Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 393 456. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a ja się ciesze ze oddałem 7/10 z + i 6/9 z plusem i 6/8 z plusem i 4/5 bez plusa
może być jak na początek tygodnia
może być jak na początek tygodnia
gratuluje wygranym Ci co nie oddali niech na wieczór spróbują Ci co nie wygrali głowa do góry wieczorkiem sie odkujecie a wszystkim miłego popołudnia i do wieczora
EstyMy jak zwykle lewą nogą wstała trzeba się ewakuować! miłego popołudnia wszystkim a Tobie EstyMy dodatkowo moze Ci ulzy
EstyMy skąd w Tobie tyle jadu , wścieklizny i dlaczego z każdym wojny toczysz i rachunki jakieś wyimaginowane przez Ciebie wyrównujesz wyluzuj bo będziesz
a teraz Masz ode mnie
a teraz Masz ode mnie
Ależ zaczynam współczuć EstyMy Tobie i Twojemu najbliższemu otoczeniu! no Masz moze to Cię uspokoi
EstyMy a najlepiej nie wchodź na ten czat jakiś czas przemyśl swoje poczynania i wreszcie bądź kobietą delikatną mądra i miła masz
ceha ona ma problem bardzo duże problem ! ze Sobą pomózmy EstyMy wszyscy dajcie jej to ode mnie
ale ja też nie mam do niej żalu ja jej współczuję jak człowiek normalnie...
EstyMy myślę że powinnaś mnie przeprosić za 2 393 568. i nie tylko mnie wszystkich bo my tu takich słów nie używamy! a ode mnie MaszWiem że uwielbiasz
Witam szczególnie gorąco klub L
Pamiętajcie EstyMy uwielbia wiem to od Moneta
Monet dzięki za info
Pamiętajcie EstyMy uwielbia wiem to od Moneta
Monet dzięki za info
Klub L to elitarny klub lizusów EstyMy ja się wypisałem nie lobię być lizusem beeee
dobra Kochani co złe to nie ja musi być wesoło i tego się trzymajmy jesli kogos uraziłem to bardzo przepraszam
Co tam Panie M w tym pięknym miejscu? czy jesteś już u Siebie?
Prorokujesz cyferki?
Prorokujesz cyferki?
no w sumie musi być wesoło i musi być koloryt żeby nudy nie było tylko wulgaryzmy są nie fajne ale cóż i takie panie są na swiecie 2 393 568. bardzo brzydki wpis i bez przeprosin
Wybaczam Ci EstyMy ten brzydki wpis ale nie rób tego więcej nikomu się to tu nie podobało!
EstyMy wiem że mnie uwielbiasz spróbuj to w inny sposób okazywać a będzie miło!
zgrywus ale pliss czytaj ja Ci już pisałem za poradą Moneta to był żart nie było żadnych 8?8
zgrywus widzę ża należysz do grona klubu L(lizusów EstyMy) rozumiem
EstyMy Ty zaczęłaś ten nie elegancki styl i dopóki nie przeprosisz będzie to trwało!
miłego dnia ci życzę i wygranej takiej samej jak moja alebo lepszej o 14
teraz do losowania są te liczby zaklęte jako pewniaki w po to się okaże !
EstyMy Ty "nad poziomy wzleciałaś" bardzo Ci dziękuję za gratulację znasz mój stosunek do "pewniaków" dlatego o tym co wypadnie o danej godzinie nie piszę albo rzadko bo wg mnie "ślepy los i totalny przypadek rządzi TSem, a my się tylko BAWIMY i oczywiście może być to zabawa na którą liczbę wypadnie na tę bęc
EstyMy ujęłaś mnie gratulacjami jeszcze raz dziękuję
EstyMy ujęłaś mnie gratulacjami jeszcze raz dziękuję
krzysztofie c dużyś chłop dasz Sobie radę z maturą tylko skupienie to jest istota matematyki i logiczne myślenie dasz radę nie a w razie "co" to możesz chyba jeszcze poprawiać z parę razy?
EstyMy Jesteś Wielka co nie znaczy że zapisuję się do klubu L. (lizusów EstyMy)
szacun
szacun
nawet nie chce mi się z Tobą EstyMy gadać ale jak Cię najdzie daj znak jestem do dyspozycji
Lucyno klub L. to klub lizusów Esty My jest w nim paru facetów z tego czata ja też byłem ale tylko chwilkę i się wypisałem!
EstyMy ale nie gadamy ! bo to się znowu nakręca a ja jestem do Ciebie przyjaźnie ustosunkowany pomimo wulgaryzmów pod moim adresem ale jestem ponad i wybaczam
Sami widzicie lewą nóżką wstała i masakra EstyMy prosiłem prawą wstawaj będzie Ci łatwiej
EstyMy znowu zaczynasz ja Ciebie omijam z daleka a Ty atak ale za co?
Jam a ty
Jam a ty
zaprosiłbym Cię EstyMy na pomidorówkę ale Ty wolisz to proszę
I OD TEGO MOMENTU NIE PISZ DO MNIE A JA NIE BĘDĘ DO CIEBIE PISAŁ
I OD TEGO MOMENTU NIE PISZ DO MNIE A JA NIE BĘDĘ DO CIEBIE PISAŁ