Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 391 507. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wiesz mam 50 około a jak bym miał 18 ale u mnie to pewnie skleroza
tej Lucyno kopnij się w kostkę np i pomyśl że jednak Masz 21 rozglądnij się na pewno w okolicy będzie jakiś młodzian i.... a jeśli nie podjadę ...
no bo Masz ducha romantyzmu i tyle ale to coś co tuki nie pojma Lucyno
Lucyno musisz w sobie poszukać na pewno Jesteś fajna dziewczyna do jutra wszystkim teraz już
Iwonka nie wierz w pewniaki jak masz wygrać no i na te niepewne trafisz
ja ostatnio na trafił wygrywam całkiem serio a te moje ulubione wydawać by się mogło że pewne pewniaki śpią?!
5 może mam równieżale... spróbuj na trafił tylko jak będziesz kupowała pros o trafił nie używaj słowa tego drugiego
jadę oddać potem się gora zrobi powodzenia trzymamza Ciebie krasnalek
mije liczby sa na profilu nie pisze ile mi godzina 14 przyniosła a Trafika bo sie będziecie wysmiewac a mam to w ...
ale Skarbie wiem ze mnie kochasz ja Ciebie EstyMy też bardzo bardzo
bo nie jestem i nie chce byc lizusem! Jesteśmy dla siebie stworzeni niech inni sie nam podlizują! Ty beze mnie jesteś nikim niczym jak ja bez Ciebie
Faral ale w sumie widziałeś EstyMy? ona jest na serio malo fajna i wstaje lewą nogą codziennie! i nie jest
Faral lubię Ciebie dlatego ostrzegam przed takimi BABAMI jak EstyMy
ja trzeba króciutko za buźkę najlepiej jeszczetylko nie za często bo jak się przyzwyczai to się wykończysz a jest to prawdopodobne
EstyMy nie podskakuj bo zmusisz mnie a nie używam przemocy wobec kobiet jeśli nią Jesteś
no nie chcesz wiedzieć EstyMy
niestety tylko parę setek ale cieszy i nie dzięki kombinacjom perek etc po prostu
niestety tylko parę setek ale cieszy i nie dzięki kombinacjom perek etc po prostu
Aleś EstyMy pełna jadu i goryczy odpuść i spuść a zobaczysz świat jest piękny tylko ludzie są powikłani i nie zaliczaj się di tych powikłanych plisss
EstyMy przestań wiem że mnie uwielbiasz tylko przyznać się brak odwagi
EstyMy biednaś Ty kobieta jeśli kobieta ale takie czatowe prawidła i nie wiem czy czy
Lucynko samo życie mieczem wojujesz i od niego giniesz nie ja zacząłem tę żenującą wymianę
ja miałem EstyMy za kobietę z dużą klasą a teraz nie wiem czy ona to czy on
Ale Lucyno jeśli Ci zależy mogę EstyMy traktować jak np powietrze jest i jej nie ma
Nie mam pojęcia jak to kwalifikować ale chyba paranoidalna mania głupiej wyższości oj EstyMy biednaś Ty biednas wspołczuje Ci
EstyMy przyjmijmy zasadę tu na czacie tak jakby mnie tu i Ciebie nie było ani Ty mnie potrzebna ani ja Tobie PA
EstyMy nie prowokuj żebym był nie uprzejmy!
daj se luz to co piszesz jest
i w sumie sama też się ośmieszasz
daj se luz to co piszesz jest
i w sumie sama też się ośmieszasz
Wszystkim Paniom
Panom
no i nam wszystkim bardzo wysokich wygranych i broń nas od zawiści i zazdrości cieszmy sie z wygranych swoich i innych
pamiętajmy że nie ma pewniaków i tym podobnych to wszystko szczęście!!!
Panom
no i nam wszystkim bardzo wysokich wygranych i broń nas od zawiści i zazdrości cieszmy sie z wygranych swoich i innych
pamiętajmy że nie ma pewniaków i tym podobnych to wszystko szczęście!!!
a my takie polaczki jeden drugiego w łyżce wody by utunkał sory ale to przykre zmieńmy się