Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 391 046. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dzikus
lewy
Monet Tyś ponoć najbogatszy!
zgrywusbez ciebie skrzacie ten czat byłby smutasem
lewy
Monet Tyś ponoć najbogatszy!
zgrywusbez ciebie skrzacie ten czat byłby smutasem
nr ml moje na profilu a mini z Trafika też na profilu do losowania pewniaki
Ona ich nienawidzi aleś przyjaciel a miałem Cie za .... a Ty mnie za konkurencję
oddawałem dziś koło 18 godz zwyczajowo swoje kupony odebrałem niecałe 1000,-pln z 14 godz i tak se w miedzy czasie (oddawania kuponików moich) poprosiłem 7 w keno na 1 losowanko i Pani kolektorka wymiękła trafiło się 7 a 1500 pln ja to mam fuksa w tym tygodniu. Wiem jestem bajkopisarzem ale cóż....
i wiecie coraz bardziej wierzę że te nasze kombinacje sa do bani parki ,pewniaki etc 3x 5/5 w tym tygodniu z Trafika keno z Trafika pomniejsze również z trafika a moje ulubione beeee
i wiecie coraz bardziej wierzę że te nasze kombinacje sa do bani parki ,pewniaki etc 3x 5/5 w tym tygodniu z Trafika keno z Trafika pomniejsze również z trafika a moje ulubione beeee
nie sprzedałem tylko wypisałem sie z klubu lizusów apodyktycznej niewiasty!lewy
ona biedna wstaje rano lewa nogą i wkurza nas wszystkich i pomiata nami a my jak te cieloki ?! ja jestem wolny szczęśliwy człowiek po co mi EstyMy
lewy Monet i ktoś jeszcze nie pamiętam to spora grupka lizusów i ja do dzisiejszego poranka 4 cieloków nadmiar....
ma taki posmak wisni to dlatego że beczka w której przechowują mjest z drewna wiśniowego a zarazem posma czekolady mniam
ale jest pyszna saczysz tak powoli... zasazd najistotniejsza whisky pijemy na czysto bez lodu i domieszek...
wszystkie kule właściwie namagnesowane wpadają do bębna i nie dziwcie się że tylko serw coś ma .....
billgates007 sory Twoje nie namagnesowali ale głowa do góry przyjdzie taki czas
5/5 po raz 4 w tym tygodniu z trafika ale z moich 7/10 z plusem i z trafika 4 w mini no oki spadam spijcie z aniołkami buziareczki
zalogowałem się po raz drugi isla ty byłaś dla mnie inspiratorka nie ściemniam to jest jakis mój tydzień zresztą ja przeważnie większość oddaje na trafił i mam sukcesy a moje te ulubione czy Wasze podglądnięte to masakra serio pary pewniaki do pieca
ulala każdy może ja akurat nie ściemniam patrzcie na mój profil ....
i tak jest od początku roku jak Wam pisałem że w ur miałem 4x 8 z plusem to mnie wyśmialiście
ale życzę Wam podobnych sytuacji bo jestem życzliwy i im więcej zadowolonych wokół mnie tym lepiej bo to energia...
całkiem serio Jesteście wspaniali! ulala podaj swoje na profil zobaczymy czyje lepsze?
moje już podałem myślę że 8 pewna może z + a nie wiem czy nie 10/10
na maila z miłą chęcią wszystkie 4 z tego tygodnia i dzisiejsze keno 7/7 też