Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 390 528. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
oj nie jestem taki pewny na razie próbuje sobie mnie podporządkować i nie za bardzo jaj wychodzi ale spoko
Ja sobie myślę i skreśliłem między innymi 10/10
7,17,24,28,38,44,54,74,75,78
7,17,24,28,38,44,54,74,75,78
zaszalałem w mini gram rzadko a nawet bardzo ale dziś coś mi podpowiadało a co tam oddałem 50 zakładzików jak nic nie będzie zrobię znowu z 2 miesięczną przerwężeby było
Lucyno jak zawsze wydaje mi się że te co mam na profilu są pewne ale z takim naciskiem na 38 i78
ale co tam daj stawkę razy 15 jak i ja dałem będzie sukces
zgrywus
zgrywus
własnie dawać losowanie bo trzeba dalej odpoczywać i niech nam padnie
Jak od Moneta Ci smakują to moje na zasadzie kontr punktu ja wiem EstyMy
7/10 też bez plusa i dwie 6/9 z plusem ale tu pani się walneła i dwa razy mój kupon włożyla
Drodzy moi wytłumaczę Wam moja filozofie TS na każdą godzinę 14 przeznaczam 50,-PLN za które wymyślam sobie i skreślam ulubione liczby w 10/10 9/9 8/8 i 5/5 w tym są również na "Trafił" są momenty że mi nic nie wchodzi ale bardzo rzadko ostatni fajnie idą mi właśnie te na "trafił" na 21 4o oddaję za 80,-PLN tu dochodzi DL i Mini w które to gram tylko na "Trafił"
Najistotniejsza sprawa traktuję to jak zabawę nikomu niczego nie zazdroszczę a jak ktoś wygrywa cieszę się z jego wygranej bardziej jak on/ona sam/a .Ulala nie mam też potrzeby "cyganienia" i nie cieszę się z czyichś porażek!
pojawiłem się tu na czacie bo wyglądało że możemy się fajnie razem bawić i róbmy to proszę!
Jeśli się pomyliłem pewnie zniknę tak jak się pojawiłem ale jeszcze sie ciut pobawimy moje liczby zawsze pojawiają się na profilu moim gdzie się naliczają jakies fajne punkty nie podaję wszystkich bo mi sie zwyczajnie nie chce ...
Wszystkim życzę duzo sukcesów w grach ts traktujcie to jak zabawę i mniej goryczy i jadu który nikomu nie sprzyja Serw
Najistotniejsza sprawa traktuję to jak zabawę nikomu niczego nie zazdroszczę a jak ktoś wygrywa cieszę się z jego wygranej bardziej jak on/ona sam/a .Ulala nie mam też potrzeby "cyganienia" i nie cieszę się z czyichś porażek!
pojawiłem się tu na czacie bo wyglądało że możemy się fajnie razem bawić i róbmy to proszę!
Jeśli się pomyliłem pewnie zniknę tak jak się pojawiłem ale jeszcze sie ciut pobawimy moje liczby zawsze pojawiają się na profilu moim gdzie się naliczają jakies fajne punkty nie podaję wszystkich bo mi sie zwyczajnie nie chce ...
Wszystkim życzę duzo sukcesów w grach ts traktujcie to jak zabawę i mniej goryczy i jadu który nikomu nie sprzyja Serw
traktuj Ts zabawowo nie będzie powodu do BÓLU i graj jeśli w ogóle to żeby nie było to kosztem czegoś innego!
no Wiesz jak dłuższy czas masz brak sukcesu zrób Sobie przerwę a znowu zaświeci
zawsze nasz liczby są pewniakami do losowania tylko po okazuje się że tych pewniaków nie wiele...