Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 389 814. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pacze Pacze i nie widzę zdrapka a liczb brak poniżej są historyczne typowanka
tola pamietaj nic na siłę to trzeba tak od niechcenia dla zabawy wtedy są efekty bynajmniej ja tak mam
dzisiaj puściłem EP po raz trzeci (do 3 razy sztuka) 4 jako 1-4 i 4,16,22,26,31
EstMy a dlaczego mi Dałaśprzecież chciałem jak najlepiejale i tak Cie lubię
pieniądz to nie wszystko EstyMy a jak Ci próbowałem o przypadkach pisać to Masz swoje jakieś racje i dobrze "trzym" się ich i tak Cię lubię
jak najbardziej myślałem prospołecznie ale nigdy bym nie przypuszczał że mi ta5 wejdzie no i przecież to tylko 7 stówek a chciałem żeby każdy jak najwięcej wygrał
Ale Wiesz EstyMy nie ma co podawać tu liczb bo potem są kwasy zupełnie niepotrzebnie ja już nawet staram się nie pisać ile mi wpada...
EstyMy no to plis! Ty się zdecyduj o co "Tobie chodzi"? kompletnie Cie nie pojmuję?
ale i tak Cię lubię
ale i tak Cię lubię
Tak to jest EstyMy jak ma się miekkie to trzeba mieć twardą "pupcię" biorę to na klatę
EstyMy puszczam w nie pamieć ale proszę o ciut delikatności takiej Wiesz kobiecej
musicie przyjąć wiadomość że do losowania to wszystkie liczby są pewniaczkia po to różnie bywa nieraz a nieraz
EstyMy trochę pokory precz z nienawiścią, a zobaczysz jak Ci się lepiej zrobi

dusiu ale czy Jesteś pewna pewniaczków? ja jestem a potem wychodzi jakiś absurd
Tak więc trzeba trafić na swój czas swoje miejsce etc szczęściu tylko trzeba pomóc oddając kupon ale czy się wygra????
wścieklizna
EstyMy nakarm kotki bo się od Panci zarażą nerwowością jakowąś!
EstyMy nakarm kotki bo się od Panci zarażą nerwowością jakowąś!
już się te czasy skończyły !EstyMy uwielbiam się z Tobą przekomarzać ale muszę kupony zawieść do kolekturki
spokojnego dnia wszystkim życzę i pamiętajcie przyjdzie taki czas.....
tola nadejdzie Twój czas tylko odpusć za bardzo chcesz i dlatego Ci wychodzi tak se
będzie jaszcze
będzie jaszcze
Monet Dama bez której ten czat byłby mdły i bez wyrazu EstyMy dla Ciebie jest godna naszej uwagi jednak baczność obowiązuje