Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 389 115. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kundylet daj sobie na luz bo widzę że Ciebie zazdrość zżera pisałem wczoraj że żartowałem! to był żarcik
a pewniaczki Masz na profilu oczywiście do losowania potem się zobaczy!
oddałeś swoje kuponiki?
a pewniaczki Masz na profilu oczywiście do losowania potem się zobaczy!
oddałeś swoje kuponiki?
Monet EstyMy i tak Cię kocha tylko droczyć się lubi no i zawsze musi być prawda po JEJ stronie
o widzisz teraz musisz na kolana i błagać o wybaczenie wtedy EstyMy władzę absolutną poczuje i.... w rozkoszy pławić się będzie
widzisz pożyczy kajdanki od dzielnicowego i pałkę i miłość do siebie ci wbije
tam Monet 8 zeta odpuść sobie do boju niech Ci ręce tymi kajdany skuje
w sumie trzeba sprawdzić co się dzieje z 78 przekonany jestem że wywalili
ale mnie analizy se tak wychodzą a głównie na Trafił wygrywam i to całkiem całkiem dlatego nie przywiązująę wagi do analiz tylko tak na czuja
EstyMy taką 10/10 dostałem na TRAFIŁ
8,13,14,17,22,44,45,50,54,74 no i do losowania są oczywiście pewniakami
8,13,14,17,22,44,45,50,54,74 no i do losowania są oczywiście pewniakami
albo przebij oponę następnym razem i pomóż wymienić koło będzie czas do pogadania....
akcesoria do świętowania u mnie są cały czas tylko uzupełniam braki
krzysztofie c walcz tak jak my tu z ts wygrywa się sporadycznie a nie poddaje się tylko z kuponikiem na 14 potem na 21 40 ale w końcu się trafi jak mnie parę razy
dawać losowanie i niech EstyMy nasze ida! a swoją drogą przed losowanie ładne wyszły prawda
ja mam maturę i studia a mi ise literki pierdzielą albo gina i co....
jeszcze jest czas żeby nadac coś kto ma niedaleko kolekturę u mnie splajtowała niestety sam grałem i nie dali rady
hm ale jest to irracjonalne i wpływu na losowanie mamy tyle co podpowie
EstyMy nie uważasz?
EstyMy nie uważasz?
no nieraz spełniają sie nasze marzenia i to jest ten czas miejsce i osoba
mam włączoną kamerkę na Jastarnię plażę i podziwiam tych ludzi jak gęsto odpoczywają jeden na drugim masakra
EstyMy gwiazdy mają to poukładane już 2 tysiące lat temu tylko my nie wiemy jak dlatego obstaję o przypdku
Twój realizm Ci kazał wyluzuj EstyMy to tylko zabawa i uwierz w przeczucia
tola
moim zdaniem nie ja na każde losowanie mam inne nr i nie zapamiętuje ich a kupon po oddaniu wyrzucam
moim zdaniem nie ja na każde losowanie mam inne nr i nie zapamiętuje ich a kupon po oddaniu wyrzucam
Monet ja mam trochę medali sportowych ale na 18 też nie dostałem od mamy ale mamy szanse ponoć jak się 100 lat skończy przyznają i płacą podwójną emeryturą w zus o ile jeszcze będzie
dlatego moim zdaniem nie ma to sensu trzeba poeksperymentować a ile kuponów wysyłasz?
dobrze że nie sprawdził bo by Ci
dusiu a z drugiej strony musiałabyś do oddziału po wygraną
dusiu a z drugiej strony musiałabyś do oddziału po wygraną