Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 388 237. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zauważmy jedno nawet tu gdzie nikt nie zna nikogo tak naprawdę wychodzi ta nasza głupi Polska natura niech sąsiadowi zdechną baranki
krzysztof c dasz radę tylko koncentracja i jeszcze raz koncentracja
kochani bo nie istotne kto ma ile w kieszeni ważne jest jakim jest człowiekiem czy maluczkim czy normalnym
Lucyno no to podły! ja bym się tam z Tobą pożegnał pomimo podeszłego wieku
żeby nie denerwować nie będę pisał ile trafiłem pomimo pionu 8 nie trafionego, ale potwierdziła się moja teoria że ostatnimi czasy najwięcej wpada na ch...ł trafił z opcja na trafił gratuluję wygranym
no passa trwa 4 w mini mi weszła na chybił trafił
i 6/9 z plusem w mm
i 6/9 z plusem w mm
i z uporem maniaka twierdzę że moje wymyślone liczby nie wpadają a powinny a mam z trafika paradoks
Beatko serio moje nic nie dają no może 2 zeta a trafik podnosi mnie nie tylko na duchu
tytoniasz już mam skreślone i oddam ale zwyczajowo też oddam na trafił
to 69 z przed kilku losowań oki ale co teraz już za ten raz do końca życia?
duska zrób sobie masaż śródstopia tam są receptory odpowiedzialne za ból lewa noga
ja tam jeste wyjątkowo spokojny gość ale takie za całokształt to jak bys się wpisywała w grupę tych "maluczkich" a za taką Cie nie mam
swoja zawsze puszczam a nuż ale tyle samo odpowiedników na TRAFIŁ z maszynki
ja w sumie nie siedzę specjalnie nad liczbami skreślam po losowaniu te które nie wypadły i te które lubię i tyle potem lecę kasę odebrać i nowe nadać kuponiki i tak...
to tym bardziej się już biedak boi taki gejzer wścieklizny obok siebie mieć duże ryzyko
kupony spakowane (od wczoraj) trza się ruszyć
miłego dnia dla wszystkich dużo i do potem czyli 14
miłego dnia dla wszystkich dużo i do potem czyli 14
chłopie jak sprawia jej przyjemność zmień karę bo się wykończysz mężu Beatki
poważna sprawa 8 zeta ale w sumie to dwa piwa? i do tego stopnia nigdy nie poznasz myśli kobiety dlatego są wspaniałe
w Gnieźnie jest dom dla niedorozwiniętych umysłowo i maja nawet oddział zamknięty
wszyscy mamy źle w głowach....tylko wydaje się nam że jest inaczej
widzisz Monet wywołałeś wilka z lasu tym Gnieznem a ja dałem sie wpuścić
Lila to też nie dobrze taki spokój Wiesz adrenalinki ciut nie zaszkodzi
Wiesz fajna dziewczyna Jesteś, może trochę zagubiona ale fajna życzę Ci wszystkiego dobrego i żebys miała same duże wygrane w ts
ach i mogę się mylić ale wydaje mi się że coś Ciebie trapi i smutna przez to Jesteś wywal to z Siebie i życzę Ci z całego serducha wesołości
ale on księżna ?! oki już nie będę Faaaraaaaliiineeek40 Monet co ja tam