Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 387 086. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dawać losowanie bo zabrniemy...
jak byłem młody też se dodawałem teraz bym sobie odjął
jak byłem młody też se dodawałem teraz bym sobie odjął
no to oki ja też mam już swoje doświadczenia ale ciągle czuję się jakbym był na I roku
mój dziadek miał 102 lata jak umarł a do końca na 3 piętro bez odpoczynku wchodził
był wspaniałym wesołym gościem i miał zawsze duże powodzenie ku zmartwieniu babci
zgrywus a ja Ci życzę żebyś miał tego plusa i wszystkie coś skreślił
widzisz zgrywus nie wolno źle życzyć!
7/10 bez plusa 6/8 z plusem i 2x 3/5 bez plusa może być przy niedzieli
do wieczorka
gratulacje wygranym
7/10 bez plusa 6/8 z plusem i 2x 3/5 bez plusa może być przy niedzieli
do wieczorka
gratulacje wygranym
a ja obserwator ulala Twoja parkę oddałem z innymi i weszło mi 7/9 z +
dzięki
dzięki
pomniejsze typu 6/10 z + i o dziwo pierwszy raz oddałem EP weszło mi 3 plus ta 3 co to mi da?
w 2007 miałem 6 w dl i te iczby od tamtego czasu dały mi 23 piątki i trochę 4 o 3 nie pomnę
ja to po prostu mam szczęście
ja to po prostu mam szczęście
Ja oczywiście również poproszę losowanie i liczby EstyMy
a pozostałe moje
a pozostałe moje
żeby te nasze kombinacje na dobre wychodziły ostatnio spostrzegłem że kupowane mm na "trafił"daja lepsze wyniki od tych"moich"
wczoraj wieczorkiem 9/9 weszło mi 7 z plusem za 9 stówek dużo nie brakowało a bym 9 strzelił może teraz?
hmm nie ciąglena 9/9 tylko 5 i to wszystko o 14?
z wieczora sie poprawi pozdrawiam wszystkich gratuluję wygranym a tym co nie trafili szczęścia na wieczór
z wieczora sie poprawi pozdrawiam wszystkich gratuluję wygranym a tym co nie trafili szczęścia na wieczór
zgrywus nie nabijaj się bo to Ci uwłacza czy ja się z Ciebie nabijam?
życzę Ci jak najlepiej
życzę Ci jak najlepiej
zgrywus biedaku wie też byś tak chciał ale nie będzie Ci to dane boś zazdrośnik
zastanów się nad sobą zmień coś i zobaczysz ....
zastanów się nad sobą zmień coś i zobaczysz ....
oki wrzucamy na luz zgrywus moja prawda Twoja prawda i g...o prawda
dawałem radę gratis zgrywusowi żeby wygrać trzeba oddać kupon w przypadku 8/8 koszt 5 pln
weź sobie to do serca marcinek36 bo jak będziesz tak do końca roku na sucho to......
weź sobie to do serca marcinek36 bo jak będziesz tak do końca roku na sucho to......
ja nie narzekam i nie zazdroszczę nikomu mówisz i piszesz za siebie marcinku