Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 385 939. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Poznań a urodziłem się w domu kolo fary balkon na rynek wejście z ul prostej stare dzieje
6/9 z plusem zwrot kosztów plus na
do wieczorka wszystkim miłego popołudnia
do wieczorka wszystkim miłego popołudnia
jak u Was gorąco?
ja już kuponiki zdałem na wszystkie gry ts dziś i dawać losowanie
ja już kuponiki zdałem na wszystkie gry ts dziś i dawać losowanie
ostatnio zauważyłem że oddane na ..... trafił daję fajne rezultaty kropeczki żeby nie zapeszać zawsze mówię poproszę na TRAFIŁ i nawet nawet
a w Jastarni od Bałtyku już nie wieje jak rano nawet knajpa na plaży była podmywana i czerwona flaga
wbijcie sobie w google kamerka Jastarnia albo plaża i poczujecie szum morza
Beatka ale jaka tajemnica? ja nie jestem tajemniczy serce na dłoni
np mam taką 9/9 na wieczór z + 14.17.33.38.44,45,54,78,80 i w sumie to 9 pewniaków!
Pewniaki oczywiście do losowanka a potem sie obaczy ale na razie pewne pewniaki
i zaklinam je
i zaklinam je
szczególnie skreślając moja 9 wiesz jakoś tej 10 nie mogę wymyśleć
co kombinujemy? najpewniejsza jest moja 9/9 co tu podałem oczywiście do losowania
jeśli ktos chce wierzyć w ustawienia TS to niech nie gra!
powtarzam traktować to jak zabawę
powtarzam traktować to jak zabawę
ale ale zadajmy sobie pytanie! czy gramy żeby wygrać czy się bawimy?
oczywiście przy okazji wygrywając
ja np gram za kasę żony jak wygrywają moje kupony to ja wygrałem a jak przegrywaja to żonki były
oczywiście przy okazji wygrywając
ja np gram za kasę żony jak wygrywają moje kupony to ja wygrałem a jak przegrywaja to żonki były
one były pewniakami do losowania ale jutro też jest dzień nowy i nowe szanse!?
ale Wiesz pierwsza i nie podważalna zasada w typowaniu nigdy nie sugeruj się podpowiedziami! graj swoimi!
wczoraj pisałem "kombinujemy wyginamy się a w końcu kupujemy na ch.... trafił i trafia właśnie to a nasze uuu albo i gorzej"
są tacy co twierdzą że trzeba oddawać na 10 minut przed losowaniem... odbiera się szansę na kombinacje ts
jego podpowiedzi się nie sprawdzą rozkochał w sobie niewiasty ( nie jedną) i....
proroctwa takie se...
jeszcze 4 dni temu całkiem całkiem mu szło ale "tera"
M nie zazdroszczę
proroctwa takie se...
jeszcze 4 dni temu całkiem całkiem mu szło ale "tera"
M nie zazdroszczę
Jakie blizny idzie jak taran prawdziwy macho nie wylizuje ran prawda M do przodu i w ilość oczywiście i jakośc!
jasne o biedna Tyś biedna w szponach M ale on Ciebie lubi krzywd jokowyś Ci nie przysporzy