Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 384 852. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
skrobankę kupujesz i skrobiesz oczywiście możesz nie kupić a w mm możesz pokombinować jest tak?
w takim sensie...
oki to Masz M jakieś propozycje?po nocnych przemyśleniach?
oki to Masz M jakieś propozycje?po nocnych przemyśleniach?
do tego dorobimy Twoje i wczoraj mi 8/10 wlazło z takiego "miszungu"
nio oki to do kolektury spadam wszystko jasne dzięki, powodzonka
"Pan w podeszłym wieku"
"Pan w podeszłym wieku"
dzień dobry ale się najeździłem żeby wygrane odebrać 6 kolektur zaliczyłem wreszcie się udało.
ale tak jeżdżąc pomyślałem sobie że nie warto wygrywać takie po 1060 pln czy 1040 bo te kolektorki patrzą jak na ... no nie wiem kogo.
i pomyślałem że nie warto kombinować co wypadnie bo co ma wypaść to i tak wypadnie!
DL w systemie 8 kupiłem wczoraj na trafił i wlazła 4 1060 pln a te kombinacje w mm to z Majpanem połączyłem swoje i wyszło 8/10 ale powiadam Wam te oczy kolektorek masakra prz 6/10 z plusem oki ale wyżej to juz....
ale tak jeżdżąc pomyślałem sobie że nie warto wygrywać takie po 1060 pln czy 1040 bo te kolektorki patrzą jak na ... no nie wiem kogo.
i pomyślałem że nie warto kombinować co wypadnie bo co ma wypaść to i tak wypadnie!
DL w systemie 8 kupiłem wczoraj na trafił i wlazła 4 1060 pln a te kombinacje w mm to z Majpanem połączyłem swoje i wyszło 8/10 ale powiadam Wam te oczy kolektorek masakra prz 6/10 z plusem oki ale wyżej to juz....
na 14 kupiłem za 50 na trafił i za 50 pomieszane tu z czatu trochę Majpana (słuchajcie go) i trochę swoich "uwidjem"
Zyczę wszystkim wyższych wygranych co by do oddziału trzeba po odbiór...
Wn na Twoje sugestie o 14 oo wczoraj weszła mi 7/10 bardzo dziękuję
obserwacja Proroka i czatu trochę zaklinania i są efekty nawet bym nie pomyślał
Dzięki Beato29
na każdego przychodzi czas tylko trzeba w zgodzie ze swoim
na każdego przychodzi czas tylko trzeba w zgodzie ze swoim
Beato 29 zobacz ile się najeździłem żeby to odebrać sianko musi być ale nie za wszelką cenę zresztą to ledwo na grila starczy
leasing za autko mam do zapłaty 2380 pln a dziś ledwo z ts w sumie 2230 odebrałem i jak tu żyć....
byle nie piepszyli przed losowankiem!
az wszystkich tu obecnych niech wam padną wyzsze wygrane takie do odbioru w oddziale
az wszystkich tu obecnych niech wam padną wyzsze wygrane takie do odbioru w oddziale
nie zawsze świeci ale jestem pewny że na wieczór zabłyśnie tylko trzeba poobserwować no i trza mi było pociagnać Proroka Majpana 10 i 13 i jak tu żyć leasing ze swoich zapłacę
dobry wieczór wszystkim
Panie
Panowie
czekamy na zwycięstwo
za wszystkich
Panie
Panowie
czekamy na zwycięstwo
za wszystkich
czy lubicie jak oni przed losowanie o marszałkach albo o tym co mozna zobaczyć etc
isla trudno sie nie zgodzić w ogóle nie ma u mnie soli chyba że zimą a pomidory z cukrem jemy pycha
ale co tam jutro jest też piękny dzień odkujemy się
kurde mój Prorok cos kiepsko dziś....
kurde mój Prorok cos kiepsko dziś....
zbigniew czy to znaczy że Ty kończysz 78? "pan w bardzo podeszłym wieku"
gratuluję
gratuluję
krasnalek a spróbuj co Ci intuicja podpowiada i nie chciej tak bardzo wygrac tylko tak od czapy....
EstyMy no nie mam dużo czasu jestem "dziadek" w "podeszłym wieku"wg Lucyny