Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 510 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 383 787. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
w sumie jak można matmę ulać? no sory można ale dasz radę przecież musisz!
Wn jest malkontentem widzi tylko że euro drożeja i burze nadchodzą etc nie można brać tego na poważnie!
ale każdy może mieć swoje zdanie ja twierdzę przy całym szacunku dla Wn jest tak jak napisałem nie będę się upierał ale takie ma zdanie może się zoieni
A Wn jest dorosły i mam nadzieję że nie poczuł się urażony ale jeśli to sory
a zresztą nie o psychologa biega ot zwyczajnie pogadać to też pomaga!Lucyna Jesteś fajna babka i nie podrywam Cię
a słuchajcie (czytajcie ) mam takiego "pomysła" może co losowanie będziemy "energię" przekazywać jednej osobie (ja mogę być ostatni) i tak powalimy ts ciagle któraś którys z nas będzie big zwycięzcą?
no napisałaś Lucyno jak moi synowie taki starszy gosć w tatusia wieku dieki a Ty jeszcze dowaliłaś podeszłym
Dziwne tylko że ich koledzy i koleżanki ze mną uwielbiają przebywać i nie chwalę się gadać etc LUCYNO
Ja pierdzielę podeszły wiek nie ile masz a na ile się czujesz a ja mlodziej się czuję od Ciebie Lucynko
rąk nie urywa ale 7/10 bez + i 2 razy 6/10
w mini 00 i w ep trafiłem 2 i nic po za tym
w mini 00 i w ep trafiłem 2 i nic po za tym
7/10 i 4/5 a tu o jedna mi się przestawiło kurczaczki byłoby 7 stówek
Dobry wieczór wszystkim
Panie
Panowie
szczególne powitanie dla Lucyny "w podeszłym wieku"
Panie
Panowie
szczególne powitanie dla Lucyny "w podeszłym wieku"
w sumie to jest pomysł lewy że ja nie wpadłem na to i poleciałem nadać
ale ja hazardowo ts traktuję po za tym musiałem odebrać wygrane z 14
widzisz zbigniew cud się zdarzają leć obstaw 1/ 50 na wieczór i te trzy co podałem..
ja się nie kłócę tylko wczoraj stwierdziła że jestem "w podeszłym wieku"
no kurczaczki nie jeden płot przeskoczę! no może się chwalę
no kurczaczki nie jeden płot przeskoczę! no może się chwalę
Krzysztofie c a jak wygrasz 18 milionów będziesz zdawał maturę czy sobie kupisz?
Majpan dzięki!
trochę kasiorki zbieram dzięki Twoim podpowiedziom PROROKU
trochę kasiorki zbieram dzięki Twoim podpowiedziom PROROKU
Wiesz Majpan że dużo nie brakowało o 14 zamiast 46 daliby 47 i 7stów w kieszeni
ale podawałem ja jestem życzliwy no i słucham co Majpan ma do przekazu a potem zaklinam