Wpisy użytkownika Sebastian_M
Łącznie 308 010 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 854 963. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
amożna zagrać tylko w lotto plus ?
tylko w plusa bez lotto
bo w samego plusa warto zagrać bo jest po złotówce
dadzą mi tak zagrać?
witam deszczowo i słonecznie i czarno-biało i kolorowo i słodko i gorzko
mama mi powiedziała żebym w sobotę i niedziele tu nie wchodził bo ładna pogoda i tzreba iść na dwór połykać świezego powietrza i tak zrobiłem
zag69
stesniliscie sie za mną ?
mama ma liczbę 25 a tata ma liczbę 35
moja babcia dołozyła do tego liczbę 70
a mój dziadek powiedział że wpadnie liczba 1
moja siostra powiedziała że wpadnie liczba 24
zag69 a twoja mama i tata co powiedzieli ?
islandorka36,6 a co to jest prapra ?
islandorka36,6 nie mam drugiej siostry ani brata mam tylko siostre nr 1
do wujka i stryjka muszę zadzwonić bo to dobry pomysł kuzyni ? nie mam pojecia czy mam kuzynow muszę się spytać mamy i taty
a na majorke z kim mam jechać ?
islandorka36,6 piszesz skrótami i nie wiem o co chodzi
islandorka36,6 a ty tak grasz na drzewo genealogiczne i jak ci wychodzi ?
islandorka36,6 dobrze to tak się umawiamy ja gram na drzewo genealogiczne i jak wygram dziesięć na dziesięć w multimultimulti to jadę ze zbyszkiem na majorkę i bedzie spokój na zielinej
islandorka36,6 to może zrobmy tak ze ty mi podasz te liczby bo juz mam zrobione to drzewo i jakm wygram to pojade ze zbyszkiem na majorke i na zielonej bedzie spokój
w moim drzewie genealogicznym wychodzi mi że beda takie cyferki 1,24,25,35,70
ale daleko mi jeszcze do dziesięć z dziesięciu w multimultimulti
islandorka36,6 miała mi podpowiedzieć jakie będa ale gdzies się zmyła
co tu zrobic ?
a jakja się z tym zbyszkiem umówię na tą majorkę co ?
patrzyłem tyle wpisów a nikt nie podał nawet jednej liczby tylko ja
mama mi powiedziała żebym się tym nie przejmował i podawał wam trafne liczby to wygramy wszyscy dużo pieniążków
niedługo bedzie losowanie i jak trafimy wszystkie liczby to wygramy dużo pieniązków
podaję nietrafne lecz trafne co to znaczy ?
kto ma się wylogować bo pytałęm mamy i ona nie wie co się dzieje
tata mi mówi że ten leonidas to niech da se siana i mama się z tego śmieje i ja też bym się śmiał tylko nie wiem o co chodzi
leonidas zagraj moje liczby to może masz szansę coś wygrać i utopisz swoje frustracje bo jesteś strasznie zestresowany i spięty
1,24,25,35,70
to ma szanse wpaść
leonidas posłuchaj tej piosenki to ci przejdzie na 2 dni https://www.youtube.com/watch?v=aKlJJXKaI5I
czesc krzysztof c przegrałeś ?
mówiłem ci ze mój tata gra w zakłady bukmacherskie i dam ci dobre typy to nie chciałaę słuchać
mój tata powiedział że jak chcesz to będzie ci podawał typy do zakładów bukmacherskich a moja mama mi powiedziła żebym podawał moje liczby do multimultimulti i też możesz to typować i możesz wygrać dużo pieniążków
dlaczego nie chciałeś wtedy typów jak chciałem ci podac . Mój tata bardzo czesto wygrywa
wtedy miałem pieć typow dla ciebie i wzystkie weszły. Jeden podobno wszedł bo w doliczonym czasie ktoś tam strzelił bramkę ale wszedł
o patrz krzysztof c emeryt to mądry człowiek podał takie ciągi po to żeby tego nie grać i nigdy nie graj takich 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 bo nie wchodzą sam sobie sprawdz
krzysztof c to typuj te które moj tata i bedziesz wtedy wygrywał dużo pieniązków
to do grudnia tego roku się odegrasz i do tego wygrasz jeszcze dużo pieniązków
mój tata powiedział że nie gra się ligi mistrzów i tego jak tam LE bo tu mogą byż wpadki
narazie miałem trzy razy po cztery z pięciu w multimultimulti
ta jedna jedyna liczba nie chce mi wejsc ale wejdzie i mama mi powiedziała żebym się nie zniechęcał i grał wytrwale
z ty Zamit22 wygrywasz dużo pieniązków ?
islandorka36,6 to podasz mi te liczby z tego drzewa geneaologicznego ?
1,24,25,35,70
no dobrze co za różnica gestrologiczne czy ginekologiczneaby było dużo pieniązków
Rrrooobbbeeerrrttt podaj tego systema to i my zagramy i wygramy dużo pieniązków
Zamit22 to ty grasz na sześć liczb to nie za dużo ?
ooooooooooooo to ja mam trzy liczby na pięć w multimultimulti
zaraz zobaczę ile wygrałem pieniążków
to cztery zlote razy stawka razy sześć to się równa dwadzieścia cztery złote to nawet dużo pieniązków
Zamit22 a ja wygrałęm bo puściłem
gdybym pusvcił dziesięć liczb w multimultimulti to bym pewnie trafił 6 liczb a to już by było sześć z dziesięciu i pewnie dużo za to płacą
a ja jestem cięższy o dziewięc złotych troszke to mało ale co mam zrobić ?
co to znaczy pustak ? To chyba taka cegła tak ?
dobrze na razie puszczam pieć liczb i jak trafie to dopiero będę szalał Pozłuchajcie sobie tej piosenki fajne laski tam biegają
lubię jak kobieta tańczy na rurze
Zamit ale z czego robię sobie jaja /
ja naprawdę lubię jak kobiety tańczą na rurze
ja się niczym nie chwalę tylko tu przede wszystkim podaję liczby zeby wszyscy wygrali dużo pieniązków
emeryt podajesz te typy które nie wejdą czy te które wejdą ? Zaraz sprawdze czy mój tata też tak typuje
grałem dziś tak jak pisałem 1,24,25,35,70 i weszły 25,35,70 czyli trzy liczby z pieciu a było blisko bo dałem jeszcze 24 a było 25 i 26
na wieczór bedę miał dobre liczby bo islandorka36,6 mi powiedziłą żeby sprawdzał liczby w drzewie genealogicznym i tak robię i wygrywam dlatego podam je jak tylko zrobię kalkulację za i przeciw
a jakie liczby grałęś manewr ?
ja też niedługo pojadę ale dopiero jak wygram dużo pieniązków to mam podobno pojechać ze zbyszkiem na majorkę tak mi powiedziała islandorka36,6
a ja zaraz podam liczby na godzine 21.40 to wygracie sobie dużo pieniązków
na godzinę 14 podałem pięć liczb na pięć i weszły trzy liczby
to ile wygrałeś manewr ?
manewr to ąłdnie wygrałś dużo pieniązków gratuluję
mama mi powiedziała że na wieczór 21,40 w multimultimutli bedzie liczba 79
teraz cala moja rodzina myśli tylko o liczbach i wymyśla co mi powiedzieć
całe moje drzewo genealogiczne ruszyłem do obrotu niech wymyślają co mam zatypować
niedługo podam moje liczby na godzine 21,40 ale jeszcze nie dobrałem trzech liczb mówię o multimultimulti
moj mama mówi że będzie liczba 9 zaraz spytam się taty jaka liczba padnie o 21,40 w multimultimulti
a mój tata powiedzał ze będzie liczba 17
to jest to drzewo o którym mówiła islandorka36,6
zaraz spytam się babci jakie liczby beda a włąsciwie jaka liczba na 21.40 w multimultimulti
babcia mówi że będzie liczba 31
teraz kolej na dziadka
dziadek mi powiedział że wpadnie liczba 44
jak przyjdzie siostra to też mi poda liczbę
jak to masz praprapraprababcie ? I jakie ona liczby ci powiedziała ?
praprapraprababcia wam mowi co macie grać?
przychodzi ale gdzie ?
twoja praprapraprababcia przychodzi i ciebie straszy ?
24 to pewniak na dziś
ale o czym tak gadacie z praprapraprababcią ?
krasnalek dobrze ze jesteś
krasnalek a masz praprapraprababcię ?
krzysztof c to co chcesz w to wygrac czy nie ?
tu coś dziwnie rozmawiają z praprapraprababciami
tenis
czyli praprapraprababcia powiedziała żeby nie grać?
krzysztof c i zagadałeś do tych dziewczyn?
dziewczyny są nie tylko po to żeby sie na nie patrzec