Wpisy użytkownika Sebastian_M
Łącznie 308 010 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 853 796. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Aya to gramy dziś liczbę 39
na priva dostałem donos ze ktos na tej stronie pisze o mnie coś złego
Aya zapisałem sobie liczbę 39 i tak puszczę. Dobieram następne liczby i napisze co wymyśliłem
Aya napewno dziś coś wygramy
Mama mi powiedziała że liczba 39 może dziś wpaść. A taty pytałem to chwilowo jest zajęty i nic mi nie odpowiedział
o widzicie emeryt ostrzega wszystkich żeby nie grać takich ciągów liczb jak 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 Pamiętajcie o tym
nigdy nie grajcie takich ciągów jak 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 i 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Tak mi mówł emeryt a on jest mądrym człowiekiem i ma doświadczenie życiowe
a poza tym Aya powiedziała że dziś wpadnie liczba 39 i trzeba dobrać do niej kilka liczb i je puścić i wygrać dużo pieniązków
mama mi powiedziała że już 13.06 i żebym poszedł puścić multimultimulti i dlatego idę a miałem podac jakie liczby puszczam to piszę 1,17,39,53,63
pamietajcie idę puścić kupon multimultimulti liczby są takie 1,17,39,53,63
jaka Ekstra Pensja ?
od 17 kwietnia szykuja nową grę ?
a ile tam można będzie wygrac pieniążków ?
nic mi mama nie powiedziała o takiej grze ze będzie od 17 kwietnia
moze mama nie chce mi robic w głowie metliku bo ciągle słyszę o nowych grach i już nie wiem w co mam grać
mama mi powiedziała synu bądz konsewentny i wygraj najpierw piatkę z pięciu w multimultimulti a pozniej zacznij grac w inne gry i tak robie
te 39 to wymysliła Aya i powiedziała że napewno ta liczba wejdzie i co ?
a jakie moga tu być losowania ?
ja gram tylko w multimultimulti i zadnych losowan nie widzę
wygrałem już cztery liczby z pięciu w multimultimulti to było 20 złotych pani mi dała taka brunetka o pieknych czarnych oczach. Uśmiechnęła się do mnie i zapraszała mnie żebym częściej przychodził. Pogadaliśmy nawet sobie z pietnaście minut i było wesoło
tylko dzis nawaliła Aya bo mi powiedziała że napewno wejdzie liczba 39 i tak zagrałem. Dobrze ze zagrałem stawką 1 bo mama mi powiedziała żebym nie grał dziś wyższą stawką bo mnie ktoś podpuszcza ze wejdzie ta 39
a teraz wymyslam swoje liczby i nie bede się posiłkował innymi tylko albo swoje albo mamy albo taty ewentualnie babci dziadka lub siostry
na dziś proponuje zagrać takie liczby 3,15,24,33,80
zaraz usiądę i znajdę jeszcze jakieś fajne liczby albo inaczej poproszę mame i tatę niech mi podpowiedzą jakie zagrać dziś liczby i jak coś powiedzą to podam i wygramy dużo pieniążków
zrobię jeszcze coś Spytam też babci i dziadka o liczby. Niech każdy z nich poda jedną liczbę i może to będą liczby szczesliwe
mama mi powiedziała że jest duża szansa że wejdzie dziś liczba 21
tata z kolei twierdzi że wpadnie dziś liczba 20
zaraz się spytam dziadka jaka może wpaść liczba
moj dziadek opowiedział mi jedna historie o dużym lotku . Pozniej wam o niej opowiem ale dał mi liczbe 19
to już mamy na godzinę 21,40 takie liczby 19,20,21 zaraz idę do mojeej babci i się spytam zobaczymy co powie
a wy o jakiej grze teraz mówicie ?
ja podaje liczby ktore powinny wpaść o 21,40
19,20,21
teraz kolej na babcię
ooo ile tu można wygrać ? jaka jest nagroda ? mogę w tym uczesniczyć ?
dotam jaka jest nagroda ? Jaką wyznaczasz nagrodę ?
dotam czekam na to jaka jest nagroda ?
słuchajcie moja babcia mi powieddziała że dziś wpadnie liczba 80
błekinna ostryga a co to jest takiego? Myślisz że każdy chce jakąś tam wejściówkę ? Daj za nagrodę coś wartościowego a nie wejściowke.
dotam proponuje ci dać w nagrodę np jakąś złotą lub srebrną monetę co ty na to ?
moja mama na chwile poczytała część waszych wpisów i powiedziała mi że zajmujecie się pierdołami zamiast tak jak ja wymyślać jakieś dobre liczby. Część z was powinna być wykluczona z tego czatu bo nie wnosicie do niego nic konstruktywnego tylko go zaśmiecacie bezsensownymi uwagami o tacie mamie i innych pierdołkach zamiast coś tworzyć. Częśc z was nie mówię że wszyscy jesteście złośliwi i lubicie komuś dokuczyć. Nakręcacie się przy tym i wpadacie w wir złości i nienawiści. Spójrzcie jaki ten świat jest piękny. Nauczcie się tolerować ludzi innych , o innych poglądach i inaczej myślących.Po co tyle zawiści i złości ?
tak na rozłądowanie złych oparów mam dla was w nagrodę moje ciężko wypracowane liczby oto one
19,21,27,37,80
19,21,27,37,80
tak jak pisałem gram dziś takie liczby 19,21,27,37,80 zastanawiam się tylko nad stawką
pytałem mamy i mi powiedziała żeby zagrać stawką razy 12
mama chce zagrać to stawką 17 a tata stawką razy 21
to razem tak policzyłem że byśmy w sumie zagrali stawką czterdzieści
tak ze mną bedzie stawka 50 ale się zastanawiamy czy warto tak od razu grać taką stawką
specjalnej stawki nie potrzebuję. Zagramy chyba pierwszy raz stawka razy cztery albo pieć
co to jest ++ ?
nie znam sie na plusach i minusach coś to daje?
myśle że wejdą spokojnie
kto jest pazerny ?
dlaczego zaraz pazerni skoro zmniejszyliśmy stawki z pięćdziesięciu do czterech lub pięciu ?
zbigniew g nie mozesz spać ?
obudziłem się i pomyśałem zobacze co tu się dzieje
fajna ta stronka i można coś zatypować
jutro musimy wygrać dużo pieniążków
lubisz pić piwo o tej porze?
islandorka30,5 napisała że jesteś na majorce to prawda ?
zbigniew g na majorce popija piwo ale tam jest tyskie ?
a to pijecie tego piwa tak dużo po to żeby wygrać stówę ?
i tak całe noce pijecie to piwo i zaglądacie do butelek czy jest tam stówa ?
nie ma tu islandorka30,5
zbigniew g to prawda że jesteś teraz na majorce i pijesz sobie piwo ?
widzę że jesteście mało rozmowni i dlatego idę spowrotem spac bo jak moja mama się obudzi to zaraz obudzi mojego tetę i narobi się koktail
witam ciepło i zimno i kolorowo i czarno-biało i głośno i cicho i słonecznie i pochmurno
nie będe dzisiaj dużo pisał tylko chciałem wam podać co gram 31,40,47,55,71 i życzę dużych wygranych. Nawet nie napiszę jaka stawka gram i co mi mama powiedziała i co tata mi powiedział. do usłyszenia tymczasem
kolorowo
na 21,40 31,40,47,55,71
31,40,47,55,71
stawka dowolna
emeryt mi mowił żeby nie grać tasiemców w rodzaju 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 bo nie wchodzą
emeryt z racji swojego wieku i doświadczenia wie co mówi
następna jest gra ? Jak się gra w ekstra przekręt ?
dużo mozna wygrać w ten ekstra przekręt ?
to może i ja w to zagram
idę do kolektury bo zaraz zamkną
już jestem kolorowo
a gdzie jest twoje foto ?
mnie się przyśnisz ?
a powiedz mi jak wyglądasz to zacznę sobie wyobrażać
nie graliśmay stawką 50 tylko 5 ale i tak mama mi powiedziała że nic nie trafiliśmy a właściwie to była jedna liczba z tego co pamiętam a tata mi powiedział że więcej z nami nie zagra bo słąbe numery skreślamy
isia czyli islandorka30,5 ?
nosisz mini ?
isia to islandorka30,6 ?
to gdzie ta isia ma te dredy ?
a kogo ta isis30,6 chce walnąć ?
a zdradzasz czasami ?
akto ci nie pozwala?
a tak to byś zdradzała gdyby nie sumienie ?
raczej ale tak na sto procent nie jesteś tego pewna ?
to jak ty nie chcesz zdradzić to ja ci zdradzę
zdradzę ci moją tajemnicę
a ona ma studnię ?
no saper napisał że jedzie do ciebie utopić coś w twojej studni
saper w kim się zakochałeś?
to jak się zakochałeś to co chcesz utopić w jej studni ?
zakochałeś się w zakonnicy ?
a słyszeliście że kiedyś było takie zdarzenie że do klasztoru przyjeli kilku młodych chłopaków bo nie mieli gdzie mieszkać . A po dziewięciu miesiącach kilka z siostr było w ciązy
zaraz będzie losowanie