Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 933 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 901 789. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wydane 140zł Zwrot jakieś 40zł Wieczorem ostatnie losowanie Kiepsko
trzeba byc mega cierpliwym i czekac na te 5z5 lub 10z10 i grac po jednym zakładzie Bo tak mozna łatwo zosstać bankrutem
Dostałem kupon jak wychodziłem Już wklepałem Ale nie liczę na nić W tamtym roku miałem dużo kuponów i nic nie wygrałem
grałem dzisiaj na 16 liczb w dużego i padła 1z6 z 16 Więc zobaczcie jak cięzko trafić 6z16 a co dopiero 6z49
Oby była komulacja ,bo pusciłem 2 zakłady do końca tygodnia A dzisiaj tylko 1 z6
Ale co tam duży jak od 2 miesiecy nie mogę trafic głupie 5z5 w Multi
To zależy Może automat wylosować A jak jest 10MLN to wiecej osób gra Bo ostatnio żadko są takie komulacje
Zresztą to beż różnicy ,bo i tak 99.9% z Nas nie trafi nigdy 6/6 A Mi styknie te MLN gwarantowanej.
Może być ,bo ten koleś przy takiej kasie jak zaczął grać systemem to mógłby trafić 2 raz
Z drugiej strony to bym nie grał dalej jakbym wygrał te ponad 100MLN ,bo po co
Ale bym nie trzymał kasy Kupiłbym ziemie domy złoto A w banku co najyzej kilka MLN
Nawet jakbym trafił 1MLN to tez bym przestał grać w wszystkie gry losowe Starczyłoby
Tak Wiem ALe szansa ,ze trafie drugi raz główną jest zbyt mała. No chyba ,ze systemem na 12liczb
Ale U Mnie w sklepie Panie się dziwią jak zagram za 100zł a co dopiero za 3 tys na jedno losowanie
Cikawe skąd się wzieło tyle tych 2/2 Jakiś błąd? Czy akurat tak wyszło
Ale nie tylko 2/2 jest mega dużo w porównaniu do dnia porzedniego. Zobaczie sobie 4/2 3/2 2/2 1000 1190 637 dzien poprzedni 2 2 16
Coś jest nie tak
Coś jest nie tak
A nie sorki zle spojrzałem jest ok 2/2 jest 5 razy więcej Reszta tak samo
pensja dzisiaj ładnie się przedstawia na mapie prawie wszystkie oboki z dnia poprzedniego
ile mieliscie już 5/5 w MM? idzie trafić przynajmnie raz na miesiąc?
to zależy ile się gra zakładów. Ostatnio max co mi wpada to 4/5 i 5/8
w keno Mi w wogóle nie szło to sobie odpusciłem Wolę MM i maszynę a nie generator
przy pojedynczym zakładzie na piątke to mozna przez rok nie trafić a to tylko 700zł
Mi wystarczy 5/5 przy stawce x10 to 7tys Na początek dobra kwota
Oczywiście miałem już kilka razy 5/5 ale dośc dużo trzeba kasy włożyć aby pózniej wyjść na mały zysk lub mniejszą strate
więc się zastanawiam czy w ogole warto grać na piątki jak zysku i tak z tego nie ma . Jak już to raczej trze baby ryzykować na stawce x10
bo wydać np.500zł aby trafić 700zł to kiepski interes . A czasami i więcej
Warto ryzykować na stawce x10 dla małych liczb typu 2/2 3/3 WYgrana mała ale prawdopodobienstwo duze przynajmniej I jest kasa na 5/6/7/8
na 9 i 10 raczej nie warto grać jak prawdopodobieństwo większe niż w lotto dla +
Ja gram na mniejsze liczby 2/3/4 jak coś wpadnie to wtedy 5 i /6/7/8
na głupim 2/2 można dziennie trafić 135zł i ile się zarezykuje 25zł
wyników nie ma ale z czego co oglądałem to i tak nie ma nawet 5/8 więc słabo