Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 933 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 884 187. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pasko bo dużo osób jest nastawionych ,ze jest losowanie o 21 40 Nim to się przestawi to trochę minie czasu
a co za różnica? Z czego co mówiła to faceet ale nie Wiem który/ Zbytnio Mnie to nie interesuje
Nikt nie przynosi szczęścia Po prostu jest takie prawdopodobieństwo i ktoś tam trafia Jak prawdopodobieństwo ,ze nas walnie piorun
Nie ma w tym jakieś ukrytej prawdy czy znaczenia. Nikt nie ma przypisanej wygranej, Po prostu tylko okreslona szansa jak gramy Jak nie gramy to nie mamy tej minimalnej szansy
niech każdy wierzy w to co chce Byle to była jego subiektywna opinia a nie wpojona przez kogoś Tak jak np. wiara w Boga tylko ,ze różnych Bogów ludzie wymyślili tysiące prez wieki
zostały 3 losowania i zwrot to jedna 3/5 Więc widać jak słabo płacą za 3/5 i 4/5 Jedynie 5/5 jest coś warte
co wygram? 700zł? I tak to pójdzie na opłacenie strat i dalsza gre WIęc ino nie warto Zeby było warto trzebaby trafiac 5/5 raz na 250 losowań
prawdopodobienstwa nie oszukam To wszystko to jedno wielkie g... Jak na starcie się traci 50% wpłaconej kasy z puli
nie powiedziałbym,ze elektronik to łatwy zawód Trzeba mieć łeb aby znależć problem
pasko maszyna nie nie zepusła Ale człowiek sie pomylił o otworzył do kaskady zamiast mini Widać to na potwórce
nić ciekawego Dalej zwrot to jedna 3/5 a wydane 75zł na 5 dni
Kiepsko
Kiepsko
Jutro o 14 ostatnie losowanie Coś czuję , ze nić się nie zwróci i będę ponad 70zł na minusie
nie ma sensu Szkoda kasy jak piątki nie mogę trafić a co dopiero 6
ostatnio przegrałem 70zł na 5 dni więc sobie odpuszczam na razie
Ciekawie za jaki czaś znowu padna 10 blisko siebie Jakieś 0.5 roku temu były 40 czy 50 z czego co pamietam
Mialiard w środę i miliard w sobotę Kiedyś to się grało A nie co to teraz Marne kilka MLN
Nawiązując do hasła pierwszego losowania. Oczywiscie to jest przed 91 i zamianą pieniądza na nowy.
Nikt nic nie daje Jedynie co jak z własnej kieszeni a nie z podatników
U Nas wszystko teraz prywatne jest Na NFZ to połowe rzeczy nie zrobią albo się nie doczekasz
NIe popieram żadnego z nich Ale można obstawiać ,ze rożnica nie bedzie duża
waldus Traf przynajmniej 10z 20 wybranych to wtedy się możesz pochwalić