Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 933 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 857 092. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Żartuje I tak nie gram w dużego Tylko mini Loki12 i tak pewnie nie zagrał
Kurka ale trafić 6/10 to bym chcial Chociaż nie gram systemem Ciekawe ile lat trzeba obstawiać aby weszło
ostatnio nie zagrałem w niedziele no i 4/5 przepadło Teraz gram codziennie na mniej zakładów
w mm nie gram Tylko mini + jeden zakład dużego i starczy Ogólnie to poluję na 5/5 w mini Jak się trafi to przerzucę się na systemy No ale to może nigdy się nie wydarzyć
oczywiście żartuje Nie sprawdzałem jeszcze Miałem dzisiaj system 7 na dużego i 4x mini Jak podadzą ,ze padła główna w mojej miejscowości to sprawdzę
Dobrze ,ze jedna osoba trafiła Przyda się komuś te 7 baniek Mi wystarczyłoby dzisiejsze mini
dzisiaj tylko 2x 5/5 w multi bo promocja. Na razie będę polować tylko na 5/5
ostatnio były pustki w mini i dużym Więc pora na mniejsze wygrane.
a Ja ostatnio tylko w MM gram Czekam jak wpadnie 5/5 No ale nawet cięzko to trafic/.
Ile mieliscie najwiecej 5/5 w roku?
Ile mieliscie najwiecej 5/5 w roku?
na jednen zakład to wychodzi około jedno 5/5 na dwa lata statystycznie
jak ktoś gra dwa 2 zaklady x 720 losowan to powinien trafić 5/5 przez cały rok .
Ja dopiero co zaczełem grac w MM na stałe i wpadło 4/5 na promo z plusem ale gram bez plusa czyli 40zł
Ja dopiero co zaczełem grac w MM na stałe i wpadło 4/5 na promo z plusem ale gram bez plusa czyli 40zł
ale widzę .ze trzeba mieć szczęscie aby byc na plusie Chociaż szansa nawet spora 1do1551 Chyba najlepiej grać na te 3/4/5 liczb Przy 6 liczbach szansa juz jest 6 razy mniejsza 1do7.5 tys
a o tych 10 czy 9 nawet nie warto sobie głowy zawracać. Na razie będe grać na 5 liczb ,bo szansa na te 700zł jest około 3 razy wieksza niż na 4 w mini lotto
a ja sobie spisuje ile gram i ile wygrywam Od niedawna. Oczywiscie jestem na minusie jak prawie każdy
tak sobie mysle ,ze gdyby ktos wymyslił sposób na pewne wygrane w Multi to by lotto zakazało skreslac swoje liczby i bysmy tylko na losowe mogli grac
Dobre te promocje 100% 14tys za 5/5 z stawką x10 Szanse nawet dośc spore.
Ja zagrałem na podstawowej stawce Ale weszło tylko 4/5
Ja zagrałem na podstawowej stawce Ale weszło tylko 4/5
dwieskarpety no to jakbys wiedział to byś miał 14 tys albo nawet i lepiej
widać ,ze Oni na tym kase trzepią ,ze dają takie promo i dalej Im się opłaca
ze strony wychodzi ,ze z jednego losowania mają około 100-250 tys jak nikt nie trafi 10/10
szkoda,ze przesunęli losowanie Człowiek się przyzwyczaił do 21.40
A tu widzę jakieś boty chyba , Kto ma czaś aby cały dzien siedziec na czacie
Zbytnio Mnie to z reszta nie obchodzi Może jakiś stuczny ruch musi być \\
Idę do jutra o 14
Idę do jutra o 14
A słyszalem ,ze komus sie przysniły liczby Alte to może bujdy W internetach ludzie różne rzeczy piszą