Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 931 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 825 390. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Słabo,bo padła 5/5 x2
Ale 23.5 się zwróciło a zostało jeszcze Mi 7 losowan
Ale 23.5 się zwróciło a zostało jeszcze Mi 7 losowan
jak trafie kiedys 5/5 w mini to bedę grać w Ekstra Pensję lub dużego ale system 10/11
w Ej nie zagrałem . Czekam na mini Może dzisiaj Chociaż 3 by mogła wpaść jak ostatnio to by się więcej zwróciło z 120zł wydanych na 10 losowan
w lato bedzie gorąco . Zimy praktycznie nie było to w lato będzie parówa
Ale Mi chodzi o zimne kraje aby można było w miare funkcjonować w lato
Jak walnie 40 stopni w lato to bedą braki w dostawie energi przez susze i braki wody
w mini raczej padną 3 wysokie i 2 niskie i 3 parzyste i 2 nieparz . lub na odwrót Bo dawno nie było.
ale jutro ide w mini Ostatnio wyszło zwrot 45zł ma 120zł wydane [10dni-8 zakładów dziennie]
U Nas bieda. Lepiej w nasze Mini zagrać lub chociaż w Ekstra Pensję
NIestety nie zagralem dzisiaj ani wczoraj Byłem w kolekturze ale już mieli zamknietą maszyne Za to jutro sobie kupię mini i może dużego
Podatek od podatku I tak przecież jak coś się kupi za tą kasę to płaci się podatek . A u Nas biorą podwójny
Ogólnie jak coś jest powyżej 1MLN[prawdopodobiesntwo] to nie warto sobie głowy zawracać
jakie liczby w mini ? Maszyna coś dlugo mieliła i nie chciała ostatniej liczby dac Ale nie pamietam jakie były oprócz ostatniej 9
Ale Ja bardziej poluje na mini i na tym się szkupiam . O ile bym kiedyś wygrał to bedę grac w dużego systemem 10/11/12
wygrać w mini ale Mi chodzi o kwotę powyżej MLN W pensji najłatwiej
jutro urodziny mam może los pozwoli trafić 5 w mini lub 6 w dużego