Wpisy użytkownika SKALAR
Łącznie 2 452 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 410 868. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila tez tam cos dopisalem na xxx a dzis probowalem tommka namowic do powrotu ale chyba nic z tego
patrze ze jest pare grup( chyba 6) ktore typuja tzw pewniaki Mogla by powstac taka strona watek na forum zeby widac wszystkie te grupy naraz i ich pewniaki i ktora grupa ma wiecej trafien Moglo by to pomoc w typowaniach Ale zdaje sobie sprawe ze to wymaga troche zachodu zeby takie cos stworzyc i czasu a nie kazdy ma czas Co myslicie o tym?
lila zgadza sie niby 60pewniaczkow a ale wtedy masz przeglad wszystkich grup i ktora ma duzo trafien i ty decydujesz ktore wybrac
tak wiem ale jakbym mial wszystkie naraz na widoku to mam od razu pelen przeglad jak typuja i jak duzo trafiaja Tylko tak pomyslalem zeby cos takiego mozna stworzyc
lila jak mowilem wczesniej ze zdaje sobie sprawe ze to wymaga sporo zachodu i czasu a nie kady ma go na tyle zeby takie ego cos sie podjac Ale moze kiedys ktos w przyszlosci cos takigo stworzy i napewno nie bylo by to glupie
Lila nawet wpadl mi pomysl na tak grupa Grupa mieszczaca wszystkie grupy pewniakow Cos w tym stylu Zebym mial czas to napewnobym cos takiego zalozyl ale nie zaloze
Kondi kiedys sprobuje zrobic wtedy ocenie czy pychota Lila dzieki za link tej zupy
Lila u mnie juz nie dlugo bedzie z czasem kiepsko wiec sie tego nie podejme ale moge w miare mozliwosci bede pomagal ile bede umial i ile bede mial czasu
Ale sam pomysł nie zly Moze sie kiedys takie cos pojawi Ide puscic kuponiki Narazie wam
torsan poczytaj na xxx moze ty sie zdecydujesz Dobra uciekam bo nie zdaze wuslac kuponikow
Ja na chwile co myslicie ile pojdzie kulek z przodu majacych 4 bo nie wiem co mam w realu wyslac Czyzby klon Przemka200 jest
pierszy raz nie mam pomyslu co zatypowac chyba wezme te z profilu Jak mowia piersze mysli najlepsze
Dobra cos wykreslic i puscic kupony Wszystkim spokojnego wieczoru i trafnych typowan
vanality tez zamierzam je skreslic ale jeszcze nie wiem bo mysle jeszcze jeszcze nad 30stkami samymi
U mnie tydzien i dwa dni bez papierosa jest ciezko ale moze w koncu sie uda rzucic palenie
To moja kolejna proba rzucania palenia Najdluzej nie palilem 3lata
a jak przewidujesz z twych wyliczen z jakiego przedzialu najwiecej beda wpadac liczby do konca tego miesiaca
Darek dziekuje za informacje Zycze wszystkim milego popoludnia spokojnego wieczoru i trafnych typowan Musze uciekac obowiazki wzywaja
mirnam podobno dzis twe imieniny Jezeli tak to wszystkiego najlepszego Duzo radosci jak najmniej smutku
U mnie czuc wiosne fajnie bo czlowiek dostaje pozytywnej energi Dzisiaj mija tydzien i 3dni bez papieroska
jest bardzo ciezko moze sie uda rzucic To kolejna moja proba rzucania
Mirek najdluzej nie palilem 2lata jak rzucam to w jedzenie ide lub slodkie ale to chyba normalne bo trzeba czyms zastapic i po czasie wroci do normy
Czas na mnie Wszystkim spokojnego dnia mnostwo pozytywnej energi i duzo usmiechu i oczywiscie trafnych typowan
Witam ponownie wszystkich ja na chwile Mam nietypowe pytanie Ma ktos pomysl na szybki obiad?
mam pelna lodowke i nie wiem co zrobic na szybko? spageti odpada przejadlem sie tym
oj sporo tego jest miesa wszelakiego rodzaju warzyw ryz ziemniaki
ulala uwielbiam gotowac to jedna z wielu mych pasj Jak bym szedl do szkoly teraz to byla by to szkola kucharska
Dobra uciekam Wszystkim milego klikania spokojnego popoludnia i trafnych typowan
Witam wszystkich panie i panow Wpadlem na troszke bo juz u mnie konczy sie laba a zaczyna sie okres gdzie z czasem bede mial ograniczony
mialem inne wyslac ale w ostatniej chwili zmienilem Jak ostatnio tak nagle zmienilem to mialem 3/3
Ja juz od pewnego czasu nie dusze w sobie bo potem czlowiek wybuch jak wulkan i od 3lat mowie co mysle co na watrobie lezy i zdaje sobie sprawe ze wielu osobom nie podoba sie osoba co mysli to mowi ale to ich problem
nic musze mykac Wszystkim milego popoludnia celnyh trafien a lila to tez napisz co myslisz na xxx moze sie ogarna
Witam wszystkich ponownie
Lila to juz dwa miejsca wolne w xxx musze popatrzec co na jutro puscic w duzego i mini lotoo Spokojnego wieczoru i trafnych typowan
Lila to juz dwa miejsca wolne w xxx musze popatrzec co na jutro puscic w duzego i mini lotoo Spokojnego wieczoru i trafnych typowan
Lila sadze ze tommek wroci nowi dojda i bedzie reaktywacja grupy ale juz bezemnie w tej grupie(chodz moge sie mylic) Chodz zycze jak najlepiej xxx
Cos tam dopisalem ale nic zlego Patrze w te cyferki i widze ciemnosc
Dobra musze jakies cyferki powybierac Bo jutro nie wiem czy bede mial czas na spokojnie powybierac
wszystkim spokojnej nocy trafnych typowan
lila to juz mam napady obzarstwa i slodycze
lila to juz mam napady obzarstwa i slodycze