Wpisy użytkownika Rturowski
Łącznie 455 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 879 683. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dobrze robisz .Ja kiedyś wynidlem w pudełku za okno , trafiłem 8/9 w Multi
Gdy usiądzie na kobiecie , żaden problem. Gorzej gdy usiądzie facetowi na ..to jak go zabijesz ?
Hodowcy pająków z B.uciekly setki jadowitych pająków. Była akcja
Nauczyciel powinien mówić, nie krzyczeć jak pewien gostek z...
Często gram w Mini liczbami z chybikow z lotto i dość często padały trójki
862, nawet często.kiedys trafiłem 4 w Mini na liczby z kaskady do 8
Kup z maszyny system na 8 , niech to anuluje, zrób foto i zagraj na obstawke
010, ja wiedziałem jakimi zagrać w lotto.Zboki to mają szczęście. Zboki i ' dziady '
036, nie należę do tych, którzy chcą kogoś na siłę uszczęśliwiac
043, to, że pisze, to tylko odpowiedzi na zaczepki. Propozycje liczb też były, a o wpisy nie dbam , by uniknąć krytyki pięknego morskiego ptaka
Niektórzy nie będą mogli zasnąć z radości, będą zniesmaczeni druga szóstka w lotto
055, gdybyś miał swoje życie, nie wcjodzilbys wczoraj w moje. Spokojnej nocy od Pająków, Biedronek i innych szczęśliwych

479, nazwano go wcześniej ' naczelnym d.', teraz inna osoba nadała mu kolejny przydomek.To jest domena monitoringu pirtslowego.On nazywa się inaczej.Dzuekuje za kolce róż.Wole kolce, niż Twoje słowa.Kolec się wyjmie, rana się zagoi, ale Twoja słowa ranią, a blizna pozostaje.
Jestem winien pewną informację odnośnie wspomnianego profilu FAP, który był bardzo negatywny.To mój kolega interweniował w sprawie jego blokady.Wspominalem o " czystce ", która nastała.I za to dziękuję.Czyj to był profil, sprawa jest jasna. Jeszcze jest kilka od tej samej osoby.
485 , od kiedy jesteśmy na " ty' ? Bez odpowiedzi. Nowe chińskie nicki , FAP to właśnie dzielo ...znanej osoby
Tylko.grsj stałymi , nawet jednym zakładem, i nie chwal się nim, a wpadnie wygrana
Wodzisław Śląski , nie Jastrzębie Zdrój , a Iłża nie Małopolska, a Szcyzorykowo
520, Multi też ma u mnie szlaban choć mam jeszcze ważny na 8 losowań
825, gdy zostaniesz prezydentem.mianuj na naczelną służb specjalnych osobę z naszego portalu.
3880500, jednak pamiętasz jego dzieło.Musial byc atrakcyjny skoro wspomniany wolał jego.
Nie wiem dlaczego powracasz do tak podlego tematu , ale to Twój wybór
Nie wiem dlaczego powracasz do tak podlego tematu , ale to Twój wybór
Waldus , mnie obecność Sebastian_M , na czacie nie przeszkadza.Twoja też, i wcale mniej i mądrzej nie piszesz.Wole fraszki
Wojtt, tak Iłża jest W rejonie Szydłowca i Radomia. Wolę Sandomierz
883, do Rydultow i Pszowa, o Wodzisławiu , Rybniku i Jastrzębiu nie wspomnę
Iłża, Starachowice, Sandomierz, tam są mili i gościnni ludzie
Po tak wysokich i licznych wygranych , nie spodziewajcie się dzisiaj głównych wygranych.