Wpisy użytkownika Rturowski
Łącznie 455 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 880 937. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
943, bądź ostrozniejszy w słowach. Jeśli nie jest moja fotka, nie mogę jej wklejać
Szczęśliwiec i autor fotki jest na portalu, nie pisze tutaj, gra, a nawet jest administratorem pewnego portalu.
W końcu....? To ile razy w życiu można trafić główna? Ja nie ten z Olsztyna, który trafił 2 szóstki w 2 tygodnie .
959, ja mówię o dwóch sxostkach , które określił swego czasu 3,5 letni chłopiec.
Zauważyliście, że pewną osoba przestała typować i pisać na czacie?
Zobaczcie na kuponie
12,13,14,15,16,17,18,28,38,48
12,13,14,15,16,22,23,24,25,26
12,13,14,15,16,17,18,28,38,48
12,13,14,15,16,22,23,24,25,26
Teraz się nie zrozumieliśmy. Dariusz typuje, a zaprzestał kto inny.
977, napisalbym zbyt dużo, ale nie chce z pewnych względów...
Tutaj jest dużo inteligentnych osób, które nie pisza na czacie, czasem typują, ale prowadzą inne stronki
984 , już wiele razy mądrze pisałeś na ten temat. Łyżka dziegdziu potrafi zepsuć beczkę miodu.
Nawet nie wiem kto tam debatuje, i wiedzieć nie chce.
Jutro będę na urodzinach na Nowogrodzkiej
Jutro będę na urodzinach na Nowogrodzkiej
Gdyby pokazali program z Przedszkola Nr 4 w Sanoku , pewnie bym oglądał.
Już zgłupialem, nie wiem czy ' Bob, czy " bub'? Bubu nie jadłem.
240, niektórzy nie uwierzą, że będziesz...lokal wyborczy...Ja tam będę mężem zaufania .
Gazy trzeba wypuszczać, bo zatrzymane Ida do głowy i rodzą się posr ..pomysły
Jakże się cieszę, że nie oglądałem głupot. Trzeba wybrać głowę państwa.D..Już mamy
Wiem, ja kupię, z tego który drukowanymi napisał BUB , a on właściwie nie robi błędów.
W Polsce nigdy nie będzie jedności.Polska już jest podzielona
Prawdopodobnie każdy glodujacy przed głosowaniem musi odpowiedzieć na 5 pytań
Jedynymi wadami Trzaskowskiego sa:
inteligencja,
znajomość języków obcych,
aparycja,
prawomocnośc
odpowiedzialność i wysoką kultura osobista.
Ten, kto widzi w nim zł, jest , czytaj pkt 2
inteligencja,
znajomość języków obcych,
aparycja,
prawomocnośc
odpowiedzialność i wysoką kultura osobista.
Ten, kto widzi w nim zł, jest , czytaj pkt 2

Pasko, masz rację, on był moim pewniakiem do pewnego momentu.
Pasko, tak, trzeba czuć się obywatelem. Ten, kto unika wyborów, niech nie zabiera głosu.
Ci, którzy nie zamierzają wracać do kraju , nie powinni mieć prawa do wyborów.Ubezlasnowolnieni i psychiczni też .
Nie oglądałem debaty , uciekam bo tutaj wkrada się debata , a ona jest dla mądrych ludzi.
359, tak, ale jeśli komuś doskwiera ból fizyczny, to co odczuwa.Gorzej jest z głupotą, bo ona nie boli.
387, no to ich miałeś od liku, a jeszcze ilu ich masz ? Nazwanie kogoś zbokiem, naczelnym d...i dzisiaj inny przydomek.Czy to nie trolle?
Zapytaj Pasko, kto w tym miesiącu przeczytał jedna książkę? Czy był w bibliotece?