Wpisy użytkownika Picasso19
Łącznie 881 wpisów w archiwum, pokazane od nr 259 860. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dotam jest twoja ulubiona prowadząca,własnie sponsorujesz stadion narodowy
Romeczek72 widziałeś typowania 5 Maxwelki?? 3x 4/5 no noramalnie wielki szacun,widze że nowe guru typowan nam się pojawia.Brawo
wiem widziałem,ogólnie dzis chyba były dobre kulki bo duzo pewniaków parek i trójek w bilansie jest
oj Romeczek72 nie bądz taki skromny,wymień nikt Ci nie będzie miał tego za złe

szybiej 63 obstawiłbym,myśle jeszcze nad 49.Dobra ja musze spadać bede tak po 18
hefajsot dzięki a twoim zdaniem które 40 tki mogą wejsć z tych co podałeś??
Romeczek72 mi też idzie ostatnio słabo i w parkach i w pewniakacha niedawno zostałem typerem marca.
ale jakieś konsekwaencjie tych 17% jest chyba ktos odpowiedzialny,prawda??
Dotam oj nie przesadzaj a reklamy lotto w telewizji a napisy "żeby wygrać trzeba grać", "nie zapomnij o bonusie"
matii i co z tego ze jesteśmy w UE jak mamy tylko ceny UE a technologie i pensje 25 lat za UE
madzia77 ale nikt sie z ludzkiej krzywdy za dużo nie dorobił i daleko nie zaszedł
romeczek72 a jakieś sukcesy z bilansem dodatnim miałeś ostatni czasy??
Witaj W.N dołącze się do Twojego "protestu" i też nie gram ani w mm ani w lotto
Hejka Romeczek72 a nie miałem żadnych sukcesów bo nie było mnie w kraju przez miesiąc czasu,teraz jestem tydzień to moze co nie co wpadnie ale wątpie a jak u Ciebie??
Romeczek72 ja z gra chyba poczekam do zmiany zarządu TS bo narazie nic się nie zmieni,bedziemy tylko kase topić
Mam pytanie do naszego Admina czy dało by rade stworzyć coś takiego jak ta tabela http://www.multipasko.pl/typowania/bilans/multi-lotek/25-06-2011/dziesiatki/ ale przed losowaniem i w postaci zegara tzn np co 5 min aktualizacja liczb.Proszę o odp Picasso19
volfrace tyle też wiem ze bierze kupon i kreśli tylko jak dobiera liczby
lila a ten układ tych liczb to jakaś tajemnica.Wziełaś to z map dodałaś coś a może podzieliłaś??
mag krzyć na wybranych a nie na wszystkich na forum mi nic nie mówiłaś o tych liczbach
witaj lila ponownie a na dziś wieczór też jesteś pewna jakiś liczb?