Wpisy użytkownika Picasso19
Łącznie 881 wpisów w archiwum, pokazane od nr 240 459. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
piotrekkalisz a moze mag nam zapoda jakąś parke albo pewniaka??
Mag żeby to było takie proste,cos czuje że mnie wena opuszcza albo dziwne liczby wpadają bo coś słabo mi idzie
Mag nawet nie mam za co się odkuć bo ostatnio zaszalałem systemem i zasponsorowałem TS'a.DZiś ide parke wysłać 77,74 ale nie mam żadnej gwarancji
dzięki romeczek72,ale nie daje gwarancji 5/5,cos ostatnio ciężko idzie.
dzisiejsze losowanie poprowadzi D.Wieleba więc nie ma co dzis wysyłać bo to strata czasu i kasy.Pozdrawiam
Mam pytanie do Mag: Co myslisz o takich liczzbach na dzisiejsze losowanie: 11,33,44,29,63,2,73
a szkoda bo chciałem pogadać z nią o liczb może by uszczupliła rąbka tajemnicy.Dzięki andromeda ale jestem na odwyku mm
no nie wiem czy się nie skusić na te liczby.Trochę sie zawiodłem na Mag,szkoda
romeczek72 to podobnie jak ja,niedość że brak weny na kulki to jeszcze brak kasy.
Życze Tobie i Sobie romeczek72 z całego serca,może coś wspólnymi siłami wymyślimy
To jest skandal co oni robia z naszymi typami.Romeczek72 myślisz juz coś na 22??
Witam Mag!
No Romeczek72 jak nie wysle to wychodzą elegancko a jak wysle to nic
No Romeczek72 jak nie wysle to wychodzą elegancko a jak wysle to nicRomeczek72 miałem nosa,skorzystałeś??
249769. Picasso19 2011-03-17 (16:04) Bydgoszcz
ja bym wzioł 41 i 72
249769. Picasso19 2011-03-17 (16:04) Bydgoszcz
ja bym wzioł 41 i 72
5. Zawierającym zakład nie może być osoba, wobec której sąd orzekł zakaz uczestnictwa w
grach hazardowych.
co do tego wpisu to jest chyba nie porozumienie i to grube
grach hazardowych.
co do tego wpisu to jest chyba nie porozumienie i to grube
Przecież nikt na czole nie będzie miał napisane że sąd mu zakazał gry
Lestek,ok zgodze sie z Tobą w połowie.Kasy mają ale sprzedawca w żóltej budce raczej nie
Lestek ale kto inny moze wysłać kupon i kto inny moze odebrać wygraną,np żoną wysyła a maż odbiera kase,wiec z tym nowym "przepisem" to jak kula w płot
Pasko zapomniałeś jeszcze o potrzebnym jednym szczególe identyfikacyjnym bez którego nie wypłaca Ci powyżej 20 000 zł NIP
250000. Picasso19 2011-03-17 (22:46) Bydgoszcz
tak i jeszcze 3 ostatnie wyciągi z US i ZUS
Zapamietajcie ten wpis,jest on historyczny
tak i jeszcze 3 ostatnie wyciągi z US i ZUS
Zapamietajcie ten wpis,jest on historyczny
Ludziska tu zgromadzeni a co myślicie o imigraci zza zachodnią granice "MADE IN POLAND" od 1 maja??CZekam na wypowiedzi??
Mi się wydaje że nasza wspaniała gospodarka narodowa wyhamuje i to ostra albo sie zatrzyma miejscu
Hosia nie tylko nie bedzie warto grac,ale zabiora ci całoą wygrana na podatki i jeszcze Ci zabraknie
ok Romeczek72 to jak nie grasz to ja zagram takim zestawem 3,49,46,22,76
Mag niestety ale tylko 1 liczba wpadła z tych co podałaś na czacie (45) reszta pudło a ja je wszystkie wysłałem
aniqa a co wysłałaś jeśli można wiedziec bo ja wysłałem 3,11,13,14,32
dopiero dzis trafiłem pewniaczka coś mi cienki idzie nawet w realu nic nie mogę ustrzelić
Romeczek72 ja chce zagrać na 3 i 4 liczby ale kopletnie zadna mi nie pasuje,mam tylko 18 ale nie jest mocnym pewniakiem
korn748 nie (stety) nie wszyscy maja ładna pogode w bydoszczy jest pochmurno i pokropuje deszcz

A w realu też trafiona??

Romeczek72