Wpisy użytkownika Pawcio
Łącznie 3 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 246 955. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
W sumie spotykam się dalej z ludźmi, którzy twierdzą, że pierwszy raz grają.
torsan: Powinni tez płacić za 2/5 w mini hehehe co losowanie miałbym 

Wie ktoś jakie zmiany są w tych nowych regulaminach Lotto i Mini Lotto? Są nowe regulaminy w tym newsie na stronie lotto.pl
Żeby odebrać wygraną to wprowadziłbym jeszcze wymóg zaświadczenia o niekaralności.
lolek177: Na stacjach benzynowych do około 22:00 powinno się udać.
Jak sądzicie pieniądze w końcu dają szczęście? Mi się wydaje, że w pewnym sensie dają tylko trzeba nimi przemyślanie zarządzać z głową. Ja czułbym się bardzo szczęśliwym człowiekiem - porządna niezależność, własne decyzje radość i przyjemność - zawiało materializmem no nie? hehehe działa wyobraźnia... 

Dzisiaj jak byłem w kolekturze to na zewnątrz było dziecko i waliło pięścią w szybę drzwi od kolektury a potem matkę dziecka widziałem. Może to był znak, żeby ta kobita zagrała?
W sumie "poluję" (bez skojarzeń) na dzieci i ich matki żeby mi jakieś skreśliło liczby hehe
W sumie "poluję" (bez skojarzeń) na dzieci i ich matki żeby mi jakieś skreśliło liczby hehelemoniadowy joe: Bardzo mnie to zaciekawiło i co raz to większe wątpliwości są z tymi zestawami i ich sposobami.
bella34: wiesiek na swoim profilu napisał, że jednak nie zagrał w realu 

wiesieks5: A jednak sie da wygrywać
A Ci co za granica wygrywają w tych loteriach co jest jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo bo 1: kilkuset mln nawet.
A Ci co za granica wygrywają w tych loteriach co jest jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo bo 1: kilkuset mln nawet.majklasz: I co tamci mają powiedzieć? A nawet trudno w mini wygrac co jest 1: no 850 000
wiesieks5: no niestety, ale jak powiada majklasz i hasło Totalizatora to żeby, aby, wygrać trza grać.
Czytaliście to, że w Czechach czy gdzieś tam Totalizator nie ma kasy na wypłacenie głównej wygranej? Chyba ją z wpływów wydali na pokrycie długów.
Monsiu: Porażka co za ludzie. Ja siebie widzę na stanowisku prezesa totka to wprowadziłbym odlotowe zmiany i pomysły.
Monsiu: Może i by nie odebrało heh liczyłbym się ze zdaniem Graczy, innowacyjne pomysły i głównie przemyślane hehe
bella: Albo keno co 5 min heh już w to nie gram tylko w lotto i mini. W Kaskade może kilka razy zagram, żeby przetestować i jeszcze musze poznać zasady.
Monsiu: Nom wiadomo jak to bywa. Nie można też samemu podejmować decyzji trzeba przekonać innych do swojego pomysłu. Trzeba przedstawić zalety jak i możliwe wady - przewidzieć co może nie pójść i też nie można dokonywać gwałtownych zmian tylko powoli małymi krokami a nie raz a porządnie bo to szok (termiczny) heh
Monsiu: Wzajemnie pozdrawiam, chociaż moje w Świebodzinie nie mieszkają 

szóstka 1 21 563 992.50
piątka 338 2 965.20
czwórka 13521 128.00
trójka 214135 20.00
piątka 338 2 965.20
czwórka 13521 128.00
trójka 214135 20.00
marks&spencer: Zdradzam: Wprowadź datę losowania w wygranych i tam wcześniej będzie.
Moja koleżanka ma opis na jednym z portali społecznościowych, że marzenia się spełniają a jak to ona trafiła albo jej chłopak? szóstkę w lotto?
bella34 dostała chyba drugie ostrzeżenie. Sama pisała, że robi przerwę.
szóstka 0 0.00
piątka 47 5 064.20
czwórka 2728 178.30
trójka 47091 20.00
piątka 47 5 064.20
czwórka 2728 178.30
trójka 47091 20.00
Pasko: Właśnie obserwowałem tą kumulację i byłem ciekaw czy wzrośnie jeszcze. Ale szczęściarz jakiś albo szczęściarze. Mieć tyle kaski. Mi dziś wystarczy 5/5 w mini lotto.
lemoniadowy_joe: Tam gdzie padło ponad 300 mln to było w amerykańskiej loterii Mega Millions. W PowerBall też jest sporo do wygrania.
Weźcie coś zróbcie z tym mini bo mam 3 x 2/5 i co losowanie tak jest o włos od jakiej kowliek wygranej heh
Co myślicie żeby w mini wprowadzili np płatne też 2/5 ale no nie wiem ile musiałoby być płatne żeby im się opylało jeszcze.
Conrado Moreno prowadzącym studio lotto? http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3378.htm
Rzeczywiście Pasko zamyka stronkę
Ostatnio zauważyłem ,że ma mało czasu na jej prowadzenie.
Ostatnio zauważyłem ,że ma mało czasu na jej prowadzenie.Gała: Nigdy nie wiadomo kiedy padną
Czy dziś to trudno powiedzieć, ale no są spore szanse być może - nic pewnego.
Czy dziś to trudno powiedzieć, ale no są spore szanse być może - nic pewnego.oirasokol: No fajnie by było z kumulacjami w mini lotto, ale żeby cena wtedy też wynosiła 1,25 PLN za zakład no i wtedy trójki i czwórki byłyby płatne niżej co losowanie czyli 3/5 około 20 zł i 4/5 kilkaset zł około 500 bo jak nie pada 5/5 to wtedy to 250 000 jest rozdzielane na te niższe stopnie i 4/5 jest płatne nawet tysiak.

bez mieszania tych trunków hehe

jednak śpij dobrze