Wpisy użytkownika Pawcio
Łącznie 3 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 261 201. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kantor50: Ja już będę własne spadał kimać bo śpiący jestem hehe i jeszcze lekko padnięty. Trza pomyśleć jak zgarnąć większą kasiorkę hahaha może mi się coś przyśni. Ciekawe gdzie szóstka padła. Dobranoc.
artur123: A prowadzisz jakieś statystyki i czymś się sugerujesz przy typowaniu czy może swoje chybił trafił?
krzysiek2783: Spoko rozumiem Cię. Też tak miewam serio
Potem żałuję heh, ale z dnia na dzień uczę się pokory, cierpliwości itp
Mam nadzieję, że rozwiążesz swoje problemy. Każdy jakieś tam niestety ma 
Potem żałuję heh, ale z dnia na dzień uczę się pokory, cierpliwości itp
Mam nadzieję, że rozwiążesz swoje problemy. Każdy jakieś tam niestety ma 
Lestek: Tylko się zastanawiałem nad tym. Nie wiem co sądzić o tym.
Lestek: Może w jakimś stopniu zwiększać szanse, ale nie znacząco. I tak liczy się szczęśliwy traf. Musisz trafić w odpowiednim czasie no i być może większe szanse są na trafienie 4/5 , ale gwarancji i tak nie ma. Tam chyba nawet pisze, że i tak głównie liczy się szczęście. Ja aktualnie testuję swoją metodę na mini. Jest ona raczej znana. W moim teście wyszły liczby: 3,8,23,36,40 a padły 02,06,24,36,41 więc no oboki ale na chybił trafił też oboki bywają. Chyba to nie ma większego znaczenia.
typer6: W Polsce z plusem 6/6 trafiło jeszcze 3 osoby oprócz artura.
Szczęściara: Nom wiem
Ale ogólnie tyle osób trafiło z plusem. ciekawe jak inni zagrali.
Ale ogólnie tyle osób trafiło z plusem. ciekawe jak inni zagrali.Lestek: OKI. Ta metoda jest taka sobie. Dopiero zacząłem testować na sucho, ale w czwartek może zagram. Zobaczę co z tego wyjdzie.
typer6: To każda stawka oznaczałaby osobną wygraną? Jak np ktoś jakiś czas temu wygrywał 10/10 i pisali, że ze stawką to było kilka dziesiątek?
Lestek: No chyba, że tak. Dziwnie to zrobili. W sumie zazwyczaj nie gram w mm to się nie orientuję.
Spadam kimać. Dobranoc wszystkim a artur będzie pewnie 
do białego rana 

do białego rana 
tzn nie ilość tylko kwotę gdzie byłoby płatne mniej niż podstawowe 250 000 na gracza.
artur123: Ja na sucho gram. W mm w realu rzadko kiedy. Głównie w mini i potem lotto.
Może być dużo szóstek i piątek i trójek. Czwórki i piątki jak i szóstki mogą być mało płatne.
Pechowiec6: Prawdopodobieństwo każdej kombinacji jest jak 1: około 14 mln
Pechowiev6: To ponumeruj sobie np kartki od 1 - 49 i sam sobie wylosuj jakiś zestaw nie patrząc na kartki wcześniej je mieszając.
W losowaniu nie były wylosowane po kolei po sobie tylko w innej kolejności a nawet jeśli po kolei byłyby wylosowane to i tak to jest normalne bo jak kulki ni byłyby ponumerowane to i tak każda ma szanse wypaść.
Wiesz jak to z tymi teoriami heh. nie opylało by im sie kombinowac.
Pechowiec6: Tym mógłbyś sobie jednak zaszkodzić, ale no to indywidualny wybór każdego gracza 

Co do ceny to jeszcze 2 złote było w sam raz. Przesadzili z tym 3 zł. Jeszcze nowe gry wejdą.
Pechowiec6: Jakbym był prezesem tego czegoś to zrobiłbym tam porządek
Nowe reformy i inny plan działań zachęcający graczy i starałbym się dogadzać graczom i sugerować się ich propozycjami. Wiadomo dużo zmian trzeba byłoby wprowadzić. Teraz oni oszczędzają kasę. Publiczność w studio kosztowałaby, kolejna zmiana to stacja TVP INFO to nie był dobry pomysł, być może losowanie ręczne, ale to też wzbudziłoby nowe teorie, że jest ukartowane, zmiana cen na niższe to wiadomo, ale tez nie aż tak niskie. Trza byłoby być zaufaną firmą. Ciekawe czy ten monopol TS się skończy.
Nowe reformy i inny plan działań zachęcający graczy i starałbym się dogadzać graczom i sugerować się ich propozycjami. Wiadomo dużo zmian trzeba byłoby wprowadzić. Teraz oni oszczędzają kasę. Publiczność w studio kosztowałaby, kolejna zmiana to stacja TVP INFO to nie był dobry pomysł, być może losowanie ręczne, ale to też wzbudziłoby nowe teorie, że jest ukartowane, zmiana cen na niższe to wiadomo, ale tez nie aż tak niskie. Trza byłoby być zaufaną firmą. Ciekawe czy ten monopol TS się skończy.Pechowiec6: Gdyby właśnie była w Polsce konkurencje w grach losowych to byłoby całkiem inaczej, ale no tylko państwo może to prowadzić 

Oglądałeś ten materiał Uwagi TVN co było o tych co wygrali szóstki?
Oglądnij to: http://uwaga.tvn.pl/193811,,trafili_szostke_w_totka,wideo_detal.html
Zgadza się chociaż też w "mojej" kolekturze grają nadziani ludzie stali klienci co duuużo kasiory wydają. totkowi też zależy, żeby młode osoby przyciągać od 18 lat wzwyż.
Pechowiec6: Ja gram około 4 lat i miałem 2-3 czwórki i o jedno obok do 5
Tak dał. Wejdź na jego profil: http://www.multipasko.pl/typowania/artur123/multi-lotek/
hehe i looknij jeszcze na to http://demotywatory.pl/2894860/Trzy-dni-pozniej
Ktoś to podobno sprawdzał i jest prawdziwe, ale inni pisali, że nie więc no trudno powiedzieć. No też mogli by zmienić kto wie
OK ja spadam. Narq fajnie się gadało 
OK ja spadam. Narq fajnie się gadało 
Kasa daje szczęście, ale trzeba nią dobrze dysponować z głową no i też inni ludzie dają poczucie szczęścia bo np bycie samemu z kasą też nie byłoby dobre.
No wiadomo niby lepiej raz a porządnie hehe, ale powoli i małymi kroczkami tez jest spoko.
Ciekaw jestem jutro co napiszą czy ktoś sam wytypował te nastki w lotto czy na chybił.
Ja tez nie chce wiedzieć a jest tego trochu. Kiedyć kolekcjonowałem wszystkie kupony, ale potem je wywaliłem bo widziałem ile wtopiłem.
xelom: Na sobotnie losowanie przeważnie dają większą pulę i tak samo po sobocie na wtorek bo w soboty gra o wiele więcej ludzi.
Kurde ale o 14 padły fajne liczby dla mnie i nie puściłem a mogłoby nawet być 10/10 

Ach te liczby 6,12,17,19,21,23,31,38,49,64 na długo je zapamiętam.
szczęściara piekielna 66 hehe a tamte co o 14 padły to każda praktycznie coś dla mnie znaczy heh jest powiązana, ale no skąd można wiedzieć kiedy padnie i że aż tyle "własnych" liczb. Z reguły na swoje nie gram tylko na chybił i w multi raczej rzadko.
szcześciara: Tylko, że ja tak ciągle liczę na nią i jestem gotów hahaha i się jej spodziewam więc nie może mnie zaskoczyć
to pewnie przez to mnie mija 
to pewnie przez to mnie mija