Wpisy użytkownika Pawcio
Łącznie 3 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 239 857. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
O to znasz tajemnice jak wygrywać hehe chociaż tak raz w miechu sobie wygrac 2 tysie to fajna wypłata i mozna zyć nie umierac hahaha 

mala557: to pomyśl jak ktos nic nie przeczuwa i wygrywa kilka milionow to dopiero musi byc szok np w Lotto
paciskpao: Pasko ma raczej zsynchronizowane dane ze stroną lotto.pl i inną skąd dane automatycznie się aktualizują. Na lotto.pl tez jest kumulacja.
mala557: A podatek nie był od kwoty 2280? Teraz zrobili od 2000,01 ?
mala557: Prześlij mi kupon pocztą to sobie odbiorę w Krakowie hahaha 

Ja jutro chcę 200 000 w mini hehe chyba, że mi jakaś kobietka zabierze z okazji jej święta hehehe 

mala557: Fajnie by było
Grywasz w mini co losowanie lub co jakiś czas czy z multi głównie?
Grywasz w mini co losowanie lub co jakiś czas czy z multi głównie?HARTHE: Zdradź jakie ci dało na jokera? I tak nie będę w stanie puścić takich samych 4 hahaha
HARTGE: Grałeś tez w multi? O te 4 liczby w Jokera to mi chodziło o te co ci lottomat dopisał.
To jaki masz końcowy oficjalny bilans? 1 piątka ile czwórek i trójek?
ricardos: To jaki masz końcowy oficjalny bilans? 1 piątka ile czwórek i trójek?
szóstka 0 0.00
piątka 49 5 249.30
czwórka 2615 220.60
trójka 48323 20.00
piątka 49 5 249.30
czwórka 2615 220.60
trójka 48323 20.00
Nie umiesz zarabiać - nie możesz grać w totka
Wczoraj, 10 marca (16:13)
Dostajesz zasiłek od państwa â nie możesz grać w totka. Tak brzmi decyzja sądu w niemieckiej Kolonii. Co więcej, w uzasadnieniu sąd dodał, że ukarana zostanie firma, która kupon sprzeda osobie pobierającej zasiłek. Grzywna â nawet 250 tys. euro. Komentatorzy i sama firma, która była stroną w sprawie, zastanawiają się teraz jak sprawdzać graczy.
Wyrok dotyczy firmy WestLotto, która organizuje losowania i zakłady w zachodnich Niemczech. Wyrok jest zarządzeniem tymczasowym, ale nikt nie wie jak je zastosować w praktyce. Kioskarze nie mają przecież prawa żądać od ludzi dokumentów potwierdzających, że zarabiają wystarczająco dużo, by móc grać.
Według sądu grać nie mogą na pewno długotrwale bezrobotni, jednak nikt nosi przy sobie zaświadczenia, że pracuje. Celem sądu jest oczywiście ochrona przed uzależnieniem się od hazardu...
Wczoraj, 10 marca (16:13)
Dostajesz zasiłek od państwa â nie możesz grać w totka. Tak brzmi decyzja sądu w niemieckiej Kolonii. Co więcej, w uzasadnieniu sąd dodał, że ukarana zostanie firma, która kupon sprzeda osobie pobierającej zasiłek. Grzywna â nawet 250 tys. euro. Komentatorzy i sama firma, która była stroną w sprawie, zastanawiają się teraz jak sprawdzać graczy.
Wyrok dotyczy firmy WestLotto, która organizuje losowania i zakłady w zachodnich Niemczech. Wyrok jest zarządzeniem tymczasowym, ale nikt nie wie jak je zastosować w praktyce. Kioskarze nie mają przecież prawa żądać od ludzi dokumentów potwierdzających, że zarabiają wystarczająco dużo, by móc grać.
Według sądu grać nie mogą na pewno długotrwale bezrobotni, jednak nikt nosi przy sobie zaświadczenia, że pracuje. Celem sądu jest oczywiście ochrona przed uzależnieniem się od hazardu...
gracz NOSFERATU. sorka, że takie wpisy robię
Ciekawe czy zagrał w realu.
Ciekawe czy zagrał w realu.multi multi plus: Rzecznik chce dac nam wygrać bo obserwuje stronkę i dzwonił przecież do Pasko 

szczęściara: nom
Ale może dziś w mini albo lotto się uda. Jakiś czas temu miałem trójeczkę w mini ale to było ponad 20 zeta hehe przydałoby się coś większego
Ostatnio padło kilka wygranych w moim mieście w mini.
Ale może dziś w mini albo lotto się uda. Jakiś czas temu miałem trójeczkę w mini ale to było ponad 20 zeta hehe przydałoby się coś większego
Ostatnio padło kilka wygranych w moim mieście w mini.damian1983: Tylko skąd mogliśmy to wiedzieć, że akurat jego liczby padną
Tak samo po losowaniu są banalne liczby.
Tak samo po losowaniu są banalne liczby.Jak grał to też się po części wścieknie al mniej bo dał tez na liczbę 10 a było 11 i tak jak pisałem był bardzo blisko zgarnięcia ponad 800 000 minimum w zależności jak zagrałby ze stawka i czy z plusem.
Albo jak ktoś zagrał na jego liczby to może przez to też te wygrane hehe
Ale z innej beczki to co do losowań próbnych powinny być przeprowadzane na kulkach nieponumerowanych bo to zaburza statystykę chociaż są zdania, że statystyka nic nie pomaga.
majklasz: miałem z nimi tez do czynienia
Aktualnie pracuję nad prześwietlaniem normalnych zdrapek przed zakupem.
Aktualnie pracuję nad prześwietlaniem normalnych zdrapek przed zakupem.emerytka no tak by było najlepiej, albo zaprzyjaźnioną kolekturę
albo mieć skaner w oczach 
albo mieć skaner w oczach 
Wędrowca. zmieniają chyba około 15 dnia każdego miecha ale nie jestem pewien.