Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 13 387. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie w tym rzecz,fajne jest że mapy są połaczone,można sobie popatrzeć jak liczby "chodziły" .....i tak huj to da
ja wiem jak się pisze prostaku...nie musisz od razu wyzywać,bo twój tekst tylko świadczy że z wioski pochodzisz,nie wchodz chociaż w filcach do sklepu po bełta,szacunku troszkę dla ludzi
uczony,lepiej użyj nicka ALFONS będzie bardziej pasował i na dodatek ALFONS W ZAGNOJONYCH FILCACH
pomyliłeś prostaku czaty,jesteś gówniarzem to od razu widać,nikt jeszcze dobrze ci nie przywalił w ten głupi łeb
KACZORKU bo się znajdzie jakiś idiota co trzepie sobie gruchę i ma jakis problem odnośnie gier,nikt mu nie każe grać,jak się jest tępakiem to się kasę przegrywa i to nie małą
oj będzie się działo,dam znać...u mnie wszystko w porzo,gra muzyka i zespół KOMBII
Hej,MANEK 50 to fakt,często się zdarza,że jak nie wyślemy to coś tam pada
jak ktoś lubi zabawę to można je podnieść o 1 do góry lub dać do dołu o 1
narazie nie mam bardzo dobrych pewniaków,musimy czekać,ostatnio były 16 stycznia,także sami widzicie jak nie jest łatwo,ja czuwam...ty się nie boj...
ooo FIOLKA,ja miałem na myśli 52,53,54,55,56,takie mi się ustawiły w sobotę
Jeśli mogę się wtrącić,spółka prowadzi strategię jak każda...widocznie za mało zarabiają
ale myslę że nie w tym rzecz...każda firma chce podnosić swoje zyski i obniżać koszty,jak byście zarabiali 3000 to kazdy wolałby zarabiać 5000 lub 7000,chyba nikt nie zaprzeczy
nikt nikogo nie zmusza na siłę do grania,tak samo do picia czy palenia,do kogo mieć pretensje,wiadomo że nie jest łatwo wygrać,chyba każdy o tym wie
znowu siwy łeb nie trafił moich liczb...może jutro się najara i przeoczy,żeby wylosować
nie ma sprawy BZYKU,jak mi coś wejdzie konkretnego to zeskanuję,masz jak w banku
a co mam z nimi robić...czekam już kilka dni,a mi z dziewięciu wchodzi 1 lub 3 góra 4,to nie przesada
jest super,ale kto będzie miał cierpliwość,jeśli np. francuzi są skąpi to mogą sobie tak grać,my czerpiemy z tego przyjemność,to jest jak nałóg...gra się za tyle ile się uważa za stosowne,jeśli ktoś ma problemy z hazardem to najlepiej poradzić się specjalisty...POZDRAWIAM
panie stary graczu,jakbyś sprzedawał bułki lub miał piekarnię to też byś namawiał ludzi żeby nie kupowali u ciebie pieczywa...ja sam sobie się bawię,na gry liczbowe nie ma bata,tj. czysta matematyka-niestety,możemy tylko sobie na forum pomagać i tyle...
a nie życzę nikomu pracować w 50 letniej budzie,bez możliwości rozwoju-z braku miejsca,z winy miejscowych władz,na pewno domyślasz się że nie jest to za bardzo estetyczny widok,co nowe to jednak nowe
słyszałem że gość jeden-kolektor grał na 2 liczby,nie wpłacał utargu i żeby go nie zwinęli...na drugi dzień wygrał i byłby sporo do przodu,bardzo dużo do przodu,ale niestety to jest ryzyko,trzeba mieć za co grać(w razie czego)
bo ha ha,dlatego się śmiejesz ,bo całe g...wygrałeś w swoim życiu panie NIKLOMACIE
wiadomo że przypadek, i własnie trzeba na to liczyć tylko to gracza ratuje...oby nie za wiele kasy
moi znajomi też się ze mnie śmieli...ale do czasu,dla mnie to jest wypełnienie czasu,zabawa i lux,trzeba coś robić żeby nie zgłupieć,wolę to niż zostawianie kasy po knajpach(a kiedyś sporo się zostawiło i nie tylko ja) i trzeba sobie jakos radzić
widocznie tak MARIO,hejka,jadę w niedzielę na basenik ale do Ełku,tam też jest jedna z najlepszych kolektur w Polsce kol/9/58,moja też nie najgorsza i trzyma się bardzo dobrze i brnie cały czas do przodu,a będzie jeszcze lepiej
ja zaraz idę się przewietrzyć,mało co kochane słoneczko nie wyjdzie,my ratownicy wiemy coś o tym...he he
ja mam nawet 50,czy 100 muszę sprawdzić,chyba tylko 4gr sztuka,ja też spróbuję,czy to będzie jakiś efekt
a jeśli chodzi o system PARYSKI,kochani to nic nie da...tyle że mniej przegracie,a wygra z was 1 na 1000,a może i gorzej
nie chodzi mi o to żeby naciągać ludzi(graczy) ja sam odwlekam od tego żeby za dużo nie przegrali,bo się zniechęcą
a jeśli chcecie przegrać jak najmniej to grajcie w spółkach z bardzo normalnymi ludzmi,najważniejsze NIEPAZERNYMI
składać się razem i grać...to jest podstawa,mniej wygracie,ale i mniej przegracie,a chyba o to tu chodzi,a pisanie o pierdołach to może sobie każdy ,na czacie,a wydaje mi się że to jest czat nie towarzyski,tylko dla graczy
przyjaciółki zaufane,czy przyjaciele ,znajomi(normalni-nie pazerni na kasę) SPÓŁKI to jest podstawa,wygraj nawet po 5 tys na głowę,czy nie będziesz się cieszyć??? napewno tak
pózniej,jak się wygra można grać za więcej,to jak inwestycja,kto ma swoją firmę wie o co chodzi...POZDRAWIAM I POWODZENIA WSZYSTKIM
dla maniaków i zabawowiczów,lubiących zabawy z fajnymi kobietami:
23,34,39 : 34,39,57 : 39,57,72 : 57,72,74 : 23,39,57 : 34,72,74
23,34,39 : 34,39,57 : 39,57,72 : 57,72,74 : 23,39,57 : 34,72,74
zawsze byłem i jestem fajny...nie jestem fajny jak mam do czynienia z psychicznymi i idiotami,którzy myślą,że za 2 zł wygrają
pal go licho,że mróz i tak się wygra...mam mój stary program,ściągnąłem,popatrzymy jak to wszystko się "przewali"
panie STARYGRACZU,przepraszam jeśli kogoś uraziłem,że jest idiotą,lecz nie odnosiło się to do wszystkich...tylko...
GRATULACJE MOJE RÓWNIEŻ...przynajmniej nie będzie miał pretensji,że przegrał 4zł i nie wygrał,właśnie tacy są dla mnie idiotami-tylko i wyłącznie