Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 12 385. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to nic dobrze i wygrać numerek,100 tys,dzisiaj będzie obok wczorajszego
a mąż nie chce pójść do znajomych...Ala też ma "przyjaciółki" z którymi chce się spotkać i pogaworzyć...kremówki,te sprawy,co nie ???
a ty MATYCZ jak nie widzisz że typuję (kiedy mogę,lub mi się chce) to skocz do okulisty-najlepiej prywatnego,bo się nie doczekasz
moj znajomy był dziś w Mikołajkach,szkoda że nie wiedziałem,był na basenie
ok,tamten gośc jezdzi co tydzień,może sie z nim kiedys wybiorę na basenik
ok MARIO,jak bede jechał to dam znać do GOŁĘBIA,pracowałem kiedyś tam,ale krótko,szkoda
bo to wiesz zależy w jakim miejscu,a nie tak szybko gracze sie przyzwyczają do nowego...
jak coś mi wejdzie to dam znać,wieczorem...na razie nie ma co kozy wieszać.
MIŁEJ I POGODNEJ DLA WSZYSTKICH NIEDZIELI
MIŁEJ I POGODNEJ DLA WSZYSTKICH NIEDZIELI
swoje też przeszłem,a teraz tylko żniwo zbierać(przydałoby się),ale nigdy nic nie wiadomo
no własnie MATYCZ,uważaj na julcię bo jeśli ona ma 11 lat to sam wiesz,może ona nie...ale my na pewno
MARIO co z twoją kolekturą,a po drugie miałem dziś jechać na basen,ale samemu się nie chciało...co ja mogę,takich mam znajomych
besser ist mit Madchen sprechen und nicht nur das,sind noch viele mehr Sachen zu machen,wejst du
so schon besser,ich bin nicht von Deutsch am besten,aber genug,vielleicht
panie i panowie głupot to mi tu nie piszcie i nie wyzywajcie co niektórzy od jakiś tam,bo po pierwsze mnie to cieszy że chociaż troszkę ten głupi język znam,czasem sie przydaje,i nikogo nie wyzywam z zadrości
a po drugie chociaż nowi się odezwali,może oni nam coś podpowiedzą,a ty MATYCZ ja dzisiaj???
wczoraj mi weszła 3 ka,43,62,74,widzisz jak nie podaję na forum to może zaczną "wchodzić"
może ktoś atakuje,może wczoraj dali wygrać 54 zł i siwy nie da za wygraną,PASKO co się dzieje
właśnie MATYCZ nie byłem pewny czy dir czy dich,bo nie pamiętam,szkoła minęla już bardzo dawno,ale gratulacje z 3/10
a stronke zależy czym otwieracie,dobry jest firefox,explolera juz nie używam,bo odwalał mi szopy,PASKO kiedyś pisał o tym
julka co ty cały czas wyskakujesz z tą żoną,ja niestety mogę mieć ich kilka,zależy to od kobiet
jula zawsze to lepsza szansa 1 na milion,bo wiadomo że kobiety nie są człowiekami,co nie MARIO
odbieraj kiedy ci się podoba,abyś nie przekroczył 60 dni od daty losowania,dostaniesz kupon z powrotem ale nowy
MARIO co myślisz o tych
7,11,14,44,50,75 ostatnio 50 i 75 było ,może je w drugim zakładzie odrzucić
7,11,14,44,50,75 ostatnio 50 i 75 było ,może je w drugim zakładzie odrzucić
panowie jeśli chodzi o trafioną 7/10 z plusem to wygrana jest 380 zł,a nie 240
pewnie,dobre i to...ja też troszkę miałem,tak sobie myślałem żeby zamienić 50,ale nie jest zle
pOZDRÓWKA WSZYSTKIM
pOZDRÓWKA WSZYSTKIM
na dole po prawej jest taki numer 000-00000000-00000 jesli on jest czytelny to się nie przejmuj Beezqp
MARIO żebym wiedział to bym trafiał,był poślizg z niedzieli,nie dośc że 11 było obok to i 50 też,ale najgorzej nie wypadłem
nie przesadzaj MARIO,ale dzięki...ja obserwuję liczby,może nie za dużo,bo się nie chce,czasem przychodzą multimaniacy i mówią "o te liczby pójdą" tylko jakoś nie widziałem żeby coś konkretnego wygrali,a ja-wiadomo-przegapiam,nie ma biedy,zobaczymy...
z dnia 1 lutego zostały tylko 52,53,54,czy one się znowu powtórzą???dziś były 71 i 76,zobaczymy jak dalej pójdą
no tak,możliwe że sobie ktoś robi jajka z tą stronką...dlatego odwala numery
bo trzeba grać z pojęciem,a nie myślicie,że jak gwarantowane są wygrane to się wygra...podobnie jest z tymi maszynkami(owocarki)co PAWLAK pociągnął,raz da wygrać,a ile można władować,tzn. jeden wygra a stu przegra
nigdzie nie jest napisane,jeśli zagramy w multi za 2000 czy w DL systemami 12 skr.,że wygramy,kombinacji jest miliony,trzeba liczyć na łut szczęścia,niestety
obserwujcie jak liczby wchodzą,nie jest to takie łatwe...zapiszcie sobie na jakiejś kartce te liczby,zobaczymy co będzie się działo w najbliższych dniach(grać nimi nie każę)
1. 2,18,40
2. 5,11,25,27,29
3. 5,29,66
4. 27,35,49,59 i 78
5. 34,46,56
6. 52,53,54
1. 2,18,40
2. 5,11,25,27,29
3. 5,29,66
4. 27,35,49,59 i 78
5. 34,46,56
6. 52,53,54
1 zestaw możliwe że wejdzie niebawem,
3 i 6 połączyłbym w szóstkę
proszę zauważyć że wiekszość liczb jest po oddzielana na P i NP,dlatego 78 ująłem obok,wychodzi czwórka i piątka,
2 i 4 zestaw można połączyć w 10 lub 9 z plusem
3 i 6 połączyłbym w szóstkę
proszę zauważyć że wiekszość liczb jest po oddzielana na P i NP,dlatego 78 ująłem obok,wychodzi czwórka i piątka,
2 i 4 zestaw można połączyć w 10 lub 9 z plusem
nie wiem dlaczego tak jest,ale na liczby które nie "chodzą" raczej grać nie warto,np. 50 długi czas jej nie było,padła tylko kilka razy i ona właśnie mi zepsuła układ,zamiast niej była 51,byłoby minimum 5/6 i wiele innych,jak zabawa to zabawa do białego rana
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
a skąd ty MULTALOTEK się urwałeś?ja nikomu nigdy nie gwarantowałem wygranej,i nigdy nie nazywałem się mistrzem,następny jesteś żeby komuś dopierdzielić i to bez żadnych przyczyn...trzeba było uczyć się matematyki i wszystko być zrozumiał o co tutaj chodzi-nawet na forum,myślisz że ktoś będzie wysłuchiwał twoich pierdół
joła joła,MARIO a może spróbuj systemem na dużego,po 7 bo po 8 to już drogo,może ci lepiej się zbiegną liczby...
wychodzi murzyn z fiutem po kolana,patrzy na to kobieta ze zdziwieniem,a on na to:
-Co pani taka zdziwiona? w wodzie każdemu się kurczy...
-Co pani taka zdziwiona? w wodzie każdemu się kurczy...
kiedyś miałem fiacika 126,a bardzo się cieszyłem,zawsze to był środek lokomocji,a teraz nissan navara i nie narzekam,jest ok
czy to możliwe żeby takie dziś liczby weszły :
27,35,49,59,
15,19,63
20,28,30 i rezerwa
8,12,54
27,35,49,59,
15,19,63
20,28,30 i rezerwa
8,12,54