Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 937 461. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
czego Forsami nie zapraszasz ludziska do siebie przecież czatfestiwal u nas
mieli nie miło nie spodzianka bo nic oprócz biesiadnej nie było cała wnęka tego gówna
ostatnio grałem w lotto co w puli jest tylko 10 liczb i 4 z 10 trafiłem
mało gram ale może teraz się rozkece bo laptopa nowego kupiłem i kasy na lotto brakowało ale teraz już nic konkretnego nie kupuje to cza grać
jak to się odbywa 1 musisz sie ładnie ubrać garnitur muszka lub krawat no i walizka z łańcuchem
niech dadzą jak chcą ale po co myśleć jak najpierw trzeba wygrac to się będzie myślało
logistyk 2 jest tylko że na inne zmianie chyba juz na długie lata jak sam się nie rozwalę lub zakład
śmiać mi się chcciało chociaz byłem w ***i... bo tu klejenie kiełobasy tu zwalanie fileta kinkong chodził
Mialem dzis zagrac ale uszczesliwilem pijaczka bo mowil ze jak wypije to tak jak by 6 trafil wiec go uszczesliwilem i dalem na picie
Mam cala gazetke z wygranymi na kilka lat teraz tylko kwestia grania oczywiscie nie moge wszystkiego wygrywac
Jak wygram kupie duzo hektarow pol i stworze male panstwo taki maly kaprys
My tak w Krakowie robili czasem się udawało wygrac czasem nic ale szanse duze
najlepiej to się robiło z takiego samego miasta i osiedla w spólna kasa było okey takie na odległosć to różnie jest chcoiaż też można
nie musi wcale wejść choć szanse są większe ja z kolegami dałem 2000 weszła jedna i dużo trójek
bezdyskusyjne jest że więcej losów większa postawienie zwiększa szanse
i czas kilku losowań z rzędu dużą stawką i wiadomo większa stawka więcej typów + rozłożenie w czasie na kilka losowań da rezultat ale to się wiąże z kaską na wyłożenie nawet w kilka osób trza konkretnie dać sprawa jest prosta by wybrać trzeba konkretnie wyłożyć a jak się nie ma to nici z takiego pomysłu
dokładnie tego się nie widzi bo od razu np. 380 zł czy tam 200 zł odrazu nie wydajesz bo tego nie widzisz masz rozłożone w czasie ale nie lepiej odrazu strzelić kilka stuwek gdzie prawdopodobieństwo zwiększa się duzo
żadnego sposobu nie krytykuje każdy dobry ale czasem warto pójść za większą stawkę i tak na to samo wychodzi po prostu w naszym umyśle lepiej rozkąłdac te np 350 zł w czasie bo sie wydaje że sie wygra ale to tylko iluzja
z pewnością jest to fakt że w Polsce jest gorzej ze stawkami niż w innych krajach po prostu z zdzierstwo i tyle dowodem brak konkurencji TS wszystko zabiera w sumie prawo rządowe