Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 887 250. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
he he było by pięknie oj oj ja bym się ładnie pożegnał z tym całym kołchozem chyba z pewnością krem bambino bym dał a jak jak tak i papier do podcierania a jak jak tak
ale tez tak myślałem bo wniedziela produkcja też serdoluchy do poduchy
ja pójdę spać nie będę czekął jak ma być to będzie a jak nie to nie będzie i tyle chyba system odrzucił jak zagrałem getech
będziesz miał paradis jak wygrasz coś chyba że ostatni raj w graniu
dobra cena jeśli się nie mylisz u mnie najtaniej 800 zł może gdziesz za 700 ale to już naj naj taniej ale wątpie czy za tyle jest
cisza na sb wszyscy gdzieś sobie poszli nic uciekam w takim razie do jutra
nawiązując do emerytur to jak się pracuje fizycznie nocki pierwsze drugie w warunkach ciężkich pod presją czasu to po 15 latach powinna być emeryturka bez względu na wiek a tu pomysły 40 lat inne pierdoły
bo systemem nie da rady nic nie da rady w tym kraju modem i mlekiem płynącym
wszystkie szkodliwe zlikwidowane tyrać tyrać w kołchozie niby na własne życzenie bo nikt nie zmusza sam się człowiek zmusza
tyle z prywatyzowanych państwowych zakładów gdzie ta kaska zjedzona z pewnością
i pierdoły partie polityczne gadają nie ma systemu który by był akceptowany i nie ważne jaka władza by sie zmieniała był by nie ruszony ciągłe gadanie nie ma środków ble ble
nie budujmy sobie za bardzo nadziei stronka ją daje bo coś punktów mamy ale jak by typować na stronce normalnie jak w realu nie na 12 w systemie i tak jak na prawdę tyle punktów w tabelei naszej stronki by nie było a tak za zachęcą poprzez stronkę a w realu i tak nici
no ja podchodzę na spokojnie, gram ale bez jakiś wielkich nadziei
he he szanse większe niż bez systemowego może wiekszę ale i tak Dalekie do ziemi chyba z klika tysięcy km milionowych
jak nici to se sweter uszyje z napisem lotto nie przejmuj się cały czas do przodu
nic uciekam literatura czeka do przeczytanie i klika tomików do 21 po przed i po losowaniu podzielimy się wrażeniami jak to nam znów nie wyszło ale jutro będzie lepiej i na pewno już wygramy
róznie jest 6000 ty s systemowy jedna liczba tak goscie grali a ktoś jedne los i trójka
z tym że w domku się kapłem że 8.75 jest a powinno być 10 zł i na drugim też 10 zł powinno być
bo tak jest na pozostałych coś się rypło jest 52 nie wiem skad ale to chyba nie ma znaczenia
a wyliczyłem co do grosza dużo zakładów i pomyłka chyba mało znacząca
ale te 50 zakładów miałem już wczoraj i patrzyłem w niedzielke z wszystkich miał bym tylko trójkę
może dziś będzie lepiej bo ta trójka była tylko a liczby nie puszczone te 50 zakąłdów
dałem radę w sobotkę chociaż było nie wesoło a dziś po same drzwi było jeszcze gorzej
wróciłem z kołchozu i się zastanawiałem czy puszczać doszłem do wniosku że nie ale po 17 jednak puściłem
ja mam od jutra do piątku wolne wracam w sobotkę a niedziela też wolna
dużo i tak nie wygram ale domek by był jak zgarne wszystko ale może nic nie być
wymyślałem liczby w niedziele i nie puszczone sprawdzałem w niedzile i tylko trójka jedna
chciałem na 10 losowań ale 620 czy coś tak pisze na szybko trzeba by było dać
można się pomylić niby w systemie jest okey kk samo te dwa smaki a 3 smaki jest pełna nazwa ale jak na zawieszkach jest to nie wiem
nie za długo czas prawdy czyżby znów głowa w dół jak zawsze czy z podniesioną górą będzie człek
sprawdzam wyniki z 50 zakładów na razie trójka jest czy coś jeszcze ?
patrze nic i przy 48 zakładzie trójka tylko nie wiedziąłem ile dostane
na +500 plus dołożę choć sam nie mam a mam świnkę morską skandal nad skandalami
ale może jedli mniej w dzieciństwie warzyw owoców bo była bieda tylko sam chleb i kopytka to bądź wyrozumiały