Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 913 051. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dla nie których od poniedziałku do Niedzieli czyli Poniedziałek Wtorek Środa czwartek piątek sobota i niedziela
już jest mistrzem dajesz FIFE i masz a nie czekać czy swój ulubiony zespół
http://niezalezna.pl/101490-proboszcz-zdemaskowal-klamstwo-posla-po-o-imigrantach-grabiec-czerwony-ze-wstydu
- Zawarta w programie "Woronicza 17" wyemitowanym 18.06.2017 r. informacja wypowiedziana przez posła PO Jana Grabca: "Mój proboszcz zadeklarował, iż każda parafia w Polsce przyjmie rodziny" jest nieprawdziwa. - wyjaśnia ks. Średnicki.
- Zamieszkujący obecnie na terenie parafii, w której jestem proboszczem, poseł PO Jan Grabiec nigdy nie rozmawiał ze mną na temat uchodźców i migrantów. Nigdy też publicznie nie wyrażałem żadnej opinii na ten temat. Powoływanie się na moją opinię jest kłamstwem. - czytamy dalej w sprostowaniu.
jak tym ludziom można wierzyć chyba nikt im nie wierzy chyba idiota lub niepełna rozumu
Pamiętam słowa Pana Tuska z PO podatki podwyższać jest najprościej deklarował że tak nie będzie a na wszystko podwyższał
tyranie do 67 co z drugim filarem gdzie kaska nie ma coś strasznego
Pamiętam i nie pozwolimy PO progu wyborczego nie powinna przekroczyć
pierwsza i ostatnia weszła mi w mini pozostałe oczko wyżej lub niżej
mam nadzieje że progu wyborczego nie przekroczą w następnych wyborach kłamczuchy
PIS okey rób porządki zakończ z tą PO raz i dobrze koniec tego the end
dość przywilejów kasty sędziowskiej niech PIS sie nie zatrzymuje jak będzie trzeba pomożemy
TVP ma być tubą PIS tak trzymać jak sobie emeryt wyobrażasz jak mają iść z przekazem do TVN mają iśc
co dała PO zwykłym ludzi dajcie konkretny przykłąd a nie pierdoły wypisywać
nikt nie cudowny ale do gorszego jeszcze bardziej nie myślę się cofać
nie wszystko co PIS robi mi pasuje ale koszmaru Z PO czy SLd nie chce
http://niewygodne.info.pl/artykul6/02801-Cicha-podwyzka-o-100-procent.htm
nic nie widzisz a co dobrego PO by za piep do 70 lat co z drugim filarem i mowa Tuska że to nie nasze pieniądze
pełno emigrantów by było i dla nich kaska a dal zwykłych polaków nic czy tego nie widzicie
młodzi są tu na forum życia nie znają szkoida pisdać nie wiedzą co to brak pracy czy co z jesć jak ludzi dobili reformami
a co komu szkoda chcą to sobie obchodzą gdzie wolność i przeszkadzanie
klonek porozmawiaja z tymi ludzi podejrzewa że w dobrej wierze to piszesz
i dobrze że nic o skokach wystarczajaco w inny stacjach sobie mówią
klonek pisze w dobrej wierze tak go zmanipulowano że w to wierzy z całego serca chyab w dobrej wierze on w to wierzy
ja widziałem płacz i śmierć za PO to nikt mi kitów nie będzie wciskał
do prawdy się samemu dochodzi ja szukam prawdy wszędzie i analizuje wiem że PIS piękny nie jest mam wady ale PO to większe zagrożenie to co robili to pomsta do nieba boję sie strasznie
wywalała ludzi z mieszkań Warszawie a koledzy z Po wykiwali rolników w latach 90 dajać kredyty i pożyczki a później nie wiadomo ska podniesli wileu się powiesiło
rząd PO-PSL zamierzał wybudować w związku z Euro 2012 4 tys. km. Do końca 2012 r. powstało jedynie 1,4 tys. km.
za Po były by takie ceny jak za PIS a nic dla ludzi taka mała różnica
luka VAT-owska wzrosła z 8,8 proc. w 2007 r. do 26 proc. 2015 r. Z powodu niskiej ściągalności podatków budżet tracił rocznie ok. 60 mld zł
edno z ministerstw za doradztwo kancelarii prawnej płaciło 1800 zł za godzinę pracy.
gdybyśmy wpadli na pomysł, że złodziejski dług PO-PSL spłacamy jednego dnia to każdy z 38 milionów Polaków musiałby jednorazowo zapłacić ponad 9 milionów złotych. I to jest właśnie skala złodziejstwa tej całej bandy, która dla ukrycia swoich bandyckich działań wspiera sz-KOD-ników
Daleki jestem od fascynacji PiS-em i zakładam standardowo, że politycy kłamią. Jednak, gdy słucha się jednej i drugiej strony, to odczucia są takie:
1. Obecnie rządzący po założeniu filtra "kłamią" ma się wrażenie, że 80% z tego co mówią jest prawdziwe. Można ich spokojnie i bez znudzenia słuchać. Nie ma w tym nachalnej propagandy.
2. Wszelkiej maści totalna opozycja - nawet bez zakładania filtra "kłamią", z zaciśniętymi zębami i wmawiając sobie, że musi być w tym choć trochę prawdy, wrażenie i tak jest jedno 100% kłamstwa i obłudy, zwykłe chamstwo, buta, bezczelność, traktowanie Polaków jak idiotów. Zwykły ryk świń oderwanych od koryta i strach przed konsekwencjami. Wali nawet przez ekran monitora, z obfajdanego ze strachu pampersa. Otwiera mordę jeden z drugim i z miejsca zbiera się człowiekowi na wymioty.
1. Obecnie rządzący po założeniu filtra "kłamią" ma się wrażenie, że 80% z tego co mówią jest prawdziwe. Można ich spokojnie i bez znudzenia słuchać. Nie ma w tym nachalnej propagandy.
2. Wszelkiej maści totalna opozycja - nawet bez zakładania filtra "kłamią", z zaciśniętymi zębami i wmawiając sobie, że musi być w tym choć trochę prawdy, wrażenie i tak jest jedno 100% kłamstwa i obłudy, zwykłe chamstwo, buta, bezczelność, traktowanie Polaków jak idiotów. Zwykły ryk świń oderwanych od koryta i strach przed konsekwencjami. Wali nawet przez ekran monitora, z obfajdanego ze strachu pampersa. Otwiera mordę jeden z drugim i z miejsca zbiera się człowiekowi na wymioty.
Ważne b wybrać mniejsze zło ja tak uważam mam w świadomości wagę i ciężarki a co ważne pamiętam co było niestety nie którzy przeszli przez życie zapominając ale może sami nie są na swoim żyją w innym świecie jeszcze na garnuszku kogoś mało ich obchodzi co z innymi zasada ja mam dobrze, dopóki ja mam dobrze wszystko okey i wtedy propaganda też może działać a jak będzie działać dla kogoś kto głębiej w tym siedzi i dotknęła go ta polityka
Astana prowadzi 2:0 może po przerwie strzelą jeszcze dwie i po sprawie będzie