Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 883 999. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
auto sprzedać dom i grac naprawdę warto sznasa pewna że sie wygra
a co ska ma wiedzieć ze nie dresiarz co mam okulary z matrixa czy co
mimo wszystko warto grać zawsze żonę można sprzedać na psim targu
4 zł na lotto mogę przeznaczyć choć z ciezkim bólem bo bym miał na 3kg ziemniaków nowych
gram często ale mało wchodzi a kaska topnieje a tu na tron chce a tu papieru brak wszystko przez to granie i brakło na rolki a za 4 zł maił bym troche morał z tego miarkujcie uważajcie jak na wszystko starcza to okey grajcie ale pamiętajcie o podstawach później granie
ale głodny nie jesteś a tak miałbyś halucynacje i nie wiadomo co jeszcze kupony byś jadł bo do wycierania za małe i za krótkie
Pan starszy dziadek w rodzinie tylko grał z emerytury nic nie dał wnuczkom jakiś upominków nawet o swoim miejscu na cmentarzu nie pomyślał zmarł i się okazało że wszystko rodzina musiała za niego po śmierci robić a sam długi zostawił a niby chciał p[pomóc rodzinie i sobie grajac
grajmy bo ja gram ale miarkujmy nie dajmy się zwariować to nie jest panaceum na wyjście niestety
a szarlatanów obiecujących sposoby na wygranie dużo oj oj mają udział wielkim grzechu oj oj po d... ich
ja nie rozumiem jak ludzie piszą że nic nie wygrywają przecież to proste jak druk w lotto jest 1 do 49 liczb trzeba trafić te 6 i miilony są
architekta zamawiał do planów do budowy domu z pewnością to będzie maiło przełożenie na wygraną w lotto
ej ty lotto do ciebie mówię dawaj mi szmal nie bądź taki zimny drań
1 maj w robocie kolejne niedziele dodatkowe i dalej nic nie zarobi człowiek nic tyra człowiek od rano do wieczora i dalej nic z tego dobrze że to życie jest doczesne i niewieczne
zeszło się w niedziela w poniedziałek na rano i tak w kółko syzyfowe prace
moze dziś w mini już mnie głowa boli lotto ratuj pomóż ja chcę żyć a nie wegetować jak wegeta w zupie
nic idę odpoczywać a później spać ale człowiek utyrany i zmordowany obolały i dawajta jutro to samo powtórka z rozrywki
no tak to stronka wyznawców lotto przecież jak by miało być inaczej czsami tracimy wiarę ale jesteśmy za lotto od urodzenia aż po śmierć
szkoda że nie ma informacji ile kuponów dziś skreślono i wysałno np w lotto
jak sami się nie będziemy szanować to oni nas również nie będą szanowac
nic do jutra bo rano jadę na psi targ coś sptrzedać by na granie było w lotto
trzeba jutro puścić te same liczby na 10 losowań + myślę nad nowymi też na 10 loswań i ekstra pensja na raz myślę nad liczbami może kostka zacznę rzucać
lotto daj wygrać nie bądź sępem ja potrzebuje kaski inni mają inną sytuacje jakoś tą przegryzą ja nie dam rady nie ma zębów już
Po robocie zakładziki puszcze mini na 10 zakl i ekstrA pensja może cos w wpadnie
zapraszam do kołchozu tu masz pewne pieniązki i za nie graszw lotto
dzięki temu 300 zł renciny masz pewne na bułkę i kefir wystarczy o reszte się nie martw
3 zakłady w mini na 10 losowań +lotto z plusem i to wystarczy wygrana pewna