Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 881 329. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
te nie te czasy co dawniej w tedy było uczciwie teraz to jest wszystko z przymrożeniem oka
TS Państwowy ile już państwo ludzi oszukało i wyskubało Misiewicz i spółka tyle w temacie tego wszystkiego oszustwo od 89 sie zaczeło do dzis
to masz szczęście gratuluje pomyślnych wiatrów na arce machaniowej na wodach wzburzonych i spokojnych
ja tu żartach a ten agresywnie swoje wywody i obraża szkoda sie zniżać do tego poziomu
zamazane pozycja 1: ostatnia liczba a ma to znaczenie
3:przedostatnia liczba
3:przedostatnia liczba
1 widze 7z 10 4 z 10 w drugim 8z 10 4 z 10 na trzeci nie patrzyłem
na tyle ludzi ktoś coś musi trafić to i tak nic z tym co ludzie grają
to nawet nie trzeba być zbyt inteligentny ze przy moim bardzo bardzo złym mało oszacowanym bo nie wiem to z samego lotka 4zł z plusem na jeden zakład razy 10 milinów osób to daje na dzień 40 milinów a przecież nikt jednego zakąłdu nie puszcza jak to napisałem
nie ma co się chwalić za bardzo bo dużo tu nie wygrało i im jest przykro muszę ich bronić
na pewno nie jednego zmotywuje do dalszej gry po twoim pięknym sukcesie
i masz odpowidż czy kręci ts kręci a ze się pomyił to go wywalają
mam nadziej że wygrałeś to gratuluje że z netka nei sćiagłeś kuponu bo tam pełno takich
szkoda że wczęsniej się nie pochwalił ale aż tyle czekał a musiał ochłonoć po wygranej rozumiem
inaczej jak na forum się znamy trochę i piszemy i komuś się uda to każdy uwierzy a nie jak ktoś z kapelusza wyskoczy można i powinno się mieć nieufność
wiadomo nikt nikogo do grania nie zmusza a jak ktoś chce to gra bo l;ubi i ma nadzieje że wygra nie ma tu nic złego i dziwnego
każdy ma prawo wierzyć a drugi nie musi wierzyć i ma prawo wietrzyć spisek takie prawo
to jest loteria może wejsć lub nigdy nić zanm takich co nic nie wygrali
grać lubię i coś tam puszczam Wiadomo stronka dla graczy trudno w 100 czy nawet 70 wypisywać przeciw graniu
ale ostrożności nie zaszkodzi i lepiej tam słuchac jednych i drugich dziwi mnie tylko że ludzie tylko upierają się że ts prawda w 100 lub że oszustwo w 100 prawda jest zawsze po środku warto trochę za i przeciw przeanalizować Dla tego ja jestem na środku tego
no umnie było dużo tych automatów rozsianych tez pozamykane TS na szystko wzioł
już jeden polityk mówił że sie dorobił bo grał nie ma co się doszukiwać drugiego dna znów ta nienawiść że się udało komus
ja mam do 16 mają lotto cały czas dwie liczby wpadją a reszta albo jedno do przodu z cyfrą lub do tyłu gdyby nie to była by szóstka
spisek wobec mnie człowieka który tyle dla Polski zrobił jak tam można gdzie instancyjnośc lotto
chyba andrucika z 4 zł kupię jako lotto a w mini 1,25 za tą kwoe innego andrucika
wszyscy którzy nic nie trafiają lub mają tylko znikome wygrane a chcieli by otrzymac sporo sumkę jest to możliwe ale to zalezy od nas wszystkich
a w lotto moze światełko zaświeci ale czy ta bardzo by życie odmienić to już nie takie pewne
w wirtualnym łatwiej trafić ale moze dla tego że w rzeczywistości nie skreśliło się to się udaje bo tech wie że w realu nie puszczone
cóż trza grać na spokojnie bez wyskoków za skromną kaskę a systematycznie moze coś wpadnie konkretnego
wielu grało systemami czy na wiele losowań i lipa tylko kasa stracona nie ma żadnej recepty trzeba grac i tyle na spokojnie nie ma reguły a dowody na dłoni jak opisywano jak skromni ludzie za małą kaskę trafiali szósteczkę w lotto
jak kogoś stać może systemem czy na wiele losowań wiadomo szanse większe nie przeczę
ale ryzyko dużo i to już nie zabawa i wielu i tak nic z tego nie miała a kaska w topiona nie polecam ludziom z małym portfelem nie ryzykujcie szkoda serduszka by pikawy dostało
ja dostałem od lotto 1 milion z tym że muszę wszstko wydać mnna granie co do grosza
a dał by mi ktoś kaskę na granie tak z 1000 zł moze być i 100 czy tam 300 oddam jak wygram oczywiscie