Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 880 383. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Może dało by się emotki tu dać np. z innej stronki bo teraz tylko link jest nie aktywny było by ciekawiej
tej konstytucji obecnej nikt do końca nie przestrzega i interpretuje jak mu wygodnie szczególnie władza
jak by mogli to by zwiększyli ale sorki to zrobili tylko w biurokracji coraz więcej ciepłych kluch na posadkach państwowych z naszych podatków
tylko że nie dużą wygrana tylko kaska co miesiąc i nie jest to ekstra pensja by nie było że to
spanie Forsami taki młody człowiek a ty do spania góry powinieneś przenosić
ja w twoim wieku a ci młodzi ludzie głowa w poduszkę polityka mnie nie bo to nie jak tu ma być w tej Polsce dobrze
życzę ci Będziesz na $ patrzył na wodach wzburzonych i spokojnych na tej złotej mahoniowej arce w bezkresnych pustkowiach ale z milionami
wypije kawkę i zjem ciasteczka i wychodzę z domu do sklepów nawet nie chcę mi sie wychodzić
z czegoś musisz żyć żonę uczymać dzieci do szkoły wysłać nie dziwie się
musze wyjść do sklepów ale strasznie sie nie chcę ale kawką cała jeszcze wypije to wyjde
nic trzeba się ubrać i wyjśc z domu portki ubrac skarpetki czy mam wszystkie z dziurami bluzkę buty i wyjśc ja ma już dośc w kółko to samo
gryks76 przypomniałeś mi musze mini wysłać bo miałem do 3 mają a dziś 4 maj
dam radę wyjść muszę być silny niż moja podświadomośc która mnie dołuje jestem silny dam rady sie ubrać i wyjśc
nikt tego nie ogarnie i tyle czasem sie coś sprawdza ale to chwilowe
TS ogarnia graczy i sprawdza jaka jest możliwość by szósteczka nie weszła i to się udaje stąd te kumulacje aż w końcu sie to przełamuje i ktoś do piero zgarnia szmal
jakoś tyle ludzi gra to szósteczka mogła by się trafiać przez jakiś czas cały czas jhakoś tak nie jest lub szósteczka trafia np. 30 może 50 osób jakoś tak nie ma daje do myślenia
tester dobry jak bym grał z 15 lat temu czy dłużej to dalej nic by nie było kilka trójek czy nawet 30 lat goście po 50 zakładów w mini na 10 loswoań i tylko jedna trójka a pare stówek wydanych tak to już jest
pomysł można przestawiać ale nie upierac się przy nim w kółko że jest wyrocznią tylko oto chodzi a każdy ma prawo mieć pomysły ja nie ma nic przeciw a nawet za
zgadzam się i nie nastawiam się na wygraną jak będzie to bardzo fajnie
Nikt nie karze nam grać i nikt ale to nikt nie gwarantuje że coś się wygra ale zabawa jest
osobiście mam umiar w jedzeniu i picu jak również w graniu mam swoje stałe typy i nimi gram nie rozszerzam sie na dalsze gry czy zwiększania zakładów parę już trójek trafiłem w marcu i kwietniu i zabawa jest przednia
i kaska dla pracownika widac że daje do myślenia jak dobrze się ma niż to oficjalnie mówią i podają dane TS
nie można wierzyć w ten sposób że ma się plany życiowe i grą ją się osiągnie bo to doprowadza to tragedii
ja sie trzymam sztywno gram tyle i tyle nie przekraczam granicy bo jeśli to zrobie to znaczy że ze mną też coś nie tak nie można doprowadzić do tego że człowiek stanie się zakładnikiem grania
Myślę że też bym się nadał chyba ale to będzie ktoś z klucza partyjnego
ja muszę za inwestować w farbę do pokoju bo raz pomalowałem i prześwity po prostu brakło kasy krany do wymiany
lubię grać ale jak trzeba to przerwa zrobię bow domu każdy grosz potrzebny ale tak jak pisze gram ale to nie jest żadna inwestycja
ludziska po przewalali z klika setek czy tyś jak ma coś się tam udac to sie uda lub nic i tyle
bo tak to se możemy pisać ja też wygrałem dużo tylko trzeba więcej środków itp a wiarygodność moja jest zero
wirtualnym wygrane a w realu akurat nie puszczone a szkoda jakoś nie wychodzi
gram bo lubię ale jakoś nie przekonany jestem że wygram mam nutkę ze coś w padnie bo bym nie grał ale mam duży dystans nie uzależniam się za bardzo mam swój limit i tyle
ja już miąłem że grałem i przestałem nawet z dwa miechy teraz gram cały czas ale za nie duże pieniądze