Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 878 678. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to ile na dzień 5000 tuyś coś kto dobry z matmy niech poda na fddzień
nie strasz nie strasz bo się zesrasz, sami niech se swoje problemy rozwiązują bo mają od liku niech nie straszą mam na myśli Macroniego
tak jest jak piękna ideały z doby rewolucji francuskiej nijak się maja do dzisiejszego życia gdzie to wolność równość i braterstwo
7 baksów znów nie dla mnie chyba chociaż nie ukrywam chciał bym jak większość osób chociaż plusikiem też bym się cieszył samym
rano przyjdzie w czwartek pierwsza zmiana czyli 16 godzin przerwy na kołchozie
dziś ma mini ostatnie może dziś coś w padnie przynajmniej jakiś zwrot kosztów
ciekawe jaka kasa za dwa dni dodatkowe nie nastawiam się na dużo kasy żebym później równowagi nie stracił z podłożem
w sumie wszystko już mam kilka domów klika kobiet wpływy w wielkim świecie szczególności w Polsce to masz racje
tylko pamiętaj z domu najcenniejsze rzeczy tylko kupony reszta niech przepadnie z kretesem
to blisko podkarpacia to nic do śmiechu mam nadzieje że tam wyszaleje a tu będzie już spokojnie
była tego roku zima przełom 2016/2017 to by się wydawało że lato będzie okey czy wiosna ciepła i spokojna
Forsami łódkę se przygotuj a najlepiej buduj arkę zabierzesz zwierzyniec póki nie jest za późno
nie martw sie o lotto bo punktów ma w całej Polsce ja tu zaleje to gdzie indziej zrealizujesz wygraną
nie zapomnij zabrać 1 kg pomarańczy i banany bo nie którzy to wolą od lotto no chyba że arka nie dla nich to zaleje ich wraz z tymi pomarańczami i bananami
no tak taka jest przepowiednia nie wierni nie wierzący w arkę nie wejdą do niej to oczywista oczywistość
a ty dobrze steruj arką byś nie przewrócił się i nie wpadł na nie wiernych bo zabiorą ci kupony i se dup... po wycierja
nie gram w multi w realu ile to by było za parkę i trójkę w multi
codziennie ? niech będzie dwa razy dziennie mi w mini klapa zostało lotto do 16 maja jak nic nie wpadnie nawet ta trójeczka dam sobie chwilke spokoju od grania na jkaiś czas
A za PO było jeszcze gorzej teraz jest jak jest ale nie chcę powrotu do jeszcze gorzej jak było za PO chyba nikt normalny nie za głosuje na PO
wiek do 67 tyrać afery za aferami likwidacja drugiego filaru afera amber gold kolejna hazardowa można tak pisac i pisac
Nie wspomnę o wypowiedzi Pani Bieńkowskiej że za 6 tyś pracują albo złodziej, albo idiota.
jak się nie interesujesz polityką to polityka się tobą za interesuje
Moje prywatne zdanie jest takie że Polską może rządzić nawet partia o lewicowych poglądach czy prawicowych pod warunkiem że zależy im na ludziach i dają żyć i względnie prowadzą do dobrego celu
ja osobiście się interesuje od nie pamiętam od podstawówki już lubię to bo wszystko sprowadza się do polityki wszystko
zwiększenie wieku emerytalnego było proste bierność społeczna i głowy spuszczone partia sprawdza do czego może się posunąć jakie jest pozwolenie społeczne
mini mi się skończyło dziś maiłem ostatnią szanse jedna liczba weszła