Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 570 895. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kamilek180 hahahah 1/1 nie tak trudno trafic zbankrutowaliby gdyby dawali więcej...
PapaSmerf ja właśnie też
kamilek180 zagraj stawka razy 100 to trochę już trafisz...
PapaSmerf wynik będę miała na wieczornym losowaniu zobaczymy jaki a w południu był zwrot mały więc wywaliłam jedna czy tam dwie liczby i zmieniłam...teraz zobacze
no 71,73, 1,3,16,15 mogą paść
ale ja przekombinowałam jeszcze inaczej
kamilek180 to graj mini i gratulacje jak wychodzi dobrze...
mini to nie moja gra, chyba, ze więcej jak 5 typuje...ale zazdraszczam i tak jak trafiasz przy normalnych zakladach
hahaha
kamilek180 na początku pomyślałam, że bajki piszesz..ale jak tak to w sumie nie ma powodu komuś nie wierzyć ograj Totalizator ...SZCZERZE
Rrrooobbbeeerrrttt Ty lepiej Nam tu wygranych nie zapeszaj, jeszcze się posypią
ide sprawdzić mapki od Pasko
36 tak!
torsan
ale mi powieka z brwia skacze, czy to znaczy, ze losowanie pojdzie pomyslni?
torsan dużego wysłałeś dziś?
greg a po co swoje imię w profilu? Toć to nie serwis randkowy, a nicki są...
seven ta kurka tak szybko oskubać się nie da
żeby mi tak codziennie mówili...
seven z jakimi startujesz?
w sumie masz jeszcze czas hahahaha
71 fajnie wygląda..w sumie masz niezły zestaw moje oboki częściowo..kto to wie
oj bo urosnę..stanie na letnich deszczykach nic nie dalo...to chociaż może tak
PapaSmerf hahaha, no trochę jestem ..malutka około 150paru
hahahah,zaczne bardziej przegrywać a T wygrywać? Albo na odwrot? ..szczęście bywa przewrotne
PapaSmerf no ja trochę mała i drobna także tak w większości do musze podskakiwać i zadzierać głowę do ludzi
ahhaha, tu same urwisy
seven...za wygrana
wyniiiki ...dziś nie oglądam , poczekam na zbiór cyferek do sprawdzenia
PapaSmerf Ty cos za bardzo obeznany jesteś
5/10 kurcze, ze te 22 mnie podkorcilo odpuscic
i miałam w poprzednim losowaniu 1,3,4 a w tym zostawiłam 1,3..ta czworka tez zastanawiala i 12
torsan bez plusa..ale i tak miło
PapaSmerf ja nie umiem korzystać z liczb innych ..tylko oboki ewentualnie hahaha
torsan wcześniej i teraz nie
seven a jak u Ciebie??
torsan wcześniej i teraz nie
seven a jak u Ciebie??
dusia
Monet
skreslilam dużego 14,16,1726,27.... ahahahaa a oni tak odcedzili wokół
seven?? w co tak zagrałeś, mini?
nic nie masz franku i moich 4 zeta nie oddam
seven system
lorey supeeeeeer, aż miło jak się chociaż u kogoś czyta
seven, jak tylko będę
ciężko powiedzieć, bo mocno dbam o zdrowie ostatnio i czasowa nie jestem...
na razie będę stawiała na te których oczekuje plus "dziwactwa" tak coś zawsze chwyci, ewentualnie 1/1 i 2/2
do zobaczenia może jutro
ciężko powiedzieć, bo mocno dbam o zdrowie ostatnio i czasowa nie jestem...
na razie będę stawiała na te których oczekuje plus "dziwactwa" tak coś zawsze chwyci, ewentualnie 1/1 i 2/2
do zobaczenia może jutro
witaaajcie Wszyscy
seven 73,79,17,8,56....może tak albo 73,79,56,8,36...nie wiem sama na razie dorzucić można 64,29/36,7,8,56,73,79,...
czekam az znowu zalapie moja "passa" może już dziś kto wie..właśnie zerkam na pewniaki poza 73,79
59,60,47..takie liczby jeszcze, o na pewniaczki
wysłałam za szybko mój zestaw, teraz bym zmieniła chyba
1 dwa razy temu na powtorke liczyłam, zatem może wypaść liczby wypadają mi najpóźniej do 5 losowania z pewniaczkow.... ale może zdarzyć się wyjątek..teraz sprawdzałam i znowu 4 losowania i 60- z pewniaczkow padly... jakoś tak żeby jeszcze trafić na jedno losowanie wszystkie ahhahah
seven no może i się uda, z zestawów zawsze coś wychodzi jak obserwuję ostatnio nawet w dużego...ale na mini chciałabym uzbierać chociaż tak na troszkę więcej...
ale lorey się udało...zatem jestem pozytywnie nadzieją naładowana, ze może więcej tych Naszych wgranych się posypie...
KACZOR001 jeszcze powiedz jak to to obstawiać?
Panie KACZOR001 ja nie wiem czy Pan wie...ale dla mnie Pan brzmi jak magik w tej chwili...wiem, ze się obstawia ale co gdzie i jak...to nic więcej, na bet365 czy jakoś tak widziałam taką możliwość ale poza wkliknięciem kilka razy meczu tenisa...nie obstawiałam i nie wiem. zbiorowo , a jak to się robi? JA NIC NIE WIEM, zatem chyba Panu głowy zawracała nie będę. Pożyczyć za to mogę wygranej bardzo i pozazdrościć wyników, widziałam jak Pan wstawiał swoje "zwroty" , gratuluję
seven, to Ty masz całkiem świetne wyniki!!
PapaSmerf 'ie gdzie tak od rana popijać?!
hmm teraz mi się widzi 24,25,26, lub 23.24.26 37,56, już mogłoby być po..
KACZOR001 wiem...ale tym razem zrobiłam wyjątek...bo to dla mnie wyższa liga, obstawiać
hahahah, KACZOR001 i tak trzymaj odnośnie wieku myślę to samo, chociaż szacunek lubię, to taka ładna rzecz międzyludzka
masterszef hahahahah tak wyjątkowe będą walentynki?
może i faktycznie należałoby się zająć w końcu u buka potencjalnie szanse na wygrana powinny być większe
KACZOR001 a no właśnie ta kasa... ale hmm z tego co widze wkład pokazujesz dosyć mały a potencjalna wygrana spora...
masterszef szlaczek kurczaczek, mało brakowało!
PapaSmerf na wspomnianym tenisie troszkę coś tam w złotóweczkach było ale zaczęłam się wciągać w późne oglądanie meczy i przestałam bo nocy nie przesypiałam na zawodach, a czułam się jakbym wygrywała zamiast prawdziwego uczestnika
A to było przy okazji 49's
masterszef szlaczek kurczaczek, mało brakowało!
PapaSmerf na wspomnianym tenisie troszkę coś tam w złotóweczkach było ale zaczęłam się wciągać w późne oglądanie meczy i przestałam bo nocy nie przesypiałam na zawodach, a czułam się jakbym wygrywała zamiast prawdziwego uczestnika
A to było przy okazji 49's
PapaSmerf trzeba mieć te 2000 na wpłatę ja wiem, że Wy wyższa liga...ale ja tak bogata nie jestem
masterszef gol 1-72? --->mówiłam , ja już lepiej zostane przy lotkach , jak naiwny głupi maluch
zagrałam raz na maszynie ale mój szwagier np. poszedł zakręcił i 6 stów mu wpadło no i na maszynach sa przekręty i TO AKURAT WIEM
rybki albo przemarsz wojska hahahaha ...zabawnie to "brzmi"
zawsze "tak mało brakuje"
a może bym od małych sum zaczęła i coraz więcej w miarę wygranej obstawiać żeby coś tam sobie zabezpieczyć?
dusia witaaaaj
dusia gratulacje ogooormne
nie wiem ale lorey i teraz dusia jakoś mnie ciesza ogrooomnie,od razu jakby jasniej się robi...morale podnosza w grach kobitki hahha
nie wiem ale lorey i teraz dusia jakoś mnie ciesza ogrooomnie,od razu jakby jasniej się robi...morale podnosza w grach kobitki hahha
seven to juz prędzej w 49s ..zagrac można za 7,14, 1i wygrać 400 etc
gra jak lotek
ja troszkę za leniwa, z przelewami jestem u beta dlatego zostałam na "Naszych" ale tam zdarzało mi się wygrywać i to poważnie...i za 1/1 dostawałam nie 1,50 a 6 czy tam 7 zeta jakoś coś tak a za 2/2 40pare chyba itd... i częściej jakoś trafiałam miałam i 400 pare razy i 100 cos czy 200 ...ale daaawno temu a po pieniążkach śladu nie ma...zawsze się śmiałam ze jestem "u buka" a kurcze gram w lotto
dusia takie pomyłki to PRAWDZIWY smuteczek
ech, te głupie 17, na które czekam
zbigniew_q
torsan
idealne oboki poza 3...seven podalam ci tam gdzies wyżej 24,26,23..sa dwie i jest73
z moich zamiast 37, które wyslalam jest 38echh
a w sumie to więcej Ci podalam bo i 36..itd
a nie, przepraszam...zle widze wyniki grrr
Witajcie
sprawdziłam swoje zakłady, patrze 2pierwsze sa, myslę dobrze się zapowiada, ...a potem już NIC
gratulacje osobom wygrywającym w tym losowaniu
witajcie Czatusie
seven a co tam jest podkreślone , słabo widać, piątkę trafiłeś?
EstyMy jakiś czas temu się zastanawiałam gdzie zniknęłaś...
EstyMy jakiś czas temu się zastanawiałam gdzie zniknęłaś...
seven gratuluję
PapaSmerf a powitałeś?? (jak nie zauważyłam to przepraszam)...ale ja witałam i Ciebie i innych Wszystkich Czatowiczów PATRZ WYŻEJ
PapaSmerf Ty się nie wykręcaj Ty Ty(fuj fuj..lepiej przepros ładnie )
Ojej tych dni się narobiło, że hej...codziennie jakieś święto...czegoś, niedługo będzie...obcinania paznokci
uwierzę na słowo bo nie chce mi się z czystego lenistwa suwaka w górę przesunąć specjalny papierowy dla Ciebie
gryks76 ahahaahaha..a i owszem, jestem reumatykiem
kiedyś mniej.. dziś bardziej rołmantycznym
PapaSmerf, nie zwiędnie ..dla mężczyzny w sam raz
to Wy podyskutujcie a ja zjem pętko swojskiej zczosnkowanej kiełbasy i bułę
ojjj bo mi się niesmacznie przy kiełbasce robi...
PapaSmerf chyba w same su***
jakjest wybór...to ja wybieram tak JAK BYĆ MUSI
angierski a może na babcie obok patrzeć w zakochaniu pomimo lat?