Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 574 545. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jeżeli On już np. nie potrzebuje to może i tak...
dla większości, byłoby inaczej gdyby świat się na nich nie budował....
trzeba budować wspólnie, wzajemną przyjaźń do siebie, zrozumienie, wspólne cele, a nie oglądać się na innych (kochanków i kochanki, spódnice młodsze, sprytniejsze)jak coś w życiu nie gra, i z byle powodu,.. mimo np w wielu przypadkach wcześniejszych deklaracji, uciekać...może wtedy byłoby między ludźmi inaczej i ja sama oglądałabym więcej np. fajnych dziadków trzymających się za rączki jako wieloletnie małżeństwa czy pary...ot smutne..no ale dosyć...w mapki, liczby trzeba, zabawić się typowaniem...
dzikuska...ale lepszy niż tu kiedyś "przeciek" ? bo jak przecieki to takie wiesz pewniaki....
te 6 jest kuszące w sumie... ale u mnie mam 10 w zestawie...ech no już więcej dziś nie wysyłam, dzikuska poproszę przeciek jutro, pewniaczka jakiegoś jak będziesz, użyczysz i trafi to będę wdzieczna
oj Pappi... Ty to jesteś...jeszcze napisz, że złoty łańcuch na szyji w stylu latino litwino nosisz...
dzikuska dzieeeeki zatem!
normalnie z Was
no tak, smerfny HIT
Na pieńku..jakby się w rzeczywistości znali, to może i możnaby na pieńku..echh, miło popisać rozumiem, przy okazji typowania liczb..ale żeby zaraz żyć czatem i kłócić się o nie wiadomo co..czy nie lubić. W sumie można z kimś nie pisać- taka niekończąca się zaleta przestrzeni w sieci. Nieboraczki pociesze Was ja Was Wszystkich lubię
angierski, wszyscyśmy boty
bot, jak nic
ręcznie, ręcznie...a nikt nie widzi..
ręcznie, ręcznie...a nikt nie widzi..
ręcznie to Ty bocie angierski co innego robisz
angierski, powiedziałabym , że we współczesnym
angierski, gdzie Cię rzucają błotem?
raczej nie, ja pamiętam atari, konsoli PS4 nie doświadczyłam jeszcze...a delikatną próbę obrazy w stosunku do ochoty wspólnego pożartowania potraktuję "delikatnie",.. bo inaczej to co Pan angierski pisał miałoby sens..ale w odniesieniu do angierskiego
angierski hmm, myślę, że normalnie odbieram jak każdego człowieka, który czatuje..ja czatem nie żyje, męża nie poszukuję, a popisać sobie od tak, mogę z księciem i żebrakiem w każdym wieku(bez względu na płeć) jeśli jest kreatywnie i zabawnie.
angierski a no właśnie i tak myślę Cię dobrze odebrałam jak sam teraz pisałeś...dlatego postanowiłam i sama pożartować...acz się w pewnym momencie wystraszyłam, że czujesz się urażony żartami...jeśli nie to tylko się cieszyć
angierski książę i żebrak to takie obcesowe określenie tego, że w sumie to dla mnie nie ma znaczenia kto, skąd, po co...byleby osoba była inteligentna a nie Ynteligentna
angierski a gdzie tak napisałam? nie nadinterpretowuj mnie , bo takie staranie się złapania kogoś na czymś bez powodu jest bez sensu , niepotrzebne.
I nie masz tam porównania do siebie raczej ogólnikowe określenie, co widać...będzie biednie jeśli wszystko będziesz brać do siebie i się doszukiwać czegoś czego nie ma ..albo jakakolwiek inna osoba
lada chwila jak u wielu z okruszka uzbiera się jakaś okazja do "czatowej kłótni"
I nie masz tam porównania do siebie raczej ogólnikowe określenie, co widać...będzie biednie jeśli wszystko będziesz brać do siebie i się doszukiwać czegoś czego nie ma ..albo jakakolwiek inna osoba
lada chwila jak u wielu z okruszka uzbiera się jakaś okazja do "czatowej kłótni"
ahhahaha
dobrze, że jeszcze ktoś mówi ..jak jest
Hmm angierski ale tak ogólnie piszesz czy jakoś do Naszej rozmowy? Jak się czujesz urażony , a ciągle mam takie wrażenie to nie wiem czemu...zazwyczaj tak jest jak ktoś..mówie, doszuka się czegoś czego nie ma(bo w sumie to nie wiem dlaczego miałbys coś tak odebrać, żarty?)
Wydawało mi się, że przez cały ten czas jakoś tak bym powiedziała...teoretyzowaliśmy wszyscy i dzikuska też? rozmawiając sobie(ja np. tak lubie i zazwyczaj dużo pisuję bądź rozmawiam, bo drugi człowiek to ciekawa rzecz..dla obserwatora jak ja)..no acz się obawiałam, że może jesteś delikatniejszym rozmówca, teraz tym bardziej się zastanawiam czy aby Ty o sobie nie..
Wydawało mi się, że przez cały ten czas jakoś tak bym powiedziała...teoretyzowaliśmy wszyscy i dzikuska też? rozmawiając sobie(ja np. tak lubie i zazwyczaj dużo pisuję bądź rozmawiam, bo drugi człowiek to ciekawa rzecz..dla obserwatora jak ja)..no acz się obawiałam, że może jesteś delikatniejszym rozmówca, teraz tym bardziej się zastanawiam czy aby Ty o sobie nie..
A to ja nie wiem, nie lubie ogólnie oceniania w sensie, zawsze potem miałam wyrzuty sumienia zatem sobie odpuszczam od tamtego dnia, nigdy nie wiadomo co za kim stoi ..jaka przykra sytuacja "czy cus".
Z drugiej strony angierski nie pomyśleć sobie całkowicie nic też nie idzie...tak jak Ty teraz albo w rozmowie z dzikuską...inaczej człowiek by w ogóle nie reagował na drugiego człowieka(to już daleki wywód ale nadal odnośnie..)
Z drugiej strony angierski nie pomyśleć sobie całkowicie nic też nie idzie...tak jak Ty teraz albo w rozmowie z dzikuską...inaczej człowiek by w ogóle nie reagował na drugiego człowieka(to już daleki wywód ale nadal odnośnie..)
Krzysztof_24
3/5 jacy laskawi dzis
ale mini, które wyslalam systemem ominęli...dlatego dali 1,5,9,20,32 ahhaha nad 5,9,32,20 zastanawiałam się ale w końcu dałam powyżej 10 i mam 2, ECH. Oszuści
ale mini, które wyslalam systemem ominęli...dlatego dali 1,5,9,20,32 ahhaha nad 5,9,32,20 zastanawiałam się ale w końcu dałam powyżej 10 i mam 2, ECH. Oszuści
dzikuska!! ładny pewniak! poproszę jutro! jak pisałam
mój pewniaczek a właściwie 3 tez weszły ..ale buu 2 zabrakło do 5/5
wdzięcznam z góry
seven OBYY na razie gratulacje dla Ciebie
dzikuska tez fajnie! , tez widze do szczęścia zabrakło jednej...tak niewiele zawsze coś zabraknie KURCZĘ...kiedyś jak mi wpadło 7/10 pamiętam po 7 sprawdzam już pewna, że jak w końcu tyle to pewnie coś zaskoczyło i już wszystkie liczby będą ale po 7 się rozczarowałam..srodze
ale lepiej teraz widze, znowu w zestawach mini mam 4/10 i 3/10 a ja kombinowałam zestaw do wysłania, głupia ja..
dzięki Wam piękne kochani jesteście
zgrywus tak to już bywa, paczka papierosów, o
taki podatek od szczęścia...i podtrzymanie marzeń...
Pęsko
no i właśnie jest kasa na grę
Pęsko , kto wie...a może ktoś wystarczająco zaparty i wysyła aż strzeli... ewentualnie dużo wysyła skoro wygrał
dzikuska to kombinuję i dziękuję!!
hahaha i na czekoladzie oszczędzasz zgrywus?
dzikuska....właśnie podziękowałam odpowiadając w sumię to nie powinnam ogólnie dziękować chyba...ale niektórzy nie są przesądni i trafiają więcej ahahha
zgrywus jak szablą? lubisz?
czekoladę...
zgrywus ja Ci powiem, które...suche do herbatki żeby pmaczać...albo takie jak pieguski..kruche z kawałkami czekolady
jak tak dalej pójdzie zgrywus to się będziemy turlać
o niedobrze, ZUO z Ciebie...ja akurat nie mam, mam wafle cebulowo serowe takie suchutkie miejscowego wyrobu i całkiem suche ciacha..
zgrywus chrup, chrup skoro jeszcze zęby nie wykupione
no nieee, ktoś tu musi o zdrowie bardziej zadbać.. choćby ząbków!
dzikuska...oooby, teraz nie podziękuję
ja czasami przesądna bywam
nie jesteście dziś ospali? głowy nie bolą?
mogłoby być więcej
a zadawali dziś, że śnieg po tym ciepełku ma wrócić
no nic ide spać, może jakieś delikatne dźwięki muzyczki włączę...
dziękuję za towarzystwo Robaczki
dziękuję za towarzystwo Robaczki
dzikuska...no właśnie prognoza mnie zaskoczyła, ja trochę depresyjnie reaguje na tak długo ciemne dni...miałam nadzieję, że coraz jaśniej będzie..
czeeesc
Nie zdarzyłam wyslac...bu dzikuska!! nie trafiły ale z to moje tak, chociaż zwrocik...może dziś? niestety nie poslalam
Nie zdarzyłam wyslac...bu dzikuska!! nie trafiły ale z to moje tak, chociaż zwrocik...może dziś? niestety nie poslalam
uff dobrze, ze nie poslalam bo byłoby 2/5 widze 73 i 22
torsan
Cześć
Cześć Czatowicze
O i od razu na filmy o xxx trafiłam? (ja to mam szczęście..)
A nie, nie...już widze :kręcicie filmy , Pasko finansuje i Wszyscy wygrywają po 700 zł...no ciekawie..
Panie Pasko to niech mi Pan sfinansuje kupon systemowy w mini i kilka w multi
swoja drogś ciekawe jaki film zobaczymy na tym YT o lotto
do takich rzeczy, trzeba mieć już ogromne szczęście, ja nawet "tableta" nie wygrałam w multi kodach jak były
Panie Pasko...mapka się tworzy Waszmościa inwencją w szwedzkie lotto dla Mocci?
panoramix...też racja..ale byłoby miło
cześć
pora policzbować
pora policzbować
Majpan
Brjan
..no to niech losują
Brjan
..no to niech losują
zgrywus gole liczysz?
19 i 20,23 i mnie zastanawiają oby nie wyszly...
zbigniew_q cześć, cześć
ostatnio kiepsko wręcz, bardzo kiepsko...liczby w dziwnych zestawach wypadają, a tu ostatnio zauważyłam , jak wytypowałam kilka zestawów dla sprawdzenia...strzelili tak z liczbami żeby dokładnie ominąć do wypłaty wszystkie..i były właśnie te liczby typu 1,2,3,4,...itp
ostatnio kiepsko wręcz, bardzo kiepsko...liczby w dziwnych zestawach wypadają, a tu ostatnio zauważyłam , jak wytypowałam kilka zestawów dla sprawdzenia...strzelili tak z liczbami żeby dokładnie ominąć do wypłaty wszystkie..i były właśnie te liczby typu 1,2,3,4,...itp
zobaczymy dziś..właśnie z ciekawością czekam..mam pewien zestaw modyfikuje o liczbę góra dwie...nie zrezygnuje i już!
seven wzajemnie
zbigniew_g aleś strzelił liste powitalną teraz każdy ptaszkiem ma się odhaczyć?
zbigniew_q włos na klacie?
seven a ja ostatnio z dzikuska pisałam i się wymieniłyśmy pewniakami i źle buuu zrobiłam bo wpadły mi, a potem jej chyba za 2 dni czy jakoś tak też...jak zmieniłam oczywiście
torsan
dzikuska co ten przeciek tak późno?
oboki i zamienniki poza 7 ach i och
i 2/5mini z systemowego 6
szał ciał
Brjan oczywiście bo na 2 ja poluje i miliony innych ogólnie... ahahaha..trzeba poomijac jakoś te wygrane przecież
to ja dziś wystartowałam z 34,49,56,73,79
70i 32 czujowa parka?
ciekawe czy wpadnie, jej akurat nie wysłałam
torsan
lorey
krasnalek
hahahaa 2/2 wytypowalam wam parke na szybko hahahahaha
a dla siebie 1/5 hahahahaa
zostawam już te 5 mam ichdosc, sciagne ich 2/2
zbigniew i jak?
krasnalek i inni