Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 567 969. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jajestem za głupia a Oni za mądrzy
megamocny ja często trafiam pewniaki pomijając już nawet typowania MP, hmm ale człowiek chciwy, postanowiłam od wczoraj 1/1 i 2/2 ale dziś znowu zabrakło mi zaparcia
papa torsan
a to na jednym nie możesz typować? megamocny
tu chodzi o typy....zatem pewnie i 20 profili nic nie da
albo te niezagrane liczby z parek
ja miałam dziś czuja na tak wiele...az się wierzyc nie chce ze zkombinowalam znowu...i wyslalam piatke zamiast wszystkich z czuja tak by było, 39,49,35,19,1,79,64,63
na wieczór mam wrażenie, ze 3 końcówki -6 padną, jakas 4 i może moja parka hmm
no nic, do wieczora
czesc misiaki i krasnale
masterszef
dusia
a ja dziś przeczytałam a propo masterszefa, ze Gesler będzie grac u Almodovara
dusia
a ja dziś przeczytałam a propo masterszefa, ze Gesler będzie grac u Almodovara
się Nam szykuje wałek w akcji...
krasnalek
Może ktoś chce zestaw liczb? 5,3,17,22,36,39,11,66,65,73, można zweryfikować o 71,61,2
Może ktoś chce zestaw liczb? 5,3,17,22,36,39,11,66,65,73, można zweryfikować o 71,61,2
stoneczka
Brjan
Brjan
dms ten pierwszy ciag wygląda ciekawie...
Andrew123 i gratulacje!
tytoniasz12 hahahah oby nie doslownie
tytoniasz12 hahahah oby nie doslownie
PapaSmerf ....chociaż sobie posłuchasz...
cześć niewitanym
torsan nieszczęśniku hahaaahaha
torsan
u mnie poza 32 idealne oboki
od jutra wysylam 1/1 mam dość w ostatnich czasach
u mnie poza 32 idealne oboki
od jutra wysylam 1/1 mam dość w ostatnich czasach
ale przewidziałam 6 i 4 hahahahha i widze ze jest ale zamiast atak 6 to 4 i jedna 6 czyli odwrotność ale w sumie to co myslalam... ech masacreble człowiek glupi, nie zostaje więcej przy jednym zkladzie i stalym zestawie
ciekawe czy 28,35,56 powtorza.. na dziś wysylam inne 2/2 i 1/1.
Liczby, które mi ładnie wyglądają 73,79,3,66,65,22,39,47,37,52
Liczby, które mi ładnie wyglądają 73,79,3,66,65,22,39,47,37,52
Witajcie niewitani
zawsze cos trafiam w zestawach..ale wczoraj znowu spora wygrana w mii z zestawow 7000 coś
wrr żeby to człowiek wiedzial
BEATA29
nio mi tez i jakoś tak padna , oby nie w częściach jeśli ktoś skrzysta z zestawu ja dziś wysyłam 2/2 i 1/1 ale te liczby mi się "widza" ostatnio jak się widziały to 8 liczb z zestawu padło, który tak wizualnie jakoś mi nachodził na oczy , tylko człowiek głupi i zawsze gdzieś "Zboczy"
nio mi tez i jakoś tak padna , oby nie w częściach jeśli ktoś skrzysta z zestawu ja dziś wysyłam 2/2 i 1/1 ale te liczby mi się "widza" ostatnio jak się widziały to 8 liczb z zestawu padło, który tak wizualnie jakoś mi nachodził na oczy , tylko człowiek głupi i zawsze gdzieś "Zboczy"
dziś wysyłam pewniaczki 73,79 i 65(ztanawialam się nad 66)
jeśli trafi chociaż jedna liczba to poddzwignie koszt drugiego nietrafionego..kiedyś tak grałam i nie było źle nawet można powiedzieć nieźle..potem bonus mnie uwiódł
torsan
ale 250 jest z bonusem 290
tytoniasz12
AlbinLotto
AlbinLotto
to teraz tylko wygrywamy?
już mogliby te nagrania puścić
torsan a Ty jakie wysyłasz?
czyli skombinowany taki zestaw?
może jest w tym metoda
ostatnio 5/5 wygralby same jedynki puszczając echh (czy tam z jedna poza)
dziś pewnie -6i -9 albo -5 i -6
dokładnie Panowie wypadną 1 i 2
dziś losujący ustanie i powie, ze maszyna ssac nie chce
jacek1981
zbigniew_q dobry zestaw
sony71
a torsan sobie pluł w brode te stałe?
to ja po miniprawie codziennie bym się nie podniosła a zwłaszcza po wczorajszych 7 tysiacach
PapaSmerf przecież pisze o stałych i braku wygranych z powodu niewysylania...co tak sobie przekręcasz? Już Ty nie dopowiadaj
torsan no ja w stałych tez nie...dlatego mimo, ze smutno, ze się nie wysyła(ile to kasy by się wydało) to eee..nic tam(choć nie przeczę , że miło byłoby)
PapaSmerf...akto by wysyłał stałe zapisane zakłady...? kiedy niektórzy mają i po 50 w multi na jeden dzień czy nawet w mini z mniejsza stawka, w stalych mini sa systemowe.... nie wiedziałabym który trzepać na co dzień hahahaaha
PapaSmerf... ale coś tam wstawie jak wygram...a zakłady możesz u mnie na profilu zobaczyć...jak poprzeglądasz ..i niech będzie jak coś wygram wstawię tylko 10/10 nie wiem kiedy wygram..no i w mini sporadycznie gram 5/5 jak wygram nie wstawie ale 4/5 czy 4/6 wstawie(jak na system uzbieram) i wstawie z multi albo nawet i mniejsze. Napisałam moje typy na dziś jak wygram wstawię Ci dowód hahahahha
PapaSmerf dla mnie sens jest inny, mam łatwość w razie chęci wysłania sprawdzenia co ostatnio chodziło i weszło.... mogę łatwiej wytypować to co chce wysłać unikając powtórek a i jakoś tak miło i motywująco niekiedy jest sobie zerknąć pomyśleć " trafiłabym" może dziś wyśle....
dusia
wujek74
wujek74
PapaSmerf nie sądzę , nie płacze realnie nad brakiem wygranej, dobrze, że jeszcze mi został element zabawy inaczej...płakałabym po myśle już naprawdę wydanej fortunie...(swoja droga zabawne..może lepiej odkładać w skarpete)
torsan będziesz w fartuszku nago biegał ?
PapSmerf..wielu ludzi ma wiele marzeń i celów za te 2,50... aż przerażające
wujek74 a tu 22 plus wypadnie hahaha
Krzysztof_24
PapaSmerf to prawda, nie pale i nie piję, na czekolade mało kiedy wydaję...zatem jest na lotka
2 minuty
torsan fortune zaoszczędzasz
zadziwiło mnie jak kiedyś w kolakturze ktoś mi zarzucił, że dużo wydaje...pamiętam, że tak odpowiedziałam i cisza była...
maszyna się rozgrzewa
ahhah i 22 jest i 65 jeeeeeeeeeeeest już uratowala dwa zakłady prawie
buuuu jednej liczby zabaklo do 2/2 bu buuu
1/1 i 1/2
A wygranym
i powooodzenia
A wygranym
i powooodzenia
no nic ide na wieczór obmyślać liczbyz poprzedniego "widzianego zestawu" chyba tylko 4/10 może wywalić jedna liczbe i zostawić plus pewniaczek
witajcie
lorey nooo, nawet mam herbatę do pełna nalaną
ale wyslalam liczby, znowu skusiłam misterny plan z pewniaczkiem i 2/2 buuu
rosoła pół garnka zjadłam, achhh
nie sluchalam za wiele...kto losuje dziś wieczor?
przeczytałam kabaret i mysle....jaki
greg
DRANIE
NIC
73 i 73,79 znowu dziś celuje
tytoniasz12
Majpan
sony71
PapaSmerf
jagawisia
podpatrujacy
Majpan
sony71
PapaSmerf
jagawisia
podpatrujacy
zbigniew_q uaaaa
seven ..ja na nie czekam, wyslalam i czekam...dlatego widza mi się, z reszta to moja ulubiona para ogolnie
szkoda, ze nie systemowy na plus
jakie dziiiwne NIEUSTANNE powtorki
torsan odegrales zgube?
CześćWszystkim
Cześć Janosiku
trzeba pokombinować z liczbami, ostatnio nie wysylalam może teraz coś strzeli w liczbach
17,56, 73,79, 65,36
ciekawe czy cos z tego trafi
PapaSmerf zatypowałeś?
dziś i DuzyLotek
lorey
PapaSmerf to trzymam kciuki żeby Ci coś wpadło, ja spróbuję jeszcze jednej rzeczy zanim odejde na inne gry albo przejde na 2/2 i 1/1 całkiem
lorey ja rzadko kiedy korzystam z liczb innych, ewentualnie oboki oplaca się typować z innych liczb
miałam teraz fajny przypadek jak mi się przywidziało 3 i 4 razem i bym jest wzielam 79 i 73...jest 79 wczoraj nie wysylalam dziś tylko...zwrot maly jest
może -9 i -4 by obstawić...jakąs liczbe w przewadze i cos dodac plus te których by się nie typowalo...hmm
zgrywus ahhahhahahha, kto by tak nie chciał
PapaSmerf jasne! pieniędzy maja w brud...starczy dla wszystkich