Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 563 917. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
PapaSmerf achaaa..no to zwyczajnie obstawiaj tylko jedna liczbe poczekaj z losowanie czy dw i wysylaj zestaw dopiero , który Ci się czuje czy czul..a tak tylko jeden numerek obstawiaj, tzw pewniaczka
krasnalek to jakby trafil, oplacaloby się
PapaSmerf to gratuluje bo ja jeszcze nie wygrałam ile wydalam, brakuje mi cierpliwości by pozostawać w niezmienionych zestawach i np. 1/1 albo 2/2 ..ale to się zmieni musze oszczedzac teraz bo pieniazkow mniej i nie ma co ich dokarmiać jeśli się ze mna dzielic więcej nie chcą...no może 2/2 obstawie niekiedy i hmm 1 na 6 razow 5/5? nie wiem jeszcze
krasnalek ja nie mam z kim grac tylko ja mam tak nierzeczywiste marzenia hahahah
krasnalek ja nie mam z kim grac tylko ja mam tak nierzeczywiste marzenia hahahah
ja to samo do rodziny cwierkam jak na mnie krzywo patrza...
nom i jesteśmy milionerami do wieczora
mi nie, stapam dość twardo, chciałabym wynagrodzić grzechy duszy, pomogłabym wielu osobm i na konto bym czesc dala...zeb roslo wlasnie ku celom pomocy innym z odsetek procentow i częściowo z kasy, zylabym wygodnie ale postarałabym się o prace odpowiednia dla mnie i pomogłabym bliskim( CZYLI JAK KAZDY PEWNIE) ...ale nie odbije mi..także jak się boicie podzielcie się ze mna..bo chciałabym dużo w zyciu jeszcze zdzialac -->głosujcie na mnie hahahahahahah
PapaSmerf.. zobaczysz i pewnie wiedzieć nie będziemy..a jak wygrasz wygraj potem systemami i dla Nas hahahahaha
krasnalek za Ciebie i Twoja wygranai oby nikt nie zapeszył
Hmm, Pan Pasko ostatnio odpisywał, że zastanowi się nad szwedzkim lotto ciekawe..czy robi mapeczki
na początku się zastanawiałam nad tymi mapkami czy o aby potrzebna rzecz..ale chwilami się przydają
krasnalek ja bym na mini dziś wyslala takie 26,16,19,22,27,34/39 ciekawe
PapaSmerf ja nigdzie nie mogę mapek od szwedzkiego znaleźć... dlatego pisałam do Pana Pasko a irlandzkie hmm, średnio łatwe ...no i koszt!! szwedzkie jest jak mini płatne a masz 7 liczb spośród 35 !! raz wygrałam 200 zeta i kilka razy mniejsze (mapki by pomogły...już chciałam sobie tworzyć w excelu ale Paskowe mi się podobają jakoś)
krasnalek i dlatego wygrasz...pamiętaj, że poza 10 systemowymi czuja mam na mini średniego co drugi dzień , a skoro ja nie wysyłam a Ty tak...to dziś wygrasz!!
krasnalek daj znac jak wygrasz 5 ...nie mam za złe jak napiszesz, ze nie wygrałaś ile wygrałaś tylko daj znać, że cokolwiek wygrałaś hahahaha
PapaSmerf za to sa mapki od 49s ..euro, powerball(dziad który mi zablokowal wyslanie liczb jak się ludzie rzucili na strone z lotkiem by wyslac powerballa)
chciałabym szwedzkie a cynk hmmm, spoglądaj na mapki paskowe na dole masz odnośnik do zagramanicznych gier z mapkami
chciałabym szwedzkie a cynk hmmm, spoglądaj na mapki paskowe na dole masz odnośnik do zagramanicznych gier z mapkami
Aż zerknę, bo ostatnio nie patrzyłam może Pan Pasko się ścisnął i są ...
krasnalek, zawału dostaniesz, moja Babinka kupiła i wcina też
PappaSmerf różnie często się źle czuję i nie mogę pod kolekturą stać ..a zatem korzystam z seci
coś EstyMy nie widać, hmm
Brjan nie coś, a JUŻ wygrany zakład nadaj
Brjan nie coś, a JUŻ wygrany zakład nadaj
Witajcie
kurcze ale kiepskie losowanie na 14 było
kurcze ale kiepskie losowanie na 14 było
medea76
zbigniew_q
krasnalek
torsan
drapek
zbigniew_q
krasnalek
torsan
drapek
za dwie minutki obserwujemy z nadzieja?
dotam
zadam Wam głupie pytanie....ale nie wiem...Korn przewija się już kilka razy...o co chodzi? To jakaś ważna osobistość czy nowa strona?
krasnalka jesteś dosyć mądra dziewczyna..krzysio nie jest Twoim życiem, nawet jeśli czujesz się urażona czy zgnębiona to chyba nie jest powód, omijaj wzrokiem co pisze, z reszta krzysio też powinien(byałaby dobra opcja ignorowania użytkownika czy wypowiedzi ...ale nie ma, a każdy ma prawo wiesz..być)
Może postaraj się ignorować? Faktycznie Krzysio mógłby się przyłożyć i troszkę pomyśleć przed obrażaniem czy niektórymi komentarzami jako użytkownik...no ale nie znikaj, ja tam lubię jak się czasem przywitamy..czy sobie we dwie popiszemy coś tam jako nieznajome
Może postaraj się ignorować? Faktycznie Krzysio mógłby się przyłożyć i troszkę pomyśleć przed obrażaniem czy niektórymi komentarzami jako użytkownik...no ale nie znikaj, ja tam lubię jak się czasem przywitamy..czy sobie we dwie popiszemy coś tam jako nieznajome
może jakiś system nagan..i ewentualnie, kilka i aut czy "cuś" by się przydało...byśmy tak trzymali fason, kultury i wzajemnego szacunku
krasnalka--> nie znikaj w każdym bądź razie
krasnalka--> nie znikaj w każdym bądź razie
Achaaa rozumiem zamysł
dusia i tak ładnie
ja tylko pewniaczka i 2/5 gdybym dała z poprzedniego losowania obstawiane 52 i 2 to by bylo4/5 z plusem
krasnalek branoc
tez mykam i tez życze dobrej nocy Czatowiczom
tez mykam i tez życze dobrej nocy Czatowiczom
Cześć
Trawka
Majpan
Majpan
Janosik2009 chyba ze 3 razy zagrałam... ciężko cokolwiek trafić wysyłając 1 zakład
hades bonusik motywuje? może spróbuj zgarnąć dużo mniejszymi kombinacjami niż 10/10?
Janosik_2009 dla mnie to to samo co kaskada
kolejna gra, której 1 zakład wysyłasz przez 20 lat by trafić i nie wiadomo czy strzeli bo dopiero co zaczęła się losować
zgrywus powodzenia
zgrywus ja wysylam na dziś 73,79 i 17,22,39,63
a ja dziś z 73,79i 17,39
zobaczymy
zobaczymy
73 i79 chciałam obstawić z podwojna stawka ale pewnie jeszcze nie padna, buuu
Witajcie Wszyscy
krasnalek wasyl-piaski
Brjan
Brjan
mercedes1313 wrzuc 4 bieg po wygrana
mogliby szybciej dac losowanie i wygrana, pod koldre w ciepełko trzeba
GOSIA13
mercedes1313 kurcze ja też jak zalicze wygraną to stracę i echhh
mercedes1313 kurcze ja też jak zalicze wygraną to stracę i echhh
jareq08 Ty ich ograj , Nam się na razie nie udaje...albo wygrany milczy hyhhhy(i chyba wole te opcje)
Hahahhaha,mecedes1313 zgadza się, ostatnio slchalam audycji radiowej jak to kobieta od 85 roku uzbierala synowi na książeczce w procentach 1000 cos zeta
wasyl ja poproszę, ja wlasnie herbatke koncze i wyjątkowo nie chce mi się samej robi... a przydaloby się, bo migdaly i kasłanie się ciagnie już ho hooo
wasyl-piaski bajerancie Ty
torsan jaka grzywka, jaki nos...
już 4 minutki
mercedes1313 lubie acz nie mogę obecnie tzn bardzo pokracznie mi to idzie hahahah
medea76
wujek74
Andrew123
medea76
wujek74
Andrew123
buuuu na początek od razu ladne liczby z ostatnich moich zakladow i checi na wyslanie a z obstawionych dwojek... 79 ech
dobrze,ze z podwojna stawka nie obstawialam
gratulacje wygranym i dobranoc zaraz
Witajcie
greg pogratulować oby wytypowala6/6 i 10/10 lub 9/9
greg a może niech Ania Nam jakiś cynk da na 2, 3 licby?
a ja dziś wybieram takie oto zestawy
73,79
44,49,73,71,17
73,79,39,17,22
PapaSmerf
seven
ja nawet roznicy nie zauwazylam poza zmiana wizualna, jakos się nie wkrecam
a ja dziś wybieram takie oto zestawy
73,79
44,49,73,71,17
73,79,39,17,22
PapaSmerf
seven
ja nawet roznicy nie zauwazylam poza zmiana wizualna, jakos się nie wkrecam
torsan
nieeee ...w zdrapkach u mnie ostatnio mało co, zrezygnowałam z wydawania kasy na pusto i w niepewność jeszcze mniejsza niż lotto tym bardziej , ze u mnie wygrane były...zatem na pewno szybko się nie powtorza
nieeee ...w zdrapkach u mnie ostatnio mało co, zrezygnowałam z wydawania kasy na pusto i w niepewność jeszcze mniejsza niż lotto tym bardziej , ze u mnie wygrane były...zatem na pewno szybko się nie powtorza
Rrrooobbbeeerrrttt nic dziwnego, teraz niech każdy niewygrane zakłady im powysyła razy 10
żaden system nic nie da, trzeba mieć ten promyczek szczęścia nawet przy ustawianiu...
torsan ja wcześniej wygrywałam w zdrapki, nie powiem, miałam i 150 i około 200 zeta..ale dawno temu, jak zaczynalo cash chyba hulac czy te kalendarze... tak, chyba kalendarze
73,79
wybrałam ostatecznie 32,17,73,79,45 zobaczymy
wybrałam ostatecznie 32,17,73,79,45 zobaczymy
no to ja teraz już calkiem nic Ty to szczęściarz torsan hahahah
hahahaahha, JA TEŻ ...ale widzisz to my im wybieramy puste!
Moja Mama zawsze coś tam dla mnie wybierze jak wraca z pracy, prawie zawsze na pusto te większe bez zwrotu, już ja proszę żeby zamiast tego brała mi na ch-t mini
Moja Mama zawsze coś tam dla mnie wybierze jak wraca z pracy, prawie zawsze na pusto te większe bez zwrotu, już ja proszę żeby zamiast tego brała mi na ch-t mini
to bierz 1 i 3,5 zbrzega
kurcze, tyle kasy ze zdrapek zgarniają i tak Nam zawsze zaluja
a w ogole to zauwazylam, ze z mini na ch-t często w przeciągu kilku losowan cos się trafia
tak, jeden ja zawsze sobie zaluje i mało kiedy wysylam...ale kilka razy na probe zostawilam
dusia
dusia, a no *olerny
teraz to sobie możemy pluc w brode dusia, człowiek się pochciwi a może już, a może teraz....i NIC, albo zabraknie jednej czy dwóch ahhahaha
torsan ale dla mnie w mini za mało się wygrywa(ahhahaha jakbym w multi cos wygrala buhahaha ...w ogole multi powinno mieć nizsza cene!) na system chciałabym uzbierać w mini
dusia zrob jak mój kolega dla mnie...smial się, ze napise do nich maila
dotam
AlbinLotto
zbieramy się na losowanko widze
AlbinLotto
zbieramy się na losowanko widze
alez czytający musza mieć z Nas ubaw...z Władz lotto
zbigniew_q odwaznie
hahaha, niech wygra chłopak za odwage WSZYSTKO
jaki piękny dzionek! słoneczny i "pachnący"
o masz
w sumie w nocy i od kilku dni i u Nas duży wiatr był ale...teraz, achhh
mi się zaraz humor poprawia jak słonko jest, pozytywnie się robi...
ahahahaha
zbigniew_Q aż tak pozytywnie to mi nie jest
chyba, ze mi je opłacisz?
no co dotam hahaha az tak mi nie przypala słonko...a i nie wiadomo czy strzeli z tych 10 zakładów i weź tu kasę wydaj
dusia
dotam no nie powiem...może bym i chciała ale jak piszesz NIE MA MOCNYCH na tych drani
odmęty bEMbna losują
ahhaha
zaraz 500 będzie..albo i nie, to na wieczorne losowania i te z bonusem ale do 300 może dojdzie
sony71
no to się ustawiamy w kolejce po wygrane...środkiem, środkiem proszę
zaczyna mi to przypominać marsz po wode...
GOSIA13
jak Oni musza się z Nas śmiac znając prawde z góry
hahaha no i od razu na wejściu jedna z podanych
2 liczby
a padło aż 8 liczb z tego nad czym się w 10 zastanawiałam....MASACREVLE