Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 426 386. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zbigniew_q gratulacje ostatnich wyników doczekałeś się
jasna olera....dobrze wytypowalam 2/2 73,79 ,,,tyle czekałam na te parke...ale w kolejnym zakładzie polaczylam z 61 i 2....i padly oboki
gratulacje WYGRANYM
no i kupony przemówiły: 3/6:/ z oczekiwanej większej liczby liczb dranie
Witaaajcie
no to czekamy na wygrane
no to czekamy na wygrane
krasnalek, dusia, torsan czeeeeść
Cześć i dobry wieczór
Cześć, cześć!
numerki, numerki, numerki
numerki, numerki, numerki
medea76 jak tam Nasza wróżko? Wygrałaś coś rozsądnego już?
zbigniew_q od jutra już duże ochłodzenie...i niedługo saneczki będą
sony71 wzajemnie!
medea76 a ja marzyłam o takim fajnym futrzanym worku na nóżki, na usb...w zimowe wieczorne pory
może, któryś z tych zestawów padnie
12,28,42,65,72
6,29,36,63,73,79
12,28,42,65,72
6,29,36,63,73,79
medea76 a ja tam się cieszę...uwielbiam lato..a lubię i zimę wszystko ma swój urok
torsan nóżko
krasnalku
Buahahha ale oboki!! Omijają jak się da...oszuści
medea76w takim razie, przykro i z Twojego powodu, chociaż jedno z Nas czatowiczów mogłoby wygrać więcej... a i bonus zgarnąć
gratulacje wygranym
islandorka, torsan
Cześć Wszystkim
Jak Wasze wyniki? Powiodło się i mamy wielkich wygranych??
Ja widzę u siebie właśnie 2/4 realne i 5/6 fikcyjne....i właśnie z ogromnym żalem widzę, że jak odpuściłam po 22 dniach zestaw 65,79,29 ....to właśnie padło.
Jak Wasze wyniki? Powiodło się i mamy wielkich wygranych??
Ja widzę u siebie właśnie 2/4 realne i 5/6 fikcyjne....i właśnie z ogromnym żalem widzę, że jak odpuściłam po 22 dniach zestaw 65,79,29 ....to właśnie padło.
EstyMy cześć cześć!
tesa
tesa
Cześć, cześć
A ja startuję z takimi liczbami: 23,47,78 i 5,53,73,79
Powodzenia Wszystkim
A ja startuję z takimi liczbami: 23,47,78 i 5,53,73,79
Powodzenia Wszystkim
hipopotam, a ja ostatnio praktycznie nic, wysyłam przez stronę internetową i albo ściślej współpracują z TS albo już nie wiem...ciężko ugrac cokolwiek, ale dla mnie to jedyny sposób wysłać na 14..
zbigniew_q
islandorka brawo!!
4/10 i 2 x 1/3 MASACREBLE..... a zabawna rzecz 19,29 odrzuciłam jak nachodziło na oczka żeby skreślić w 10
Witajcie!!
Ciekawe czy coś padnie z takich 10 liczb 1,12,20,22,43,54,65,72,75,48 ewentualnie 72=73 ; 75=79
Ciekawe czy coś padnie z takich 10 liczb 1,12,20,22,43,54,65,72,75,48 ewentualnie 72=73 ; 75=79
hmm nad 34 się zastanawiałam a 59 mam w innym zestawie na 4 liczby
tak czy owak, POWODZENIA
tak czy owak, POWODZENIA
zbigniew_q
właśnie na ostatnią chwile spodobała mi się trójka 27,62,15
a wysłałam 22,59,72
a wysłałam 22,59,72
hipopotan
zbigniew_q graj, a nie na sucho zawsze bo w końcu wpadnie...a trójka, którą podałeś mówię, że nie padnie...chociaż widzi mi się ten zestaw....może tylko 1 z niego wpadnie a może i wszystkie 3 prosto wyglądające i oczekujące liczby ale często bywa tak, że psują zestawy bo np. na 80 pewnie trochę osób się rzuci..
zbigniew_q graj, a nie na sucho zawsze bo w końcu wpadnie...a trójka, którą podałeś mówię, że nie padnie...chociaż widzi mi się ten zestaw....może tylko 1 z niego wpadnie a może i wszystkie 3 prosto wyglądające i oczekujące liczby ale często bywa tak, że psują zestawy bo np. na 80 pewnie trochę osób się rzuci..
tomkodeaf witaj i powodzenia!
dotam witaj wśród swoich!
dotam witaj wśród swoich!
sony71
ahhaah 34,35 mam w zestawie grrr
no i trzeba było zostać m przy poprzednim zestawie wysłanym z 10 az 9 liczb padło
torsan
islandorka a ja na 61 hahaha, ech że tez przyszło mi zmienić, bo....."nie padną trzeba dać oboki.."
Witajcie
pora wyczekiwać losowania..
pora wyczekiwać losowania..
zbigniew_q a Pan Pasko nie typował wcześniej?
hipopotan
hipopotan
o Pasko Przystojniak ma nawet zdjęcie, a mój profil taki biedny
swoją drogą, Pasko ma 4 liczby, które lubię.... i przypuszczam, że 29, 36 może dziś paść jeszcze lub w przeciągu najbliższych dni....
ja dziś, na 14 wysłałam 2 trójeczki
swoją drogą, Pasko ma 4 liczby, które lubię.... i przypuszczam, że 29, 36 może dziś paść jeszcze lub w przeciągu najbliższych dni....
ja dziś, na 14 wysłałam 2 trójeczki
zbigniew_q ahhahah bawiam się, że to nie ma nic do rzeczy z jakim "za" jestem jego kieszeń i zasób finansowy + chęć gry....
Ale owszem byłoby miło wyczekiwać na liczby i z Panem Pasko
Ale owszem byłoby miło wyczekiwać na liczby i z Panem Pasko
ide po herbatke kolejną...coś literki zjadam
Powodzenia!!
Powodzenia!!
dragon hmm, nie zauważyłam żebym dręczyła Pana Pasko...wręcz przeciwnie
i witaj dragon
zbigniew_q dlaczego aż tak namawiasz Pasko?
i witaj dragon
zbigniew_q dlaczego aż tak namawiasz Pasko?
tak czy owak może dziś wylosują 73,79,12
Witaj Serw
sony71 kupony ściskasz w łapce?
Serw oj nie, nie...niech mi dadzą w końcu jakąś wyższą wygraną od dłuższego już czasu
dusia
dusia
duuusia dostałaś pełne liczby...fuj, jak ja ich nie lubię....często trafiają ...dlatego może dziś wygrasz
Serw ojeej, bardzo bym chciała zatem przyjmuję szczere kciuki i za Ciebie, dla Ciebie też
Serw ojeej, bardzo bym chciała zatem przyjmuję szczere kciuki i za Ciebie, dla Ciebie też
Marysiu jeszcze nie wylosowali
29,71,47 buahahha kolejne powtórkowe z kombinacji wybranej
dusia!! pisałam ukochane pełne....10!
gratulacje wygranym
dusia!! pisałam ukochane pełne....10!
gratulacje wygranym
dusiu chodziło o 10 z Twojego zestawu
sprawdz czy nie padł, a potem może wyślij jeszcze raz za 2 czy więcej losowań....możesz w ten sposób szybko ustrzelić coś większego albo skreśl jakieś i też wyślij....ja raz tak miałam 4/4
ojj uciekł mi niczek, powyższa wiadomość do Dusi
dusia pisałaś, że taki zestaw Ci wylosowało...10 20 26 28 45 49 54 72 75...chodziło o liczbę 10 z tego zestawu tak czy owak nieważne....ale może nie rezygnuj tak szybko z tego zestawu...chociaż jak sobie coś przypominam to niedawno 10 i 20 bądź 10 i 30? było coś tam z pełnych, krągłych wypadło...
billgates007 fajnie wyglądają 1,19,7...może padną 41 nie podoba się hahaha a może będzie dokładnie i na odwrót.... wszystko od uśmiechu losu zależy powodzenia
Witajie
a ja dziś liczę na: 12,36 i 23,34,44,50,53,71,80,69 ...
a ja dziś liczę na: 12,36 i 23,34,44,50,53,71,80,69 ...
hipopotan
ściskają dziś kupony...pewne dziesiątki wysłali...i się ukrywają może, w razie wygranej
hmm isla długo czekali na ten deszcz....tylko szkoda, że nie padał tak by podlać uprawy..
no i miałam mieć 4 i 79 i zrezygnowałam ...znowu to samo, wtedy puszczają... za to zabawna rzecz, same oboki...ktoś powinien za lotto się wziąć
Cześć Wszystkim
dziś piątka 9,12,50,62,79 i jakaś na szybko strzelona dziesiątka. Może coś dziś wpadnie po długiej suszy
dziś piątka 9,12,50,62,79 i jakaś na szybko strzelona dziesiątka. Może coś dziś wpadnie po długiej suszy
krasnalek{{kwiatek Serw
krasnalku
Witajcie
i wyczekiwanie losowania
i wyczekiwanie losowania
a właśnie....co to było z tym śmiechem losującej? Nie oglądałam, aż tak się ze śmiechu kładła?
dusia zbigniew_q
ja na dziś startuję z 10,22,32,53,59
ja na dziś startuję z 10,22,32,53,59
zbigniew_q a to możliwe, bo mami taka trójkę , a w innym z zestawów mam i oboki....może i padnie taka trójka...ale i tak wybrałabym o dokładnie w tej chwili tuz przed 76,22,69
hipopotan
hipopotan
zbigniew_Q tak naprawdę to si ę wybiera nielosowane ileś a potrafią paść pod rząd i w większej ilości niż możnaby zakładać te same liczby, ja coś ostatnio szczęścia nie mam, za grosz
sony71 9,13,69 <--fajniutkie liczby
zbigniew_q to Ty wysyłaj...a nóż widelec trafisz na tych swoich suchych pewniaczkach
dusia trzeba za Nas mocniej kciuki trzymac...ale jakiś spadek formy czy co...
torsan
ulala "ładne" liczby
ulala "ładne" liczby
billgates007
ha 4 i 62,71,29 hahahahha wiedziałam
no i bym dziś 9 liczb miała
ulala
To już nawet nie jest zabawne, sprawdze jeszcze dwa zestawy jak podadzą liczby, bo tamtych na pamięć nie znam, ten jest moim stałym zestawem liczb,bardzo długo o puszczałam...
medea76dobrze, ze zostało jak piszesz i te 2,50..ale jak oboki to może w następnym losowanku Ci polecą
Pan Pasko je ręcznie wklepuje ...czy wyniki ze strony lecą?
jest po 14...
medea76...ustawiają...tyle czasu wysyłałam, i zakład, i oboki, i o 2 dalej etc....masacreble żeby mi się raz w życiu trafiło 5/5 to przesada...a można dostać zawału jak się widzi już takie kombinacje, które unikają wręcz specjalnie liczb...typu 1,2,5,6,7,9, 34,35,36,72,71..z niewybranych pól skreślonego zestawu
grudniowa....grupa wspracia
medea76 4,9,16,19,22,46,69,62,72...i teraz weź tu sobie człeku wybacz.... zrezygnowałam i puscilam sporo 30 i 50...a tu nic ahhahhahaha
dziś w sumie łatwe liczby, ktoś mógł wygrać jeśli nie kombinował...
ahhahahaha
Hmm, nikt nie zgarnął takich liczb...może mało osób zagrało...dziiwne
Pasko...bez obaw..na stronie lotto też praktycznie dopiero co się pojawiły..
sony71...musisz wygrać główną wkrótce żeby nadrobić
Nino eee tam,...na jakimś tam megalotto to sobie mogą być, pisałam o lotto głównej i multipasko
i śpiąca...jestem zdecydowanie rodzajem żeńskim witaj
I gucio , żebyś nie zamyślał się amen przypadkiem, ot co...
Witajcie
Jak numerki?? Wytypowane? Ja wybrałam dla sprawdzenia, ile w nich wyjdzie wylosowanych liczb, taki oto zestaw: 8,32,36,3,74,43,55,79,46,59,54,62,18,5,19,31,22
A wysłałam parke: 79,53
Jak numerki?? Wytypowane? Ja wybrałam dla sprawdzenia, ile w nich wyjdzie wylosowanych liczb, taki oto zestaw: 8,32,36,3,74,43,55,79,46,59,54,62,18,5,19,31,22
A wysłałam parke: 79,53
zbigniew_q też się nad takimi zastanawiałam
zbigniew_q byles grzecznym chłopcem?
sony71 powodzenia
zwariowałeś?!..ja rozumiem nakład....ale wątpię...myślę, że co najmniej jedna liczba Ci odpadnie
ale za śmiały ruch
ahhahha ostatnie zerkniecie z uśmiechem było mało przekonywujące...ale i tak lubie te nogi!! jakistaki milusiński prowadzacy
hahahah mam 2/2 nie mogę uwierzyć i po drugiej liczbie od razu 5 moich liczb z zestawu, który podalam...az zaraz sprawdze czy na pewno
2/2 juppiiii
2/2 juppiiii