Wpisy użytkownika Mi_Chal
Łącznie 739 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 388 999. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ładna wygrana w mini ciekawe czy chybił czy własne liczby
Orientuję się ktoś z was ile wynosi podatek przy takiej wygranej co odbiera się z siedziby totalizatora?
Orientuję się ktoś z was ile wynosi podatek przy takiej wygranej co odbiera się z siedziby totalizatora?
Dzisiaj mam trochę dzień do kitu leżakowanie przez cały dzień a cała noc pniestety w toalecie
Ehh znowu po losowaniu liczby wydają się takie łatwe do skreślenia patrząc na wczorajsze liczby
Też tak macie?
Też tak macie?
No mi właśnie po i później główkuje np biorąc czas o której pisałem do swojej lubej ważne wiadomości wychodzą mi wszystkie liczby z losowań non stop ale z innej koncepcji niż skreśliłem
A tak szczerze jest ktoś tutaj zarejestrowany co wygrał w grę liczbowa kiedyś w realu powyżej 1500 zloty?
Pytam z ciekawości
Pytam z ciekawości
Były przypadki z typowań że ktoś miał np 6/6 w lotto bądź 5/5 w mini?
Nie chodzi mi o zestaw liczb zapisanych tylko o codzienne typowanie?
Nie chodzi mi o zestaw liczb zapisanych tylko o codzienne typowanie?
Też niestety i trochę irytuje
Jak klikniesz powrót na poprzednia stronę ładuje wtedy normalnie
Jak klikniesz powrót na poprzednia stronę ładuje wtedy normalnie
Tomi to racja możesz komuś podać liczby a tak na prawdę wyślesz inne gorzej jak podasz komuś takie i będą a Twoich wysłanych nie bedzie
Ale jak widzę kolejne losowanie mini i padła liczba której jeszcze nie było w tym miesiącu mianowicie 38
Wczoraj ta liczba było 6
Jutro będzie kolejna której nie było jeszcze kto wie może
Jutro będzie kolejna której nie było jeszcze kto wie może
Bądź to wszystko jest robione technologia przy wysyłaniu liczb jest tak że chybił bądź własne są wybierane że ten kupon ma wygrać
Mi się tak wydaje i wtedy kule w maszynach są jakby zaprogramowane że one mają wpaść noi wtedy dany kupon wygrywa
Mi się tak wydaje i wtedy kule w maszynach są jakby zaprogramowane że one mają wpaść noi wtedy dany kupon wygrywa
Witam wszystkich
Bez obrazy ale na tej stronie są dorośli czy dzieci?
Bo ja mając 25 lat czuje się że wszyscy to dzieci robiące jakies uwno burze
Bez obrazy ale na tej stronie są dorośli czy dzieci?
Bo ja mając 25 lat czuje się że wszyscy to dzieci robiące jakies uwno burze
Trochę powagi i szacunku do drugiej osoby
Jeśli ktoś kogoś wkurza ugryźć się w języku i przemilczeć to a nie napędzać dalej by wyszło z tego koło
Jeśli ktoś kogoś wkurza ugryźć się w języku i przemilczeć to a nie napędzać dalej by wyszło z tego koło
Jacunn od kiedy mam konto to na forum non stop gorzej niż na pudelku czy też na wykopie
Podałaś liczby do ekstra pensji jak najlepiej wytypować te co będą wygrane?
Meganka wiem że to nie skomplikowane ale czy możesz powoli to objaśnić? Bo dziś coś nie mój dzień myślący
Czyli porównujesz te liczby do swoich zestawów? I później gdy 5 z nich się będą zgadzać wysyłasz ta piątkę? Dobrze rozumie? Czy dalej głupi?
Rozumiem
A do mini lotto też ten sposób myślisz można zastosować?
A do mini lotto też ten sposób myślisz można zastosować?
Zbigniew wysłałeś całe 8 zakładów które masz w swoich systemach w mini?
https://www.lottoforum.pl/
Na stronie juz są wyniki na 21:40 czy jak mam rozumieć?
MULTI MULTI 21:40 - 24.10.2018
Na stronie juz są wyniki na 21:40 czy jak mam rozumieć?
MULTI MULTI 21:40 - 24.10.2018
Ale nie miałem w głowie prosić o autograf w takim dniu nie wypadało niestety
Za to mam autograf swojego idola lidera zespołu Ich Troje ponad trzy godziny oczekiwania na autograf
https://m.youtube.com/watch?v=bLCrpcWkxyg
Hymn wszystkich idących po odbiór wielkich wygranych
Hymn wszystkich idących po odbiór wielkich wygranych
Ehh pewnie będzie piątka w mini jak nic gdybym wysłał miałbym sam 4/5
Wyślesz nic nie wyślesz bum
Wyślesz nic nie wyślesz bum
U mnie kolor na A i cos mi więcej niż akacjowy nie przyszedł do głowy