Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 629 273. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie pamietam tego wpisu o kobiecie moze zarciki byly z moiej strony ale to ze mam zonke to nie zart to fakt
Ej chyba blad w typowaniu 49 dalem i tak tez wyslalem 48 boie się ze będzie się zobaczy
kto dzis zajumal mi trojke z forum ten mial 3/5 w mini jak ja 12 15 19
liczby wybrane bo kto nie prubuje nie gra ten nie ma nic nie wygra bo jak moze jak nie zagra straci na cos innego predzej czy pozniej
jak to w pewnej piosence sasence lecialo jak i w dawnych piknych czasach na koniec co weekend na dyskotece o 5 rano to juz jest koniec nie ma juz nic jestesmy wolni mozemy isc tak wiec ide na łozko tak goraco w mieszkanko ze nic oprocz łozka mi nie trza inno poduchy
Lub do mini bo lotto mnie nie interesuje aczkolwiek przemysle co nie co i podam na forum wczoraj w mini z forum 3 byla lukne za chwilę tu
własnie dodałem wpis na forum dla zainteresowanych którzy lokaja na moje propozycje i coś im się widzi czy któraś liczba liczby z ósemek czy tez któreś z trojek do mini lotto wieczorem dodałem propozycje na 14 teraz dałem już mini lotto gdyż mogę nie mieć jak dodać przemyślałem co nie co nie byle jakie życzę dobrych typów dodałem również propozycje Multi pod katem wieczornego losowania bo mogę nie mieć również jak powodzenia
no to miłego lecę może ziorne zostawię jakiś ślad później dobrych typow trafien w realu i na sucho
Mala pauza w pracy jescio jutro piatus i weekend denc tance wygibance a w nd spanie odpoczywanie caly dzień
Az 10 minut co to będzie milo by bylo chrzty sluby wesela a i jezioro baletow labedzich w planie itp itd
multi mam interesuje mnie teraz mini cos ktos cos ma ktos cos 25 28 33 36 taka czwóreczka
dobryptak bo to sa do mini i takie dam tylko jakas jedna chce dobrac tylko ktora 17 moze
hm dam od razu mini i 1-2 ósemki pod katem wieczorka moze ktos kto korzysta ma tak samo jak ja 2 zmiane
na forum dodalem propozycje ósemek na 14 oraz na 2 losowania bardziej na wieczor oraz trojki do mini oraz wyjatkowo byc moze do epensji premi oraz moje propozycje do ejacka milego i dobrych typow
Sebastian gdybym był kobieta to moze by mi to pasilo a tak mam inny fetysz jak kazdy jeden to drugi to wracam do zajec
Do pauzy 3-1 tos to siokx3.. W 1 lidze dla mnie niespodziewaja olimpia przegrala z chojniczana 3-5
West Ham--Manchester City 1
Bournemouth--Sheffield Utd x
Burnley--Southampton 1
Crystal Palace--Everton x
Watford--Brighton x
Tottenham--Aston Villa 1
Leicester - Wolverh x
Newcastle - Arsenal 2
Manch.Utd. - Chelsea x
sportowo za 2 zl w fortunie se puszcze ciekawe czy sie przejade na 1 meczu mc powinien wygrac ale ale tak sie zabawie na weekend
Bournemouth--Sheffield Utd x
Burnley--Southampton 1
Crystal Palace--Everton x
Watford--Brighton x
Tottenham--Aston Villa 1
Leicester - Wolverh x
Newcastle - Arsenal 2
Manch.Utd. - Chelsea x
sportowo za 2 zl w fortunie se puszcze ciekawe czy sie przejade na 1 meczu mc powinien wygrac ale ale tak sie zabawie na weekend
Do 16 za kolkiem i dopiero moge sie rozkosztowac zatwnkowac me baterie na rezerwie piszcza
Ja nie mogę łazic po sklepach marketach galeriach mozna skręcić kark dostac oczoplasow no i narazic się zonie która kocham