Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 602 712. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
w czym a kto to ten doktor i abudabi nie widac ich ani osiagniec to inne wcielenie dobregoptaka
było cudnie tego bylo mi trza od mala imprezka nie moge napisac z jaka smietanka towarzyska juro inna imprezka sie bedzie dzialo do rana
07 zgos sie tu rybka lubi plywac 07 zglos sie tu sie nie odpoczywa ..
ona tu jest i tanczy dla mnie jeny nawet juz nie na trzezwo nie da sie przy tym bawic
lub innaczej mareczku zeby nie bylo trzeba czasem sam na sam czytaj z kims inteligentnym pogadac a pozatym mareczku jesli chcesz powaznie porozmawiac lub sobie popisac smialo byle bez obrazania byle wesolo
mareczku bedziesz wiedzial chyba lepiej wspanialych ludzi swego czasu z 15 lat temu sie poznalo w laziskach gornych pasionatow kregli klasycznych
czyli mareczku mam nie pisac nie marudzic znaczy sie no to strzelam focha i nie zasmiecam nie bede trollem zamykam sie w sbie jak cos chyba ze o cos zapytasz grzecznie t sie odezwe jak by co milego zycze
ale mareczku postanowienie jest jedno by zylo nam sie lepiej w zgodzie byle jak ale sie zachowywac pozadnie no to jak cos lukam nie zasmiecam jak cos odpowiem w miare mozliwossci
twoje zdanie szanuje ok aczkolwiek wg mnie nie robie widowiska milego wieczorka a raczej nocy mareczku
mareczku szczerze nie wiem co to hejter nie chce mis ie lukac w gogle powaga
nie wiem co to klon troll dobra milcze jak cos lukam milego i przepraszam jak cos nie marudze juz
masz racje tylko ze jak sam wiesz na tej stronie byc moze bo nie zbyt czesto widze twoj nick pisze sie o wszystkim bynajmniej wiekszosci niz o ewentualnych pewniakach liczbach niestety
najlepiej marek jesli kazzdy by patzyl na siebie i pisal tylko z kims z kim chce no i co najwazniejsze by bylo wesolo i byla zgoda i bez obrazania
mareczku naprawde cudowny z ciebie czlowiek taki wspanialy polak moze nie patrz co pisze ja nie bede co ty
zbigniewie mimo ze na sucho nawet nie chce lukac kiedy zapisane szkoda ze nie zagrane mimo to
07 zglos sie tu rybka lubi plywac 07 zglos sie tu sie nie odpoczywa ..
Miłego radosnego południa popołudnia pikna pogoda woda cudowna to narcia
Jeszcze raz i miłego popołudnia i farta wieczorem lecę coś dobrać liczbowego
damian moge jedynie potwierdzic ze fiolka pisze prawde me oczy widzialy ten skan a to ze dala wtedy i byc moze da z dzis jest tylko jej wola i tak duzo zrobila gdyz napisala a nie zbyt czesto pisze farta wieczorem
aaa rownie dobrze mogla nic nie napisac piszac tak zniecheca sie ludzi nie piszacych do pisania ze cos sie ustrzelilo co innego nie ktorzy piszacy zaraz po losowaniu ze cos tam maja ze gratuluja dla mnie blazenada pisanie dla pisania
nie no ok damian fiolka trafiajac 7/7 dajac skan dala troszke wiary skan był
damian o ile jeszcze jestes
3 103 029. fiolka 2018-01-17 (14:13) HOUSTON
trafiłam7/7 skan później
3 103 029. fiolka 2018-01-17 (14:13) HOUSTON
trafiłam7/7 skan później
nie dziwie sie mu nie ktorzy zaraz pisza ze cos ze skanem nie tak fiolka pewnie zaluje ze dala i napisala ze trafila cos dzis
kedzior juz i tak wsio drogie tyle tych plusow 500 plus 240 plus na przyszla emerte juz bylo ofe i inne takie zdaje sie jest jeszcze 1000 plus masakra
wiecej nie robow niz pracujacych nie dlugo miska ryzu dla pracujacych dla nie robow baleron bo sie im nalerzy
lotto sobie odpuszczam o to co mi wpadlo w oko oprocz tych typnietych 02,05,16,23,28,31,34,37,42,45,48
waldus tyle w polsce jest za nasze piniadze dla nie robow itp ze tylko stac sie jednym z nich im sie nalerzy to czemu nie nam dobra woda wzywa papatej
Się zobaczy jak Wisz do losowania wsie ok moje wczorajsze też były a wyszło co wyszło
cudowny dzionek się zapowiada nie ma co siedzieć w domku śniadanko i nad jeziorko po drodze się trza puścić
31,34,41.42.43.45.46.48.49
42.43.46.47.49.52.55.69,73
32,34,49.55.57.69.72.73.75
liczby dla islandorki dusi dudzi 191979 łoboki nie ma potrzeby prognozowac co ma byc to bedzie
42.43.46.47.49.52.55.69,73
32,34,49.55.57.69.72.73.75
liczby dla islandorki dusi dudzi 191979 łoboki nie ma potrzeby prognozowac co ma byc to bedzie
dobra nie ma co w domku siedziec trza nad wode no i sie puscic miłego i trafnych
Zbigniew g zdaje się ty nie dostaniesz od jutra 240zl lecz o tyle mniej będzie wyglądała twa wypłata czytaj oby to nie było z mej strony Krakanie w razie wu pójdzie na poczet 500 plus i innych wynalazków czyli jak one łatwo się czyjeś daje ale jak chcesz co własną skarpeta to własną
Sebastian a torba ile kg bobu u mnie 7zl luskany na miejscu można nawet samemu jak się spieszy wolę taki pakowane w woreczkach kisna szybko
Taka ładna pogoda a ich na amory wzięło proszę zejść że słońca lub pod zimny prysznic
35 stopni u mnie tylko woda od rana karetki policja straż pożarna nie ma jak w straży słońca Nima w pazy a dziś pazy
Sebastian jednak z twej prognozy nic nie było zresztą ine były ale ino 5/9 4/5 z chybika i 2 kosze eh 40 stki marzyły mi się tak z 5 sztuk i nic
Ja w cieniu sącze Carlsberga po wodzie i prysznicu zimnym lukajac na liczby
Zbigniew oby to byly tylko witaminy nos czape by ci się coś nie przegrzalo
Kto to gryks to ty dobryptak czy Slawek nie no ok nie ważne wazne że jest woda pogoda przyroda i no to żegnaj ptak miłego lecę się zanurzyć w jeziorze
Po co cię nie było blisko mnie dobra znikam jutro będzie lepiej tu pa
Nie wprowadza byla by to glopota kasy ma prawo wyboru każdego zycje to Raz a dwa są małżeństwa chcące dzieci zdrowie ok lecz nie mogą mimo starań lub któreś za stare by zaadaptować itp