Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 577 607. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sebastian te 2 liczby 35 i 77 na wieczor ?? masz moze cos innego zaraz cos ja zapodam
tobiasz nie prosze o twoje wszystkie mogbys podac 1 lub 2 wg ciebie pewna do multi na wieczor
nie wysyłam ej ciekawe czy coś z tego będzie 15,19,26,30,35,39,44,47 a dodatkowe 04 i 08
Ja tam w Nd nic na p chyba że same przyjemności np piwko ewentualnie na w np winko
01,09,15,21,27,30,35,38,42,46,49 do lotto lotto plus choc raczej nie zagram najbardziej z nich wg mnie parka najlepsza 09 21
i tyle ide w mapki itp co nie co dopiescic i sie skreslic i puscic
38 kurcze ostatnio śpiochy szybko się budzą ni mam tej liczby jakoś mi z nią nie po drodze
Gosia z map na tej stronie 57,58 powodzenia już nic nie zmieniam zaraz idę puścić
Gracie na tą promocje mam 1x10 1x5 z typowania oraz 2x mini dumam czy wysłać 1x9
Poczekam 5 min ciekawe co masz Sebastian ale raczej na chybika wezmę
Lewy ziemia jest poniekąd płaska zależy jak na nią popatrzeć z której strony
hey glos odany nic na p z chwastow i tyle w temacie a teraz do bardziej przyjemniejszych spraw multi 02,07,14,18,21..........41,46,53,57,68????
A może świat Pomiędzy oddzielajac pijawki które nic nie dają a ciągną na dodatek krzywdza niech same te pijawki tyraja a jak ktoś chce niech je żywi
Hej Gosia 13,14,16,18,19,25,28,31,34,39
43,45,53,54,58,61, 64,65,69,71
74,77,79
Tak wiem dużo te liczby sa jeszcze do selekcji
43,45,53,54,58,61, 64,65,69,71
74,77,79
Tak wiem dużo te liczby sa jeszcze do selekcji
Hej... Z 1 strony to dobrze że 1,50 drobne żółte się nie będą platac ta cena od dawna była to raptem 25gr to tak wg mnie
No i co ma coś ktoś coś do multi mini moje były wyżej po drzemce trza mi je poukładać coś odrzucić i się puścić
Pikna pagada z rana zaglosowane by nastała jasność przeciw pijawa dzień wycieczek muzeum obozy koncentracyjne Gross rosen później wąwóz misliborski wieczorem piwko ogródek
waldus no dobra czarna z domieszkami brązu czasem czerwieni eh tak się mi zakręciło że dopiero siadam do wybranych wcześniej liczb coś jakaś globusowa migrena czy cuś mnie dopadła eh a może tak to jest w mym wieku i sie zwie sks
nic dziwnego ze sie pchaja chca zarabiac jak w zachodniej europie ceny dostosowali do zachodu zarobkow juz nie
patrze na wasze i nie ktorych łoboki jak i na swoje łoboki ciekawe ktore łoboki wejda a ktore łoboki łobokow nie za gdzinke ide sie wyslac zachcialo mi sie meczyk ogladac kolumbia senegal do przerwy 1-0 dla senegalu meczyk w ramach MS u-20 w kopanej odbywajacych sie w polsce meczyk w lublinie nie mylic z lubinem no to zaraz 2 polowa meczyku no to do losowania czy jutra ps o 20:30 polacy graja z taiti
senegal senegal eh chyba bedzie powtorka z zeszlorocznego mundialu seniorow polacy dostana baty we wtorek od senegalu ładnie graja
arczibalik pisz z bledami bledow rob jak najwiecej wygrywa to ma z czego placic niech ci placi
za pare minut polska - taiti w ramach mś u-20 poland 2019 mecz o 3 miejsce w grupie z senegalem baty jak seniorzy niestety patriotyzm patriotyzmem rzeczywistość rzeczywistością
arczibalik przepraszam nie chce mi sie czytac cos tam do mnie pisales za dlugi tekst jak dla mnie i jeszcze trza przeijac by zobaczyc co kto co pisal nie chce ci sie na forum zalozyc tematu arczibalika tematy wolisz tu bez urazy spadam zaraz meczyk
coz starszymi ludźmi łatwo zmanipulować ale to nie dlugo nastanie jasnosc odzielenie pijawek od podatków zdzieranych z ludzi ciezko pracujących
tomi coz nie ktorzy maja klapki zreszta szkoda gadac i tak klapkowicze nic nie widza do milego
Bajarze mi lotto tak więc multi-lotek na 14h wstępnie 26,45,54,58,60
Sebastian podawałes 3 liczby pamiętam tylko 27 która była dla mnie nijaka ty 2 liczb pozostałych nie pamiętam nie chce mi się cofać
Hazard jest uzależnieniem jak wiele innych psychiatro tak więc jakie by było uzależnienie czego by nie dotyczylo wszyscy są chorzy
Mozna być uzależnionym od dragow od kobiety wiary od pisania baj itp
Sebastian m 60,61,55,57,61,63,67,69,72,77,78 ci proponuję co bieri??
Typniete mam co prawda a może coś w 5/5 namieszać dodać 42,58,55 i taka 8/8 stworzyć
Co będzie wstyd w tej brukselce masakra to tak na marginesie tutaj nic nie zrobili oprócz bałaganu
Spodziewał się kogoś z kompetencjami a tu gospodynie wiejskie jadą na salony na wycieczkę pozwiedzać to tak jakbyś kogoś mieszkającego w lesie 30 lat tam wypuścił
Tylko co będzie jak dzieci wyrosna babcie umra kiedyś nie będzie miał kto głosować kogo manipulować co te matki zrobia jak latami brały no i te dzieci nauczone że naród w pocie czoła robi to im się należy nie roby nie robow
Zamiast dać ludzia zarobić jak w tej funi to ci ceny itp do uni a zarobki na etapie afryki za pędzić młodych do pracy starych na emerte a nie jednym zabrać podwyższyć by lewusa dac myślą że jak sobie za nic nagrody Dada pensie to tak każdy ma i jest z czego brać
Mrówka takie tomi ma zdanie w sumie ma rację dobrze ze boberka nie było widać