Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 579 682. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dobra lecę frunę pobujac sie na wśród fal do potem czy tez puzniej
malpazielona nie zgadzam sie z tym co masz w profilu jak sie nie ma czasu dla bliskich stracilo sie nie tylko zycje stracilo sie ludzkosc ale jak kto woli milego nie odpisuj nie chce mi sie cofac czata ps jak sie z tym utozsamiasz to co tu robisz chociaz wlazac na jakis czas pa
i jeszcze jedno nie wazne sa bledy lecz przekaz jak ktos przekazu nie rozumie czepi sie bledu jak ktos tego nie rozumie to juz nic nie zrozumie
Bo fantazja bo fantazja jest od tego by bajki pisać na całego... Bo fantazja....
Żeby choć raz o 13:59 podali liczby ok a ci czekają na podanie ile było wygranych i euforia lub jak ktoś z nich stałych to zaraz stawki euforia co oni za zioła maja
45,54 73,75 66,77 na wieczór resztę do 15h na forum jak ktoś luka na moje propozycje i sobie wybiera typniete mam tyz co nieco już
Cóż bo u mnie bez sciemy czarno na białym a raczej zielonym to raz a dwa czasem korci tak napisać by się do wartościowac 8/8 z plusem stawka 20 lub 5/12 w mini ale robić z siebie pajaca blee
Ale ładne liczby o 14h ładne 3/3 gdzieś u mnie w zapisach sa
3,5,8
5,10,15
3,5,8
5,10,15
smacznego papa kedzior a ja cos tam na forum zapodam mialo byc do 15 a juz za 2 minuty 15h 5 minut i bedzie jak cos ktos
jak cos ktos lubi lukac na moje propozycje multi mini to na forum co nie co jest co mi wpadlo w oko moze ktos cos wyluska dla siebie i mu cos wpadnie powodzenia ide sobie delektowac sie kawusia
ma tylu lewusow ze musi obdarować bo im sie poprostu to należy i nie ho o 500 plus choć poniekąd tyż a maja oni co raz to większe potrzeby oj maja moze kiedys oby szybko zostana od zrodelka odcieci by sie wszystkim zylo lepiej by bylo na to co brakuje dzieci chore np a ze klapkowi nie widza lecą niczym sępy za padlina bywa no to miłego
sebastianie nic nie masz jeszcze trudno zostawiam 36 do mini i multi to frune sie wkoncu puscic
nie ktorzy to maja sny szkoda tylko ze przed losowaniem nie podadza chociaz 4 liczb a swoja droga we snie daja na fb a tu nic dziwne ale ok a pozatym moze w nastepnym snie dadza na jakas taka strone i pozniej linka ale ok ok nie zazdroszcze snow
MS kopanej u-20 poland 2019 honduraz -urugwaj stawiam na urugwajczykow
Jak by tak podatek od głupoty wprowadzili 20% to by nie jeden zmadrzal
Nie wiem jak Sebastian czy tu czy na karcie przed wstępne poda o to moje próbne losowanie ....
Dla mnie połowa 700 tys było by dużo ba połowa połowy czyli 350 tys dużo tymczasem
Ta 19 to taki zapewne kamuflaż jak 37 co mi się widziała skończyło się na 36
Pare losowan niżej po 57 i 59 wlazla 58 a ona u mnie lata z 55 61 kto wi
Przy typowaniu dam se 58 jako pewola co mi tam a 3/3 24,27,36 parke 37,40 a co dobra trza ogarnąć temat na 14h
Ale pogoda deszczowa to kara za nie właściwa decyzję 13 w rasie poszła i się pomieszalo niech leje deszcz potrzebny
Raczej kara za to żeby po otrzymaniu 13 tek i tego typu ludzie wybrali wkoncu wolność by z ich podatków kasa nie szła dla tych którzy nic nie robią a rodzice chorych dzieci nie musiały społeczenstwo i tak biedne prosić o pomoc i bay
Hej.. Kędzior dusia czuła ta 19 u mnie lipa brzoza itp nie wiem jak na wieczór może coś z tych co nie wlazly może coś z tego 71,72,68,76,79
Tia nie którzy potrafią wierzyć w coś czego nie ma oby na jesień klapki zdieli
Tylko ciekawe czy po ulewach znowu będzie na wałach broszka krecik a może z kaczuszka no i z grzybkiem rydzym
24 czy 25 72 czy 71 66 czy 68 a może razem tak samo 37 czy 47 53 czy 63 a może 41,43,47,58,63,66,72,76 albo 63,68,71,76,80
Aaa śpiochy ostatnio wylaza szybko czyżby 30 do tego 33 lub 35 no i taka 3/3 40,41,36 więcej pytań ni mom
Ok kędzior za jakieś 30 min przemyśle cyfry i tam co nie co zostawię
Znam kawał o czarnym bzie lecz zaraz pójdę epitety że rasizm itp nawet filmik 1 minutowy jest ale baja krąży w sieci
Gosia filmik przesłany na mesa w sieci chyba też gdzieś jest wujek gogle skoro znalazłaś kwiatuszka
1405... Racja z tą krowa do 1-3tyś ok można się jeszcze pochwalić że można cus ugrać a reszta... Bywajta mecze ms u-20 Poland 2019r
Żałosne pachnące hipokryzja wchodzicie w prywatne życje to po co je opisujecie