Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 573 086. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dusia może któraś z wczorajszego losowania Lotto lotto plus ci się spodoba mi parę przypasilo mam typniete
Dobra 2 zakłady są coś 3 by się zdalo karolcju jaka twa szczęśliwa cyfra lub nr buta
Zaglądne czasem może ktoś coś ludzie śpią niedziela wolna a i imprezy udane do rana no i pogodynka super jeziora morze itp zaprasza mewa tylko śmieci do koszy nie wody później się dziwią że syf w oceanach morzach rzekach tyle plastiku foli kiedy ludzie zmadrzeja nigdy to frune puki jeszcze rybka jest
ooo sa i liczby a juz byla obawa ze to strona z warzywniakiem 42 69 25 4 odwrocone 87 daje 78 jest i 15 02 03 dzieki wezme pod rozwage
kedzior zawsze to jakas odmiana bo tamtym to rybka nie smakuje a teraz panowie i panie po pewniaczku i wysylamy czy tez po maluszku
ida bo na cos brakuje lub komus na cos ale cii o liczbach mialo byc mewa sie zdecydowala na forum polatac temacik zalozyla moze ktos cos dobra lece piekna pogoda nie ma spania w scianach murach siedzenia papa
Mulag wiosna w koło zielone kolorowe wsio zapraszam nad wodę do lasów
o 14h lipa ba nawet sosna ino sie cos sprawdzilo
3 573 384. Mewa 2019-05-19 (09:52) AC/DC-Highway to hell
Coś śpiochy wychodzą szybko 49 czyżby dziś
no to cos trza dobrac moze to co nie wlazlo dac
3 573 384. Mewa 2019-05-19 (09:52) AC/DC-Highway to hell
Coś śpiochy wychodzą szybko 49 czyżby dziś
no to cos trza dobrac moze to co nie wlazlo dac
proponuje podac po liczbie do multi mini oprocz 3 podanych do multi dane 55 a mini 17
Lech ciśnie brawo za sportowa postawę walkę również za walkę dla zagłębia Lubin
Na stronie flashscore.pl są wyniki wszystkich lig i same bramki ładne kontry zagłębia i bramki
Cracovia odpuściła lub pogoń Szczecin taka silna w następnym sezonie się będzie działo
Biały to nie ważne wazne że Legla polegla a Piast Gliwice mistrzem
Tak czy siak czy ukartowane czy nie prawdziwe oddzielić nie płacić kasy w budżecie będzie więcej
11,14,18,29 multi reszta za jakis czas na forum i w profilu na 2 losowania powodzenia slodkiego rozkosznego fruwania tzn popoludnia
brawo kedzior ja nie mam sie czym pochwalic o ile jedno oko dobrze widzialo na forum kosz i 4/8
kedzior juz mam co nie co na forum co nie co na wieczor jest teraz cos z nich i nie ktorych innych chce sie typnac
tomi szalejesz 50 60 stki a nie lepiej 20 stki nastki male odradzam
waldus fajne foto w profilu jakis ty cudny na ktorej jestes liscie do brukselki
waldus waldus waldus dobra mały żarcik bez urazy już lecę pofruwać dorwać jakaś rybcie i ja skosztować
dudzia sie tylko przywitam pogratuluje dobrych typow patrzac po pkt i zmykam miłego popoludnia papa ............44 dudzia jesli zagladasz na forum luknij propozycje ósemek multi mini lotto na dane losowanie moze cos ci sie spodoba no to pa nie zasmiecam
dudzia patrz dopiero przy skresleniu co za sklepota 7 i 8 mam typniete no to kresle i lece 44 49 55 58 61 pikne co
faryzeusz wiem jaka role tu spelniasz jaki masz cel rozweselasz ludzi
witam w ten pikny słoneczny popołudniowy wtorus wtortunio wtoreczek
no to czas na deserek lodzik i kawunia i mozna co nie co powybierac liczby dobrac oby dobrze typnac skreslic i sie puscic i leciec frunac na sloneczko zaraz podam pare liczbek jakie mi sie widza do multi jak i zapodam na forum multi mini i lotto
uuu to nie dobrze aczkolwiek deszczyk jest potrzebny no dobra to w mapusie
dudzia hey hey
zaraz cos stworze z tych i innych i podam 3x8 na forum do w ciagu 5 min bedzie wpis jak by cos ktos bylby moimi schizami zainteresowany
09,16,18,22,24,27,30,39,53,59,60,64,65,71,74
zaraz cos stworze z tych i innych i podam 3x8 na forum do w ciagu 5 min bedzie wpis jak by cos ktos bylby moimi schizami zainteresowany
09,16,18,22,24,27,30,39,53,59,60,64,65,71,74
na forum dodane propozycje do rozwazenia multi mini lotto milego jak by co popoludnia
Hej to sobie posiedze poczytam was puszczone kuponiki mogę polukac co ewentualnie proponujcie co typujecie
i coś się podumam na wieczór o 14h 4/10 i 4/8 z trafił zawsze cus
Kulturalnyrobal co ciebie to obchodzi po co tu wlacisz zamet siejesz
no tak frustracja ok ok tylko moze tak zostaw ja dla siebie nikogo i tak to nie interesuje dobra ide w mapki bo nie ma co na frustracie patrzec
wldus tys najlepsiejsi musze wlonczyc sobie kiepskich i zobaczyc jaki numer maja na drzwiach o ile maja waldus chyba ze ty pamietasz pod jakim numerkiem mieszkacie
a jak by do tej parki waldus dac 05 07 13 np a do innego zakladziku 02 06 14 np
robin dzięki wole swoje moze nic nie będzie a jak będzie , będzie większa satysfakcja uciecha powodzenia
grac czy nie w te promocje o to jest pytanie hm a moze poczekac na 5 skreslen
sebastian jak swedzi to znak ze lepiej sie nie zblizac moc nadchodzi z lewego sierpowego wiesz kobiety czasem tak maja
hey hey sebastian hey........ zobacze co mi wyjdzie z liczbek to uciekam zostawiam 40 43 do multi do mini 16 24 a do lotto lotto plus 05 09.........sebastian to nie widziales nigdy walki bokserskiej np kobiet juz nie mowiac bokserce np o faceta na dyskotece
waldus mam typnieta twoja parke i ja na kuponie 10/10 zmykam sie puscic lece frune powo
Liczby podawane na czacie wchodzą czasem a czasem nie są bynajmniej nie tak jak wygrane baje 02,04,08,13,56,59,72,74,77,80