Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 569 959. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ano szkoda i by bylo na niebieskim w miejscowosci lotto padla wygrana 24mln
Zbigniew g bo tylko ciebie to interesuje ty byś chciał wsio wiedziec facet a taka przekupa
Zbigniew g twoi funfel zag trafił 4/6 w lotto plus a ty nic nie Komentujesz trzym się Zbigniew g
Jarosław chce karać kratami za miłość między 16 latka a 18 latkiem koszmar dobra lecę
Dusia a może z lotto lotto plus odwrócone które się da np 13 dać 31
tulia yyy 20 sekund dało się słuchać po puszczeniu 2 razy jak dla kogoś sa wspaniałe to ok o gustach sie ponoć nie rozmawia ze ktoś dopuścił do tego koncertu taki zespoł pomijajac watek polityczny ze tak napisze jak i tez zwiazki hm miedzy ludzkie tego nie da sie sluchac
Eh tylko na parę minut podumac nad mini i lotto lotto plus mam co prawda parę ciekawych lukne co tam w lidze typerskiej w lotto żebym nie być pijawa myślę nad 06,09,12,15
A mini moze dam podobne tylko co dobrać lub 1 ino liczę zamienić w lotto Max 1 sportowo zakład z plusem mini Max 4 zaklady
Hm był tu nick coś go ostatnio nie widać zaq miał przy nicku liczby w Czwartek było 4/6 hm te co nie wlazly może dać 16 24 fajne liczby maja potencjał
Nie będziemy mówic po angielsku nie będziemy tacy jak oni w mamy dziennikarzy...
Jedni obiad inni kolacje a ja idę na śniadanie podziwiać pod baldachimem ocean i czuć od tych wachlarzy słodki powiew niech tylko delikatnie wachluja i masuja
44 gonzo hm z 23 26 30 35 38 41 tylko że może być z 45 lub bez 44 cos typniete jest na 2 losowania typowana 10 napewno na 1 losowanie typowana 5 podumam jeszcze czy na 2 losowania no i na 1 losowanie piane liczby z poczatku z 44 a teraz dobranocka
ciekawe czy dziś wpadnie w multi lub w najbliższych losowaniach 2-4 taka 3/3 która była wczoraj w ep 03 05 08 a może w mini coś do mini własnie trza mi wybrać dobrać
mini takie 4 -reczki
01,04,08,10 16,23,28,31 29,33,36,40 23,28,34,37,41 02,17,25,32
01,04,08,10 16,23,28,31 29,33,36,40 23,28,34,37,41 02,17,25,32
eno tylko 2 zaklady ja mam 30 zastanawiam sie nad nastepna 30 stka choc moze ta jedna 30 mi wystarczy okraskak to moze nie wchodz na ten czat bedzie zwyciestwo pomysl nie daj sie
Psychiatra zlituj się to już nudne porozmawiaj powiedz żart jak ci się coś nie podoba to podaj oboki wybacz nudzisz
kosz z liczbami na wieczór i kosz i 4/8 i kosz z liczbami na wieczór
Godzina pauzy ludzie pasko maja dość fatmazonow na 1 kopyto brawo ten brawo tamten stawka 2000 itp helolcik
Żeby chociaż raz ci co tak piszą ile to wygrali z jaką stawka na ile losowan nie każdy ale 1 chociaż niech da skan kuponu że wysyła lotto system 12 liczb niech chociaż 3 z nich będą widoczne i cyfra system z 12 lub to samo w multi np 8 skreslen stawka 10 i 2 widoczne lub żadna nawet lub o tej 14h lub 21:40 liczby z 5 z tych 8 czy 9 każdemu z nich uwierzę czy to Karol czy dluzniczka czy psychiatra a tak każdy może pisać tylko po co by robić z siebie delikatnie piszac posmiewisko
3 572 195. Kombajnlotto 2019-05-17 (22:32)
Pasko podał do ts by niebyło 75 i mam tylko 2x4/5
Pasko usuń mój profil
o ile faktycznie masz chlopcze 4/5 to masz tylko ze 75 nie mialo prawa byc a co do twoiej prosby a noz pasko przeczyta i spelni twoja prosbe
Pasko podał do ts by niebyło 75 i mam tylko 2x4/5
Pasko usuń mój profil
o ile faktycznie masz chlopcze 4/5 to masz tylko ze 75 nie mialo prawa byc a co do twoiej prosby a noz pasko przeczyta i spelni twoja prosbe
02,06,08,12,14,18,23,27,30,35,38,41,44,45 hm z nich 2 zaklady chce stworzyc do lotto plus jakies sugestie na nie na tak
osobiscie 1 melonek w lotto plus by mi styknoł nie chce 15 baniek w lotto z 5/5 w mini by byla radocha w gniezdzie
dobra nie ma nikogo ide w mapki nie bede tak sam ze soba konwersejszon papa
kedzior a co tu oglądać cos o czym wiadomo od dawna jeśli wierzący wierzą to ich sprawa tylko po co chodzą do nich jak sa im tylko potrzebni po przez chrzest komunie slub pogrzeb sa może tacy którzy nic nie biorą ale to nie strona na to bo zaraz mozna wejsc na pewna osobe z pewnego miasta zwana kopertowka ostatnio znowu łowy byly i na tym kropka tylko niech potem nie placza ze na leki nie ma a jak kiedys na nich przyjdzie czas to nie bede jego ani jemu podobnym obchodzic jesli kasy nie bedzie
najgorszy byl ten co na lozu smierci z usmiechem od ucha do ucha opowiadal jak to bylo za co ten tego ten chlopcow masakra co do duchownych inni rodzaj jest taki jak na pewnym filmiku podczas chrztu uderza dziecko bo placze czy niechce plakac nie pamietam eh ide bo nie moge a to nie jest strona od tego tu ludzie chca odpoczac posmiac sie pogadac o liczbach tak wiec milcze dobranocka
Dobra mewa się przywitała można lecieć się wysłać później podumam się nad lotto plus i mini ps jak ktoś ma pewolcie do lotto proszę pisać tylko chce 100-500 tys no to narka
47,78,79,04,13,15,31,32,36 i to wsio co mi się widzi z multi te i wyżej powodzenia
Ooo prosze nieraz warto dawać liczby mini z wieczora następnym dniu o 14h z wczorajszego mini o 14h wlazly 4 liczby
Narazie niech będą doczekają lukam wybieram mini później lotto następnie dobiore typne multi
Wędrowca a świeczki mogą być zapałki zapalniczki ewentualnie dwa kamienie
Lotto plus 2 zakłady wysłane w mini 4 w multi 1x6 1x10 własne i 1x8 z plusem i 1x8 w 3 miastach jakoś tak wyszło taka pagada się latalo
No to na sloneczko z ludźmi posiedzieć przy ble grilu nie cierpię tego ble