Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 563 493. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hey Gosia tomi77 191979 o ile jeszcze jesteś dla was zostawiam 3/3 13 18 25 i lecę powodzenia o 14h miłego
Tomi 77 Gosia Hey coś pada umie chyba na małą drzemke się udampierw jednak liczby
rogaliki z marmoladka to je to i odrazu widze 3 w ep z dodatkowych multi jest mini tyż podumam nad lotto 12 15 24 45 jakos sie kreci cichutki na czaciku z liczbami to i ja frunę
21,24,32,35,38
02,05,14,26,35
45,54,57,70,74
44,48,52,56,74
nikt nic nie podaje luzne rozmowy to ja chociaz cos podam moze ktos cos zaproponuje czy cos od takie 5 teczki do poduchy
02,05,14,26,35
45,54,57,70,74
44,48,52,56,74
nikt nic nie podaje luzne rozmowy to ja chociaz cos podam moze ktos cos zaproponuje czy cos od takie 5 teczki do poduchy
Witajcie w środeczke pikny dzionek z rana słoneczko świeci ptice śpiewają
Któraś liczbę z wcześniejszych losowan mini lotto lotto lotto plus byście dali na 14h
Jak nie jak tak cóż coś z chybika wezmę dolece do swojego gniazdka kawusia i coś się wymodzi
Hm kolo mówi do kola wyczuwajac że coś kręci mija się z prawda :
Znasz ty bajkę o tu mi tu
Ten na to nie nie znam
To mi tu nie Bujaj
Interpretacja itp itd dowolna
Znasz ty bajkę o tu mi tu
Ten na to nie nie znam
To mi tu nie Bujaj
Interpretacja itp itd dowolna
1,4,7,80 tylko niech sie potwierdzi na zadnej stronie nie ma wynikow te co dusia podala pikne
ładnie ładnie szczegolnie 01 04 07 80 no to na wieczor spokojnie kawka i typowanie
a podpisywałeś coś coś kupowałeś brałes udział w jakimś konkursie na koncu sie okazalo ze nagroda jest karta kredytowa
niestety magda tak to jest mamy wg nas najpewniejsze z najpewniejszych chcemy skreslic 5 liczb widzi nam sie 1 jeszcze dodamy i bład 5/6 chcemy wiecej zamiast małymi kroczkami
nie musiales w credit brac udzialu kiedys na fb byl konkurs 1000 zl w lidlu na zakupy pytania pytania a na koncu wygralas wygrales tylko nie napisali na poczatku ze ho o karte kredytowa
krzysztof moze na koncu małym druczkiem jest ile masz czasu na rezygnacje z tej karty
dobra zostawiam dwie parki i nie przeszkadzam później luknę może ktoś coś ciekawego poda do multi a wiec 45,54 i 55,58 miłego popołudnia
magda mam podobny aczkolwiek mniejszy bul bo nie duzo ale cos wpadlo ho o to ze czasem warto te same liczby na 2 losowania wysłać wczorajsze 10/10 na wieczór dziś o 14h dało by 7/10 01,04,05,07,10,12,15,16,24,30 eh bywa no to wracam w liczbowe marzenia
magda zobacz sobie na kalendarz w laptopie liczby pionowo o 14h daly by 5/6 dobra nie zasmiecam do losowania
Dusia niech ci skreśli coś ciekawego lub chociaż niech czymś dziecinka przrdziurawi kupony jak dziurka będzie na cyferce to je to
To może do skutku lub oboki lub jak wyjdzie np 16 to 61 jak 56 to 65 luken w mapke czy coś może
Dziś korci zagrać 1 zakład z plusem tylko nie wiem czy typowana 10 czy 5 czy coś z chybika
Dusia o ile mogę wiedzieć wysyłasz to sama 5/5 typowana czy coś innego
Marzenami wspomnieniami toczy się kolejny dzień ....... nie ma to jak sobie pośpiewać z rana od razu dzień staje się piękniejszy szczególnie w taki jak dziś deszczowy poranek
23,29,35,47,56,68
04,07,16,23,25,27
23,27,35,44,47,56,69
keno na 5 losowan na sucho od 08:54 806671 losowania od tak by zabic nuda okolo 12h puszcze 1 zaklad na 2 losowania na mokro
04,07,16,23,25,27
23,27,35,44,47,56,69
keno na 5 losowan na sucho od 08:54 806671 losowania od tak by zabic nuda okolo 12h puszcze 1 zaklad na 2 losowania na mokro
To ja zdeczka zmalpowac chcąc się pozbyć grosikow z tym że bez stawek mega w 3 kolekturach po 1 zakładzie mini po 1 zakładzie multi z plusem i 1 zakładzie multi bez plusa oraz 1x6 keno dało 4/6 życzę miłego oraz wygranych o 14h
Kwiatmosiny jeśli ten skan to fragment jakieś bajki to utwierdza mnie w przekonaniu o reszcie bajek
Eh Te czasy kiedyś o 19h leciały baje np mis uszatek pora na dobranoc kiedy księżyc świecie czy jakoś tak a dziś co rusz bajka
Hm a może w tego ejacka zagrać pierwszy raz w tym roku hm dodatkowe 6,9,2,5 a do 5 liczb coś z tego 18,27,34,45,48,02,08,11
w multi 4/5 5/8 z plusem ustrzelonym 2 kosze w mini 3/5 i kosz w lotto z plusem kosz szkoda ze w multi nie było 01 było by 5/5 trudno może jutro o 14h a teraz cos z h podumam w ciszy spokoju przy muza saksofoniczneje jak by co dobranocka
23 dalej ciągnę jako pewniaka może pociągnę do wieczora dłużej nie bo ile można kiedyś napewno wpadnie a ja chce juz
ciekawe czy bedzie troszke powtorek z 4 z 70 tek i pare innych z wieczora o 14h do tego cos z lotto lotto plus mini
ruletka piszesz gwarantowane a jeśli tak nie będzie to czyli co będzie świadczyć o tobie od takie małe pytanie bez jakich kolwiek ale czy tym podobnym
nie no po to jest czat by cos podac od kazdego zalerzy czy mu bedzie pasowac jak ktos niechce nie podaje nic na sile
no dobrze nie przesadzam tobie pisaniu tobie samej lub samemu do siebie dla własnej informacji bo raczej nikogo to nie obchodzi tak jak podobne teksty pisane pod innymi nickami innych osób sorrki bez urazy ja tak to widzę miłego dnia ruletko samych słodyczy
dziękuje za zwrócenie uwagi postaram sie poprawnie pisać aczkolwiek tu nie ho o ortografie lecz o to co sie chce napisać a po zatem to nie szkoła ale co tam miłego jeszcze raz i sorrki ze przeszkadzam pisaniu dla pisania samej samemu sobie bo kogo to samych słodyczy kochana kochany a przede wszystkim zdrówka lecę frune
ruletko ojej chyba pokazalas takie oblicze Polaka co to mionow czyzby uczyl marcin marcina a sam......
kogos widza a swojego to nie piekne dobra nie ma co buzi buzi ruletko mniej zlosliwosci i patrzenia tylko na siebie nie innych a teraz pisz ja milcze
miłego popołudnia baju baju baj znasz czi ti baje o tu mi tu nie znam odpowiada a to taka to tu mi tu nie bujaj baj 57,59 zostawiam oraz 23,32 do multasia i idę się posilić
lepiej tomi nic nie mówić a jak już coś dać skan lub chociaż równo o godzinie losowania liczby bo tak to każdy może a jak ktoś lubi się bawić albo dzieciaczki albo nie wyrosło to z dzieciaczka różnie bywa a nie pisząc o użytkownikach mp a o dzieciaczkach co trzeba mieć lub czego nie mieć w łepetynce by niszczyć fotografie na grobach na cmentarzu od tak na marginesie bo to nie miejsce no to zawijam kiece i lecę na miotle pa
przydała by się emotka ziewania w pewnych przypadkach w sam raz by ja dac mimo ze spac sie nie chce
kędzior może gołębiem dobra mam co mam co ma być to będzie za wasze i moje
ojej dobra ide bo zjewam spokojnie to był tylko sen....... ide zagrac 1x10 stawka 20 1x8 stawka 25 1x5 stawka 28 wszystko z plusem nie no zartuje az tak bardzo na glowe nie bije mi wole dac na zwierzeta tez troche skromnie 1x10 1x5
Sorry za tą 3 aczkolwiek może być.. Dzieńdybry dobry wieczór jak kto woli
Zdrapka ep dała ino zwrot zobaczy się co da ejacek i mini multi wiecz9