Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 558 532. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dziś u mnie 8/8 nie ma ze hu hu liczby ściśle tajne po przez poufne
Cóż trza się puścić jak coś wpadnie powyżej 20 zł albo mini 10 zakładow albo ejacka pierwszy raz w tym roku zdaje się wolę multi i mini
Dzień dobry jakieś propozycje powtórek na wieczór o 14h kosz i 5/8
Sebastian m masz podstawowe braki w rozumowaniu tego co się pisze bo mnie ciepłe kraje nie interesuja pa
Witam ep 3 liczby bez dodatkowych z chybika w mini dwa kosze w multi kosze dwa 4/8 i 5/8
Yyyyy ok... Nie no wsio ok strona multipasko o liczbach zgadza się no to co by tu
Ep dodatkowa 02 do 5 liczb 35,24,19
Lotto z plusem 12,15,32 nad resztą się poduma
Lotto z plusem 12,15,32 nad resztą się poduma
Nie no ok pisz co mnie to polska jest krajem europejskim a w Europie wolność spoczko
Tylko Trza było mi się upewnić czy tu mogę wymienić się podać propozycje pogadać o liczbach ale ok sorki ze przeszkadzam jeszcze tylko multi-lotek i lecę
Na 2 losowania 19,27,36,44,56,69,73 i lecę frune bujac w chmurach obłokach wśród mórz gór lasów
Bez urazy ale tutaj nikogo sprawy osobiste nie obchodzą każdy ma swoje a tu chce o nich zapomniec
191979 się zobaczy narazie mini wysłane 2 zakłady 1 ep nad lotto plus zastanawiam się czy wysłać a jak tak czy własne czy z trafika no i multi chyba na 9 skreslen z i na 5 zobacze co mi za cyfry wyjdą
Ep dodatkowa 2 lub 3 a do 5 hm coś z tego 02,4,17,18,21,25,26,28,32,35
szofer po śniadaniu trza polecieć wysłać kuponiki i lenistwo do losowania
Kędzior nie znam zaraz puszczę może na YouTube coś będzie ostatnio lubię słuchać muzyczki saksofonicznej działa na mnie kojąco
Się pobawie od następnego losowania w keno 13,25,37,46,56,68 na 5 losowan
500 + trzema nie mieć honoru by brać zbiórkę od ciężko pracujących ludzi kiedy samemu nic się nie robi to raz a dwa lepiej niech ludzie po zadnie zarabiają a wtedy dzieci będą miały to co im potrzeba to 2 a 3 to to ze na coś nie potrzebnego pieniążki są a tam gdzie naprawdę potrzeba nie ma i kropka no i ide sobie maseczkę zrobić i pod pierzynkę pofrunę jutro będzie radosny dzień liczbowych snów
tak sebastianciu tak tak pora na mnie myśl dalej sobie ze wszystko wiesz wszystko rozumiesz a inni nic musisz za nich wszystko alfo i omego gdyby nie ty już ci raz pisałam nie warto z toba wchodzić w dysputy masz problemy z interpretacja a teraz pisz sobie pisz dziecinko pisz papusienki
No to matury bombowe w kilku szkołach matury się nie rozpoczely ktoś sobie zrobił jajca czyżby ba złość tylko komu
29 wg kalendarza powiano być tylko ze nie daje liczby jeśli koncowki były te same tzn bylo 19 i 39 eh ide w swe zapiski no to
ładne liczby idealne do wyboru na wieczór o 14h pewniaka zostawiam i lecę w rozpisówki 22
10,11,18,23,29,38,41,55,56,59,64,72,79 ciekawe ile wejdzie a ile nie wejdzie
Są nie do informowani lub przez te promocje tak zakodowali że ciągną dalej nie świadomie
Hej popołudniemfajne liczby z chybika na 8 skreslen bez promo dała mi machina ciekawy jestem 2 z nich 23 i 52 jak będzie z tego 6/8 dam skan
Ups w ep może by tak iść nie chce mi się zbytnio hm ciekawe czy będzie 10,13,06,04,25,33,21,30 coś z tego a z dodatkowych 02,03 bardziej ta 2 cyfra
Ktoś się bawił w ep i mu dobrze szło zdaje się nie pamiętam komu ciekawe jak by ta osoba moje oceniła
Dobra typniete wsio nawet ep aczkolwiek ta 5 nie teges trudno nie idę z ep się puścić
tylko na sekundkę 8 minuta meczu Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin 2-0
braki miro sebastianie m w czytaniu nie ma co na ciebie zwracac uwagi
o nich zapomniales zobacz moi wpis o ktorej z wynikiem 2-0 a o ktorej twoi z wynikiem 2-1 papa
za godzinę tomi Krzysiu będzie walczył no to do losowania lub jutra
na chwile jeszcze tomi zobacz na spotkania jagielonia w ostatnich 3 kolejkach u siebie legia wyjazd lechia piast rożnie może być
teoretycznie jeśli ho o mistrza piast ma słabszych przeciwników no i 2 mecze u siebie w tym z Jagiellonia a jeśli ho o 4 miejsce wszystko się może zdarzyć raczej lech i tym bardziej pogoń nie maja szans na 4 miejsce coś wydaje mi się ze Cracovia zajmie 4 miejsce dużo może się zmienić po najbliższej kolejce a trzeba pamiętać ze te 3 ostatnie kolejki będą rozegrane co 3 dni jakoś no to tyle frunę lecę szybuje miłego