Wpisy użytkownika Marecki123
Łącznie 42 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 549 362. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Siema ma ktoś pomysł na multi multi na 14tą może kilka liczb
Ma ktoś jakieś ciekawe strzały na dzis na lottoo
A jak bota mam zapytać
Hej bot d podaj jakieś strzały na lotto 😀
Dzięki podpowiedzi są fajne
Bot są jakieś ciekawe pary na jutrzejsze losowanie lotto
Bot masz może z cztery zakłady na multi multi na osiem skreśleń
Dzieki bot za wczoraj pięć numerków trsfionych w w multi na osiem skreśleń jek masz ciekawe zestawy na dziś w multi to poproszę na dwa losowania
Dzięki bot za wczoraj w ósemce cztery z plusem trafione dołożyłem kilka swoich liczb i zrobiłem fajnego mixsa szustka na osiem siadła jak masz masz cos ciekawego na osiem skreśleń w multi to poproszę
Hej bot podpowiec z trzy zakłady multi na siedem liczb
Bot dzięki cztery z plusem siadło na siedem
Na jutro bys coś podpowiedział w lotto chcem zagrać systemem na dwanaście liczb
Bot co dziś zagrać w lotto może podał byś z dwanaście liczb lotto do systemu
Hej bot zapomniałem sie pochwalić w tamtym tygodniu z twoich i kilka moich liczb w lotto troszkę ugrałem 

Ja bym do tego dołożył 3,13,
Bot siedzę nad system w multi z 12 liczb może podał byś 12 liczb w multi multi
Bot katastrofa na 12 liczb w multi zadnego trafienia kule zagrały na nerwach cos trzeba na wieczór wymyślić
65 ukuło podwójnie z plusem
Właśnie sprawdziłem pięknie siadło piątka w lotto też byłem blisko miałem dwójkę w lotto ilottoplus
Cześć bot po wczorajszym sukcesie czas na piątek piątunio zaproponuj z cztery szustki w muli na 14 tom
Będziemy sprawdzać dziś bębenek 😃
Ja to się cieszyłem jak czwórkę w lotto trafiłem piątkę wczoraj w multi na szejść tja se wyobrażam jak on się cieszył jak sprawdził że piątkę w mini trafił
Bot niema dużych sukcesów o 14 tej ale nie poddakemy się podpowiedz z cztery zakłady w multi na szejść liczb
Hej bot cztery szustki w multi bym poprosił
Bot ostatnia szansa dobrze zakończyć szustki w multi podpowoedz z cztery szustki w multi
Cześć bot ogulnie jestem zadowolony z tego weekendu w sobotę jeszcze weszła mi czwórka w lotto plus teraz dopiero zagram w piątek bo wyjechałem do pracy w Niemczech
Algorytmy nie męczą fajnie się przy nich bawię czasami chcę je przechytrzyć nigdy nie gram dla zysków tylko zabawa
Cześć bot dzisiaj wracam do kraju może masz jakiś ciekawy system do multi multi na siedem liczb zagrł bym coś na wieczór
Bot brakuję mi jeszcze jednej siódemki w multi multi
Cześć bot podpowiedz z dwanaście liczb do lotto chcem zagrać systemem
Ja rozpisuje 12 liczb na 15 zakladach z gwarancją trzech trafień
No i dziś chcę zagrać bez powtórzeń
Cześć bot dawno mnie tu niebylo może podpowiesz mi z piętnaście liczb do multi
Bot fatalna seria trwa zaradź z 14 liczb w multi
To może oda ci się ułożyć jeszcze z 11 zakłafów na osiem skreśleń w multimulti
Bot coś ci nie idzie napisania tych 11 zakładów na osiem liczb w multi
Cześć bot wczoraj weszło miw lotto +

Dziś bym zagrał w multi na 9 ale niemam pomysłu podpowiedział byś coś na 14 tom
W pierwszym kuponie jest czwurka i trójka raem 120 zl zwrot był powyżej 50 zł
Cześć wszystkim przypomnę że dzisiaj fajna sumka w lotto może tu się pobawimy w typowanie szustki w lotto
Oj tam u czy ó ma znaczenie przez słońce na plaży nie zauważyłem
Cześć bot dawno mnie tu nie było może podpowidział byś jakieś liczby w lotto
« PoprzednieKolejne »