Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 70 802. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
torsan-nie pamiętam już.Ale dom mam na Kożeńcu i 5 kroków od domu jest rzeczka,coś pięknego,naprawdę.A przy domu wielki kasztan.Jest tam naprawdę ekstra.Pozdrawiam.
torsan-nie,jak jest droga przez Kożeniec z serpentyn z przemyśla,to dom stoi po prawej stronie a rzeczka jest za domem.Pozdrawiam.
torsan- nie zostaliśmy sami,jeszcze czytają co niektórzy,ale się nie wpisują.
Zastanawiam się,czy jest sens kontynuowania wątku na forum Smooth jazz.Zamysłem powstania tego tematu było stworzenie stronki-odskoczni od problemów dnia codziennego.
Rzeczywistość jednak sprawiła iż,odwiedzający tę stronę nie wpisują swoich propozycji muzycznych tak jak i uwag dotyczących tematu przeze mnie poruszonego.
Rzeczywistość jednak sprawiła iż,odwiedzający tę stronę nie wpisują swoich propozycji muzycznych tak jak i uwag dotyczących tematu przeze mnie poruszonego.
torsan-pewnie,że gram.Zawsze mam nadzieję.Przydałoby się trochę kasy,tak jak każdemu.
torsan-ja gram tylko w MM bez żadnego totomixa i innych wynalazków.Poprostu tak normalnie,bo na tych totomixach to się szczerze powiedziawszy w ogóle nie znam.
torsan-ja ostatnio jak grały nasze siatkarki powiedziałam a raczej napisałam na stronce,że Holandia wygra z polską.Wszystko się sprawdziło,nawet do wyników nie miałam większyh wątpliwości i trafiłam je bezbłędnie.Nie wysłałam i wtopiłam.
słoneczko-jeżeli masz fajne propozycję dotyczące tego tematu to wklej muzykę,która Tobie odpowiada.
Warto wymieniać się gustami muzycznymi.W ten właśnie sposób wyobrażałam sobie wątek muzyczny,którego jestem prekursorem.
Pozdrawiam serdecznie.
Warto wymieniać się gustami muzycznymi.W ten właśnie sposób wyobrażałam sobie wątek muzyczny,którego jestem prekursorem.
Pozdrawiam serdecznie.
słoneczko-Miło mi to słyszeć i obiecuję,że wkrótce pojawią się nowe propozycje,które postaram się dobrać tak,aby zadowolić gusta muzyczne Twoje,jak i innych odwiedzających ten wątek.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam Wszystkich,na 14 00:
46,67,69
5,29,65,67,72,74
77,5,11,29,24,10,57,7,55
32,41,54,80,76,78,7
20,50,80
12,23,37,41,54
29,5
46,67,69
5,29,65,67,72,74
77,5,11,29,24,10,57,7,55
32,41,54,80,76,78,7
20,50,80
12,23,37,41,54
29,5
Witam serdecznie w niedzielne popołudnie.
Moja pareczka(pewniaki)jednak wskoczyła-5,29
Pozdrawiam.
Moja pareczka(pewniaki)jednak wskoczyła-5,29
Pozdrawiam.
typy MM na 22.00
21 65 72 74
16 18 21 26 46 54 65 67
Pewniaczki to-67 i 72
Pozdrawiam.
21 65 72 74
16 18 21 26 46 54 65 67
Pewniaczki to-67 i 72
Pozdrawiam.
Madzia-według mnie,powinni podnieść kwoty na wygrane,i to całkiem sporo w górę.
Pączuś-prawdopodobnie jest tak,że wchodzi liczba jedna przed,ta co stoi i jedna za.Okazuje się,że jest ich wsumie 60 liczb.Pozdrawiam.
Już wiem dlaczego jest tak cicho na stronce,dzisiaj była transmisja F1.
Hipcio-Niektóre psy tylko tak grożnie wyglądają,a w rzeczywistości nie umieją pogryzć kiełbasy.
Hipcio-o różnych godzinach,nie mam określonego czasu,w którym je wysyłam.
edi8-a czego ta promocja ma konkretnie dotyczyć,bo nie jestem w temacie?
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
ZOSTAWCIE HIPCIA W SPOKOJU,on ma dosyć problemów ze swoim zdrowiem !!!!!!!
edi8-Teraz już jest dla mnie wszystko jasne.Dzięki za wyjaśnienie.Pozdrawiam.
torsan-Witaj.Wysłałeś na Tak czy na Nie?Bo ja je podałam chyba na Nie,nie wiem o jakiej czwóreczce piszesz.
torsen-ja też mam te liczby,ale czy wejdą?mam nadzieję,że Tak.A ty jak wysłałeś na TAK czy na nie?
torsen-ja też wysyłam normalny kupon w TS,ale niektórzy wysyłają w totomixie i stawiają też takie liczby,które nie wejdą.Podobno z tego też jest jakaś kaska.Nigdy tego nie wysyłałam.
torsen-tak też myślałam,dlatego ja gram normalnie w MM,ale są tacy co obstawiają kulki co nie wejdą i coś tam wygrywają.Ja nigdy w totomixie nie grałam.Na to że nie wpadną jest większe prawdopodobieństwo,niż na to,że wpadną.
torsen-Z tym zawałem to ostrożnie,wiesz przecież o tym,że służba zdrowia w Polsce jest chora.
torsen-zazdroszczę Tobie mieszkania w tak pięknej okolicy,napewno nad Solinę wybiorę się kiedyś latem z rodziną.
torsen-jak dla mnie to Bieszczady są najpiękniejszym miejscem w Polsce.
Jedyna liczba,która była w stanie choć na chwilę zatrzymać maszynę losującą,to liczba 67.
Madzia-dzięki bardzo,wkrótce i Ty do mnie dołączysz i do innych również.
Osobiście myślę,że wyznacznikiem charakteru człowieka jak również jego podejścia do innych osób,nie jest napewno ikonka znajdująca się przy niku.Pozdrawiam.
No to się znalazł dla Was nowy temat do duskusji.Dla mnie status nie ma większego znaczenia.Czasu mam mało,ale daję radę.
Lestek-jakoś do tej pory Ci nie przeszkadzało,że ktoś pisał o bzurach.Mi na tym znaczku w ogóle mi nie zależy,mam nadzieję,że następnym razem jak ktoś będzie awansował,nie będzie takich problemów z tym jak dzisiaj.To Twój problem ile Ty masz wpisów.Pozdrawiam.
Lestek-sam uskuteczniasz na tej stronie rozmowy prywatne,nie koniecznie związane z grami liczbowymi.
Skoro ktoś porozumiewa się za pomocą chat-u na Pasko,to widocznie dobrze się tutaj czuje.
Decyzja należy do internautów i niech tak pozostanie.Pozdrawiam.
Skoro ktoś porozumiewa się za pomocą chat-u na Pasko,to widocznie dobrze się tutaj czuje.
Decyzja należy do internautów i niech tak pozostanie.Pozdrawiam.
lestek-postaraj się a też będziesz VIP,jeżeli tak bardzo Ci na tym zależy.Jestem w stanie poprosić Pasko może też Ci da takiego od ręki.Na tym kończę zbędną dyskusję.
Hipcio-kiedyś kupiłam 20 losów i jedyną wygraną było 5pln.
Od tej pory nie kupuję żadnego.Pozdrawiam.
Od tej pory nie kupuję żadnego.Pozdrawiam.
Hipcio-GRATULACJE AWANSU NA VIP-a.Nie przejmuj się słowami krytyki,które mogą Cię spotkać z tego powodu.Pozdrawiam Cię serdecznie.
Bianka-skończ to żałosne użalanie się nad sobą i proponuję skoncentrować się na temacie,który Tobie najbardziej odpowiada.Postaraj się tak formuować myśli,aby każda z nich wpisana na tej stronce była tylko i wyłącznie na temat związany z grami liczbowymi.
Madzia-kim jest ta Bianka?Wiem tylko,że pochodzi z Wałbrzycha.Czyżby nowa Kandydatka na moderatorkę tej stronki?
Lestek-widzę,że ten VIp boli Cię jak jasna cholera.Mam dla Ciebie propozycję,zażyj tabletki o działaniu uspokajającym VIPex.Powinny podziałać.
torsan-jeszcze dużo poznasz tu ludzi o pokroju Lestka.Jak on dostanie vip to jak nie piję,tak chyba zacznę.
Lestek-ja Ciebie odbieram w ten sposób:SZALONY KEFIR-Cassanova barów mlecznych.
lestek-to skorzystaj z dodatkowego oświetlenia.Wtedy powinieneś zrozumieć.